Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Abi demin baktım, ve ÇOĞUNU okudum. Şimdi bu web sayfası Amerikan cahil pezoları tarafından hazırlanmış gibi gözükse de (Bi yerde "We as Americans" lafı geciyor)Bu sayfa bariz bir şekilde Ermeni ve Rum belaları tarafından hazırlanmış. Şimdi bu sayfanın AB ile alakası yok. Bütün anasayfa falan sanki bütün dünya'daki insan haklarına yönelik gibi dursa da, asıl amacı Türk düşmanlığı yapıp bütün milletin kafalarını bize karşı doldurmaktır. Şu cümleyi görünce, yemin ediyorum, güldüm.. Bu adamların ne kadar YALAN NE KADAR KOLPA olduklarını benim için ispatlayan cümle: said: After 40 long months of war, during which Kemal's forces secured considerable foreign assistance, the Greek military front in Anatolia collapsed. "Şu Çılgın Türkler" adlı kitabı okumuş bir gururlu Türk genci olarak ben bu ZAVALLILARA acımıyorum bile.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" [Bu mesaj Sovereign tarafından 06 Eylül 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 AB ile alakası yok sitenin. Var desede yok yani...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 http://users.otenet.gr/~blacktom/index1.html[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sitenin işi gücü türklerle uğraşmak bir hacklemek lazım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: elektrot, 06 Eylül 2005 18:14 tarihinde demiş ki: http://users.otenet.gr/~blacktom/index1.html çalışmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Sovereign, 06 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki: said: elektrot, 06 Eylül 2005 18:14 tarihinde demiş ki: http://users.otenet.gr/~blacktom/index1.html çalışmıo http://www.milliyet.com.tr/ozel/21yy/980222a/980222ayy8.html Geçen ay milliyette çıkan bir yazı. Sanırım, site kapatılmak zorunda kalmış. Ama sitenin içeriğinden ipuçları yazıda var. Bi de şunu vereyim: http://www.hr-action.org/ [signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 06 Eylül 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Zaten Türkiye, AB'ye girene kadar AB'nin bizi kalkındıracak parası kalmayacak. Nerede fakir ülke varsa AB'ye şimdiden doluştu.[signature][hline]Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş ifadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tek sorun fakirlik olsa:([signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kilise desteklı bısı bu ıncılden alıntılar yunan soykırımı fılan falanda yazıyor altınada yazmış almanyada bır kılıseydı sanırım ısın arkasında katolıkler cıkarsa hiç şaşırmıycam mevcut papa palpatıne ı dusunucek olursak asıl yunanlılar kıme soykırı mcektı sungu ucunda bebeklerı sallıyarak sokaklarda kım gosterı yaptı bunalrı cogu kısı bılır gıdı ntrakya turklerıne sorun camılere kacıyorlar yunanlılar gerı cekılırken cunkı ıngılızler agırdan alıyor işi ve yunanlıalr gıderken anormal bır katlıam yapıyor ama onlar soykırımcı kenk damgası yemez cunkı onlar hırıstıyan anayasasında olsun parasına akdar laıklıgın L sı olmıyan amerıka bırakında bole ucuz numaralar yapsın dındaslarını korumak ıcın bızım dındaslarda amerıkan baskanıyla el ele gezıp sohpet etsın ve bızı cokertmek ıcın onalra destek versınler muslumanlara gore musluman degılız hrıstıyanalra gore muslumanız yanı ıkı tarafın arasında kaldık bunun gıb ısıcak bır ortamda bır akc sıvrızekalı teror un T sını bılmıyen ıskandınav ulkelerındekı yasalarla yonetmek ıstıyor bu mılletı bravo ne dıelım hapısanelerı bomboş olan bır ulke ıle hapısanede yer kalamdıgı ıcın sucluların salındıgı bır ulkeyı aynı yasalarla yoent daha bız neler gorucez[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Belirtiym, Bundan sonra Viktor'un bu tarz konularda yazdığı herşeyin altına +1 koyuyorum. Her dakika +1 yazmakla uğraşamicam lol[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar