KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Oyunu oynarken bu aralar bu hatayı sık sık almaya başladım. Tam vendordan bişey alırken veya satarken bu hata çıkıyor. [spo1=Hata...][/spo] :([signature][hline]Jr__/Beramus/hack yedi ...TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( Yaklaşık 6 aydır lvl kastım.Şimdi geriye dogru Baktığımda hiç 60+ olmamanın ezikliğini yaşadım son kez 60+ olmak için kasacağım belki olurum...[Bu mesaj KnuCkLeS tarafından 06 Eylül 2005 02:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bir şey satın aldıktan sonra veya sattıkdan hemen sonra bir yere doğru koşma. Oyun daha o itemin satıldığını yada alındığını algılamıyor. 1 sn bekle acelen ne :P[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 asgadaki o vendorda bende o hatayı sürekli alıyorum. birde pianadaki arms'ta oyun o hatayı verior. başkalarında da varmı bu hata bilmiorum... Bide sende varmış işte.[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evt o hata çok oluyor büyük ihtimalle bilg. yawaşlığından dolayı ve hep npclerde oluyor en fazla inn hostesste başıma geldi :(
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cevabını yazdım.. hm herhalde sizde o sırada cevap yaza tıkladınız :P[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Densiz, 06 Eylül 2005 02:16 tarihinde demiş ki: Bir şey satın aldıktan sonra veya sattıkdan hemen sonra bir yere doğru koşma. Oyun daha o itemin satıldığını yada alındığını algılamıyor. 1 sn bekle acelen ne :P Koşmasamda alıyorum :([signature][hline]Jr__/Beramus/hack yedi ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( Yaklaşık 6 aydır lvl kastım.Şimdi geriye dogru Baktığımda hiç 60+ olmamanın ezikliğini yaşadım son kez 60+ olmak için kasacağım belki olurum...
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: KnuCkLeS, 06 Eylül 2005 02:20 tarihinde demiş ki Koşmasamda alıyorum :( eğer alıp sattıktan sonra X işaretine basarak kapatırsan pencereyi bu hatayı almazsın.... [signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 06 Eylül 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Bluemint Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Vendordan bişey satın alıp hemen bir yere gitmeye çalışırsan direk bu hatayı alırsın herhangi bi vendordan kaynaklanmıyo senın hızlılıgından kaynaklanan bişey ![signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k
Joey Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: _catastrope_, 06 Eylül 2005 02:24 tarihinde demiş ki: said: KnuCkLeS, 06 Eylül 2005 02:20 tarihinde demiş ki Koşmasamda alıyorum :( eğer alıp sattıktan sonra X işaretine basarak kapatırsan pencereyi bu hatayı almazsın.... +8 eğer X e basarsan almazsın bende hemen satıp ayrılmak istiyorum vendrdan ama bırakmıo yakamızı verdirio hatayı alçak npc ler[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: _catastrope_, 06 Eylül 2005 02:24 tarihinde demiş ki: eğer alıp sattıktan sonra X işaretine basarak kapatırsan pencereyi bu hatayı almazsın.... Bundan sonra her zaman X işaretine basarım :)[signature][hline]Jr__/Beramus/hack yedi ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( Yaklaşık 6 aydır lvl kastım.Şimdi geriye dogru Baktığımda hiç 60+ olmamanın ezikliğini yaşadım son kez 60+ olmak için kasacağım belki olurum...
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Canım sıkılmıştı 1-2 uruk kesiyim dedim tam ilk büyüyü attim uruk bana doru geliodu aynı bu hatayi verdi oyun tahmin edin olay nasıl sonuclandı :)
Joey Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bide girdin chill den orc öldü kutu açtın bi baktın shard düşmüş tam loot yapacakken yine hata verdi?[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 66xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 06 Eylül 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 evet ya o ben de de hep oluypo ruber den dönerkenn sundriesten dönerken hep oluyo ama bi tek ben de deilmiş demek hata[signature][hline]58 lvl=paper mage Clan:TeRaPi Np:13x :rock: !!Do You Understand Me!! :rock:
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 x e basıp kapatın önce. doğru. ben de hep alıyodum o hatayı. x i kullanmaya başladım artık almıyorum :)[signature][hline]Kısalttım :D
zestoretic Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende herhangıhostesın 4 uncu sayfasından sonra bu cıkıyoonun ıcınok tusuyla ınıyorum mausenın orta tusuıledeıl butun vendorlarda bu cıkıyo3-4kessavas acelesınden bu hata uzunden oyundanattı deli oldum savasa gıremedım
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Var bende de..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Öne çıkan mesajlar