paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sinek ısırır. ufaktır[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yine dedigim gibi provokasyon bu oluyor iste. O tv de gorudugnuz goruntuler aldatmaca dolu. Yani 50 kisi toplanip ki bunlarin 40 tanesi 15 yas altinda biryerlere tas atinca sanki diyarbakir in yarisinda savas var saniyorsunuz. Sonra aptal aptal yorumlar cikiyor ortaya ki dusunun burasi en fazla 10k kisilik bir community yani Turkiyede 60 milyon var sonra niye siddet oluyor cunku insanlar APTAL. Bazilarinin yaptigina ayni sekilde karsilik verince kendilerini hakli saniyorlar ilkokuldalar sanki once o yapti diyerek. Bari siz anlayin 40sn lik goruntuleri 55 defa izletip sanki kiyamet kopuyormus izlenimi yaratmaya calisiyorlar ve basarili oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 6 eylul 1995 i hatirliyaniz varmi okadar kucumsemeyin bu olaylari[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kişi sayısını veya olayın büyüklüğünün ne önemi varki? Bunu yapan bir kişi bile olsa gereken cevabı almalı.Eğer bunu yapan bir kiş gereken cevabı almazsa bi bakmışsın o yapan bi kişi olmuş bin kişi...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: vimpir, 06 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: 6 eylul 1995 i hatirliyaniz varmi okadar kucumsemeyin bu olaylari hakan sukur ensesiyle macaristana gol atmisti ne vardi hatirlayamadim :([signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hehehe... süper goldü ama ha...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 6 eylul 95 te ne oldu?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aradim bulamadim bende birsey[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adam ortaya bi tarih attı gitti... nooldu la 6 eylül 95 de??? peki ya 9 temmuz 82 ?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Müdahale işi güvenlik güçlerinin. Onlar engellemiyorsa bir yerden emir alıyorlar demek. Provoke olup linç girişimi yapanlarında teröristlerden farkı yok.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: paspatur, 06 Eylül 2005 13:03 tarihinde demiş ki: sinek ısırır. ufaktır ama miğde bulandırır...[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 - 6-7 Eylül 1995' te tahrikçilerin kışkırtmasıyla Türkiye acı olaykara sahne olmuş, dünyadaki adına gölge düşürmüştü. 6-7 Eylül' ün yıldönümünde tahrikçiler yine sahnede. - Avrupa Birliği üyelik müzakerelerinin başlayacağı 3 Ekim öncesi birileri düğmeye bastı. PKK' lılar (köpekler) tahriğe başladı. Aman bu iğrenç oyuna gelmeyelim! Posta Gazetesinden alintidir.[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: paspatur, 06 Eylül 2005 13:15 tarihinde demiş ki: hehehe... süper goldü ama ha... allah cezani vermesin cocuk :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: paspatur, 06 Eylül 2005 13:23 tarihinde demiş ki: adam ortaya bi tarih attı gitti... nooldu la 6 eylül 95 de??? peki ya 9 temmuz 82 ? az bekle gazeteyi actimda elimle yazdim copy/paste yapamiyorum[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 6 eylul 95 te hıcbırsey olmamıstır onemlı.6-7 eylul 1955 te olaylar cıkmıstır. http://forum.paticik.com/view.php?id=141512 [signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 06 Eylül 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yemişim pkk'yı.. 3 ekim gelsin de nolucaksa olsun. ben merakla bekliyorum hakkaten[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 3 ekimden sonra bişi olacak onlara ama...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: vimpir, 06 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: 6 eylul 1995 i hatirliyaniz varmi okadar kucumsemeyin bu olaylari Senin hatirladigin cok belli hatta belliki canli canli yasamassin AFEHFAEUHAFEHFAEUHAFEUAF :D:D iste bahsettiklerime canli bir ornek ne guzel demis Ugur Mumcu. "Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olmak" diye kim bilir nerde okududa onu yanlis hatirlayip yazdi buraya. Sonrada ahkam kesiyor hey gidi hey hatirlayaniniz varmi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 3 eylül 2005'i pekçoğunuz hatırlamaz.. o günü unutmayalım.. ders olmalı bize.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: gellidus, 06 Eylül 2005 13:47 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 06 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: 6 eylul 1995 i hatirliyaniz varmi okadar kucumsemeyin bu olaylari Senin hatirladigin cok belli hatta belliki canli canli yasamassin AFEHFAEUHAFEHFAEUHAFEUAF :D:D iste bahsettiklerime canli bir ornek ne guzel demis Ugur Mumcu. "Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olmak" diye kim bilir nerde okududa onu yanlis hatirlayip yazdi buraya. Sonrada ahkam kesiyor hey gidi hey hatirlayaniniz varmi diye? nasil gosterebilirdim 95 te noldugunu? butun ezikler benimi bulucak burda ya. kim dedi hey gidi hey diye sabah okudum, daha oncedende biliyordum bu yaziyi okuyunca aklima geldi paylastim said: vimpir, 06 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: 6 eylul 1995 i hatirliyaniz varmi okadar kucumsemeyin bu olaylari [signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Apache, 06 Eylül 2005 13:34 tarihinde demiş ki: 6 eylul 95 te hıcbırsey olmamıstır onemlı.6-7 eylul 1955 te olaylar cıkmıstır. http://forum.paticik.com/view.php?id=141512 e yuh ya butun yaziyimi yaziyim buraya hadi ben cok bos adamim siz cok biliyosunuz, gazetedemi salliyo (aramaya google dan devam et)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi [Bu mesaj vimpir tarafından 06 Eylül 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ne olmuş peki abi? Derin devlet mi? Kimse bulamadı?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cok merak eden gidip gazete alsin okusun, kafa bulmak istiyen varsa ozelden gelsin[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Arkadaş.. Biraz papağan olduğu icin yanılma sapmasında bunu bir bilgiymiş gibi yazmış.. Anladığım kadarı ile bir 5 6 7 Eylül vardır o da Atamızın evinin bombalamasından doğan bir Ermeni/Yahudi/Ruh dukkanlarına saldırıdır..Onun dısında bır olay yoktur.. Sn Vimpir Siyaset fikri ve mahale vericek tartışmalarda önce bilmek sonra sentez süzgecinde size yarayacak bilgiye karar kılmak sonra kendi yorumunuzu buna ekleyip karşınızdaki kişiye sunmak olur..Aksi takdirde söylediğiniz herşey BOŞBELEŞ laflar olarak algılanır.. Saygılarımla..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yapim geregi kisa ve ozunu yazmaya calisiyorum ama herzaman bi sekilde uste cikmaya calisan tipler beni buluyor herkez birbirini go. etmeye calisiyor, ben bu ayaklanmalarin daha oncedende planli oldugunu ve bugunlerde yasananlardan farki olmadigini soylemeye calistim daha dogrusu beceremedim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar