Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danımarka-Turkıye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artık maçı çeviremeyiz bence.

Bu arada Danimarka tribünlerinde "Ayşe seni seviyorum" pankartı vardı??[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Mesaj tarihi:
has lan gol mü yedik cidden
kim iyi oynuyo onu söyleyin bari
Türkiye nasıl kurtarırmı bu gidişle ??[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
moraller gitti şişirme top organizasyonu başladı[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Ukrayna berabere, iddaa zaten yattı, bi de şimdi bu maç, ulan ne kara gece be?![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
ya bu ümit ne kadar kazma ya ezbere orta yapıyo walla..
nese ilk yarı 1-9 bitti..ümitler 2. yarıya..saldır türkiye..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Ranger, 03 Eylül 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
görüntü gec geliyor canli tv.com dan yani 30 saniye gibi golü gec görürsünüz yani:)
bu arada ilk yarı bitti

canlitv.com da kanal d mi war?
Mesaj tarihi:
kralın varya ben
kral çıplak diye bağırmış ya
bizde
KRAL KAZMA diye bağıralım
izlemiyom ama nlatılanlara göre öyle[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
biraz daha reklam girmese kufur geliyodu adamdan muhah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
töbe takımın kalan 10 kişi bomba hakan yüzünden işte yine yenilios yüklenicek yer aramayın her dakka beklerimiz çok kötü boyna arkaya adam kaçırıolar orta sahadada hasan çok kötü biraz daha hırslı olup gaz oynamamız lazım[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
sepet mepet deli etmeyin gene adamı ya

2 tane net pozisoynumuz var birini fatih kaçırdı digerini hakan
ne var bunda sen olsan atardın dimi rövaşata bile çekerdin orda[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Yeni Oluştur...