Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danımarka-Turkıye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2-3 top kapıp pozisyon yaratmışlardı ama gerisi gelmedi. Hırs sadece Yıldıray'da var, gerisi sanki lig maçı oynuyo a.q. ya.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
said:
chagy, 01 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
3-1 alırız diyorum

tomasson şok bi golle öne geçirir danimarkayı,ilk yarının sonlarına doğru.
sonra ikinci yarı çoşarız önce hakan şükür bi gol atar ardındanda bir penaltı kazanırız,fatih yada hakan atar.
sonra fatih yada hasan soldan çok güzel bi golle skoru süsler.

içimden bu geçiyor :D

tomasson tutmadı ama birazcık tuttu..geriside tutsa bari[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Mesaj tarihi:
o nasıl şey be, ilk yarının sonlarına doğru ha.
hadi hayırlısı.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 03 Eylül 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
selcuk ne is yapar bu macta???[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
Defans yapmayı bilmeyen bir takımız.Atakta da forvetler kaçmıyo boş alanlara.Değişmezse 2.yarı bikaç oyuncu,0-3 falan biter bu maç[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
selçuk hiçbir iş yapmaz, adamı hiç bi zmn sevmiyodum hala da sevmiyorumi kim varsa bu herifin arkasında paso oynatıyorlar...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

khas changed into LonelyWolf
Mesaj tarihi:
alpay çok iyi yine adam o kadar maç eksiğine rağmen hırslı oynuo en azından toromanda iyi ama bekler çok kötü yaa neyse neyse terim bi fırçalııodur umaırm içerde bi güsel 2. yarı deişse şu oyun[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
mink battaniye içimi baydı yav.
"mink battaniye çemizkezeksporluları kıl yün..."[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
hasan - okan degisikligi maci dondurur.

Milli mac bu hakan i selcuk u olmaz.

Atariz diyorsunuzda siz orda 30 bin kisinin icinde bir tac cizgisinden digerine kadar kosabilirmisiniz acaba onu dusunun...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Mesaj tarihi:
said:
TRA_GS, 03 Eylül 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
alpay çok iyi yine adam o kadar maç eksiğine rağmen hırslı oynuo en azından toromanda iyi ama bekler çok kötü yaa neyse neyse terim bi fırçalııodur umaırm içerde bi güsel 2. yarı deişse şu oyun

Alpay -Toraman başarılılardı,sorun onlarda değil,takımca yapamıyoruz defansı.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
Terim, yaramaz öğrencileri pataklamış müdür yardımcısı gibi.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
KRALmış pls lol bi tarafımın kralı[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
okanla hüseyinde girdi..
ikinci yarı başladı.. millilerimize başarılar..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
ilk yarıdaki gibi gol kaçırmamaları dileğiyle...

edit:lol, tam bu mesajı yazdığım sırada gol geldi
[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 03 Eylül 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...