2pac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 adım yeter[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lizzie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 metal, death metal, gothic, rock, doom metal, black metal, heavy metal, nu metal..[signature][hline]hayat ne kadar Siyahsa bende o kadar Beyazım! inat bu ya.. kendimi seviyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 metal doom nu metal heavy prograssive[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Türkçe RAp(özellikle SAgopa Kajmer),anadolu rock ve numetal. ha bi de TSM :D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Rockın her türülüsü..seçmem Yerine göre techno bazen Fasıl da dinlerim... öle garip bişi[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 up[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Nu-metal/emo/türk rock/underground türkçe rap bunlar çevresinde dönerim.. arada piyasa işler dinlerim.. falan fistan...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Punk Old school hardcore-punk hardcore Speed metal Death metal Trash metal Grunge Hard Rock[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melancholic_cat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Rock!!![signature][hline]Seda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 punk-rap-rock[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 üherey, her zamanki ukalalığımı yaparak bu konudaki, her şeyi dinlediğimi beyan ediyorum. sanırım aklıma gelen bir tek, caz ve klasik müzik dinlemiyorum. onlara da bir nefretim yok, sadece elime tutuşturan olmadı senelerdir eheh. allah belamı versin, bir tek tekno-elektronik vs. o tarz kültürüm çok gelişmiş değil; hatta yerlerde sürünüyor. ama onu da ev dışındaki yerlerde dinliyorum genelde. arada djlere sorup, sonra unutuyorum hehe. bu arada her şey derken, gerçekten her şey eheh. birden therion girer, sonra araya bir ahmet kaya, arkadan bir placebo gelir, birden orhan gencebay çıkar, sonra ceza gelir kapımıza, eminem ve siyahi arkadaşları tekerleme söylerler, bir bakmışız arkamızda radiohead, hemen yanından muse kafasını çıkartır, elvis ise hep ordadır, biraz ilersinde pink floyd küsmüş bir ifade takınır, ama orhan gencebayı kimse unutamaz, hele hagalaz runedance gelirse bir de, ama pek tabii buena vista social clubın yeri ayrı, bir de eskilerden bir slayer öttürürüz, gotan project ise hazır bekler, sting ağzını açar o an, kenan doğulu nerden geldim bu dünyaya der, yeni türkü patlatır bir türkü o an, ray charles oturur piyanonun başına, sofd başlar saçmalamaya, portishead bi mıhlar yerine insanı, norah jones ferahlatır bünyeyi, müslüm baba koyar son noktayı. cof'un yeri ise bambaşkadır, müzik dinlemeye başlatmıştır haha; biraz ihanet ediyoruz şimdilerde ama olsun.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu arada shuffle'In allah belasını versin, hakkaten yukardaki sırayla dinlediğim oluyor bazen eheh.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 türkce/yabancı pop arabesk,türkü vs[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 liquid grind dinle öle gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 o kadar da değil[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ukalalık yapma o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Metal-Rock...[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: tAKA, 05 Ağustos 2005 19:26 tarihinde demiş ki: önemli bir arastirmadir, basligi okuyan herkes cevap verirse sevinirim. Neymiş önemli olan araştırma anlamadım. Cevap vermiycektim saçma buldugum için konuyu ama bunu görünce cevap veresim geldi. Eğer müzik türleri konusunda bir anket yapmaya çalışıyosan metali türlerine ayırma. direk metal, rock, pop, jazz şeklinde seçenek sun.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 time is money arkadaslar ugrasmayin bunlarla[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 rock/punk/nue-metal/gothic/ve abartmadan metal (zayıf ritimli metal şarkıları mükemmelken neden hala ne olduğunu anlayamadığın hızlı böğürmeli şarkılar yapıyorlar anlamış değilim) (az yaptıkları için en iyisini mi yapıyorlar nedir anlamadım... bence slow metal diye bişey keşvedilsin)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death [Bu mesaj Maxen tarafından 06 Eylül 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 soft rock felan böle kulağı muckslamayan rock severim :D[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Blues, Jazz, Funk, Soft Rock, Rock , Alternative Rock , Reggae , Oldies. yerine göre türkü ve alaturka da sever , dinlerim .[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 metal ama nu hariç. ağırlıklı Doom. Anathema hastasıyım Türkiye'ye geliyolar ama ben gidemedim. bi kere daha gelsinler.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Maxen, 06 Eylül 2005 09:28 tarihinde demiş ki: rock/punk/nue-metal/gothic/ve abartmadan metal (zayıf ritimli metal şarkıları mükemmelken neden hala ne olduğunu anlayamadığın hızlı böğürmeli şarkılar yapıyorlar anlamış değilim) (az yaptıkları için en iyisini mi yapıyorlar nedir anlamadım... bence slow metal diye bişey keşvedilsin) Aynen katılıyorum. Anathema - Angellica gibi şarkılar çıksın , melodik metal denilen kawram yokolmak üzere .. Ben de symphonic metal - rock , death & melodic metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Xajiero, 06 Eylül 2005 10:57 tarihinde demiş ki: Aynen katılıyorum. Anathema - Angellica gibi şarkılar çıksın , melodik metal denilen kawram yokolmak üzere .. Ben de symphonic metal - rock , death & melodic metal ya Haggard gibi grupları çoğu insan bilmiyor bile mesela ve onların tarzı güzel.. kadın sesi metal parçalara güzel gidiyor bence. .bas ve tiz sesler hepberaber slow slow söyleyin işte.. ne gerek var hedo hödo hodo şarkılara[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar