Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sata olan pc ye ide hdd yi slave yapabiliyor myus? Boardlarda aynı zamanda Ide cıkısları da bulunuyor mu ? Bulunması bir yana böyle bir baglantı yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Boardlarda hem SATA hem IDE portları var (ne de olsa CD/DVD'ler IDE) Hiç denemedim ama hem SATA hem IDE diski aynı anda kullanabiliyo olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 her türlü kullanılır.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Anakarta, Bios'a, kullandigin toplam disk sayisina vs. gore degisir ama kullanmak mumkun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 GD5L2 Asus BOard var 2 Sata var hdd biri master dieri slave DVd-rom ve Dvd-rw var baglantı yapılabilir heralde neyse arkadaslar ztn bi sorun var eksenden almıstım pc yi de warrany seal var kasada demin gördüm :) ne alakaysa adamlara götürcez kasayı baglasak da eiwalla saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ikinci mesajında ne yazmışsın anlamadım ama sata kablosunda ide slave olmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 SATAda master slave olayı yok. Ancak bazı bioslarda -eski işletim sistemi vs gibi uyumsuzluk problemlerine karşın- SATAyı, PATA olarak gösterme seçeneği var. Eğer bu opsiyon açılırsa 2 adet sata portu 1 adet pata portunu master ve slave'i olarak gözüküyo, ve bu portu kullndıklarından buraya başka cihaz takılmıyo. Eğer problem çıkmıyorsa bu seçenek kapalı kalabilir.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 peki ikisi birarada yapmaık caizmidir? sadçksaflksalfsjalfkjsa[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 2 gun once kuzenimin bilgisayarını bozmya calisirken ogrendimki raid tek harddiskle yapiliormus... ???????????? bir anlam verebilen ?(tek harddisk ve raid?)[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sanal bölüm ile yapılır? fakat hangi raidi yaptığın önemli. bir de performans beklemek mantıklı olmaz tabi :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar