Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dostumuz AB!!

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Abi demin baktım, ve ÇOĞUNU okudum.

Şimdi bu web sayfası Amerikan cahil pezoları tarafından hazırlanmış gibi gözükse de (Bi yerde "We as Americans" lafı geciyor)Bu sayfa bariz bir şekilde Ermeni ve Rum belaları tarafından hazırlanmış. Şimdi bu sayfanın AB ile alakası yok.

Bütün anasayfa falan sanki bütün dünya'daki insan haklarına yönelik gibi dursa da, asıl amacı Türk düşmanlığı yapıp bütün milletin kafalarını bize karşı doldurmaktır.

Şu cümleyi görünce, yemin ediyorum, güldüm.. Bu adamların ne kadar YALAN NE KADAR KOLPA olduklarını benim için ispatlayan cümle:

said:
After 40 long months of war, during which Kemal's forces secured considerable foreign assistance, the Greek military front in Anatolia collapsed.

"Şu Çılgın Türkler" adlı kitabı okumuş bir gururlu Türk genci olarak ben bu ZAVALLILARA acımıyorum bile.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

[Bu mesaj Sovereign tarafından 06 Eylül 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 06 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
said:
elektrot, 06 Eylül 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
http://users.otenet.gr/~blacktom/index1.html
çalışmıo

http://www.milliyet.com.tr/ozel/21yy/980222a/980222ayy8.html
Geçen ay milliyette çıkan bir yazı. Sanırım, site kapatılmak zorunda kalmış. Ama sitenin içeriğinden ipuçları yazıda var.
Bi de şunu vereyim:
http://www.hr-action.org/
[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!

[Bu mesaj elektrot tarafından 06 Eylül 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kilise desteklı bısı bu

ıncılden alıntılar yunan soykırımı fılan falanda yazıyor altınada yazmış almanyada bır kılıseydı sanırım

ısın arkasında katolıkler cıkarsa hiç şaşırmıycam mevcut papa palpatıne ı dusunucek olursak

asıl yunanlılar kıme soykırı mcektı sungu ucunda bebeklerı sallıyarak sokaklarda kım gosterı yaptı bunalrı cogu kısı bılır
gıdı ntrakya turklerıne sorun camılere kacıyorlar yunanlılar gerı cekılırken cunkı ıngılızler agırdan alıyor işi ve yunanlıalr gıderken anormal bır katlıam yapıyor
ama onlar soykırımcı kenk damgası yemez cunkı onlar hırıstıyan
anayasasında olsun parasına akdar laıklıgın L sı olmıyan amerıka bırakında bole ucuz numaralar yapsın dındaslarını korumak ıcın
bızım dındaslarda amerıkan baskanıyla el ele gezıp sohpet etsın ve bızı cokertmek ıcın onalra destek versınler

muslumanlara gore musluman degılız hrıstıyanalra gore muslumanız

yanı ıkı tarafın arasında kaldık
bunun gıb ısıcak bır ortamda bır akc sıvrızekalı teror un T sını bılmıyen ıskandınav ulkelerındekı yasalarla yonetmek ıstıyor bu mılletı

bravo ne dıelım hapısanelerı bomboş olan bır ulke ıle hapısanede yer kalamdıgı ıcın sucluların salındıgı bır ulkeyı aynı yasalarla yoent daha bız neler gorucez[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...