Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rp yapan insanlara çağrı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yakın zamanda multi Baldurs Gate oyunları atıldı netten, bende bu oyunlara katılmak amacıyla Zlorwfun Msnini almıştım. Bir süredir konusuyoruz ve yeni bir rp grubu toplamaya karar verdik. Grubun toplanmasında yatan amaçlar su anda Baldurs Gate 2, Icewind Dale gibi oyunları rp yaparak multiplayer oynamak, ayrıca Mircten benm dmliğini yaptığım oyunlar cevirmeyide planlıyoruz.. Oyun hakkındaki bilginizin az olması fazla umrumda değil yeterki duzgun rp yapın.. Katılımda bulunmak isteyenler özel mesajdan bana ulaşsın, sorularınızı buradan yollayın, defalarca özel mesajdan aynı cevapları atmiim :) Grubun aksiyonlarının baslangıcı 2 hafta kadar uzayabilir söylemedi demeyin...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker

[Bu mesaj Lidriel tarafından 01 Eylül 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oo süfer tamda bg duygularım depreşmişken gene

multi oynamadım daha önce (1 saat bg1 oynamışlığım var multi o kadar =) )

ne zaman başlancak saat kaçta olcak ne sıklıkla
Mesaj tarihi:
Öncelikle ben bilgisayarımı tazeliycem.. Bg2 ve İcewindi mircteki gruba gecmeden önce insanları test etmek amacıyla kullancaktık ama sararsa oynamaya devam ederiz. Ne sıklıkla olacağı belli değil tel. alınır haberleşilir akşam saatleri ağırlıkta olmaz uzere oynanır..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
msn den mi oynıcaksınız yoksa oyunda server mı kurcaksınız[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
Katılabilirim.Ö.m. attım[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
Plan şuydu arkadaşlar, bgde rp yaparak grup elemanlarını test etmek, daha sonra mirce ciddi bi grupla girmek.. İstanbulda olanlar cdyi bi şekilde temin ederiz... Özel mesajdan msninizi yollayın katılacak olanlar grup tamamen tanıssın..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
benden de kendimce bir tavsiye..Baldur's Gate oynamayın..Bg single amaçlı yapıldığından Multiplayer inanılmaz bayık oluyor..(Bitirdim biliyorum..:) )..tavsiyem Multiplayer için yapılmış olan İcewind Dale oynamanız..1 veya 2 farketmez..çok daha eğlenceli olacaktır..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar asıl amac MIRC, bgyi sadece insanların rp yapışını annamak için, senaryo harcamamak için kullanıcaz.. Nwn filan daha sonra herkez isterse oynanır tabi...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
nwn olursa süper olur onu multiplayer oynamadım,ama singleını defalarca oynamış,ve rp hastası bi insan olarak ikisinin birleşimi süfer olur diyorum.
  • Yeni Oluştur...