vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Arkadaşlar yavaş yavaş rogue charım level atlıyor ve talentlerde hata yapmamam gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle bilir kişilere sormak istedim. Öncelikle pvp üzerinde ağırlıklı olmak istiyorum, invisken düşmanı yakalayıp 3-5 vuruşta indirmek sonra kaçmak istiyorum.Oyun mantığım böyle ilerliyor mümkünsede 2 swordla devam etmek istiyorum. Durum böyle iken size sorularım: 1.Çift sword kullanırsam ne - lere sahip olurum daggerda olmayan. 2.Talentlerimi bu doğrultuda nasıl geliştireceğim -/-/- ? 3.Level 30 baz alarak sistematik bir şekilde düşmanı nasıl 3-5 vuruşta indirebilirim bana attack moveları yazabilir misiniz stealth gidip arkadan backstab yap veya direk combo ile devam et gibilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Talentlar için arama yap "rogue talent" diye çıkacaktır birsürü konu,bulursun ordan[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ole invisken 3-5 kere vurim adami olduriim o pek olmuyor. yada oluor da bana raslamadi. herkez rog acsin o zaman.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Rogue'u bilmiyorum da,Warrior oynarken bir rogue'u 2-3 vuruşta indirmiştim ehe :) Rogue için 3-5 vuruş olayı magelere oluyordur belki pek görmedim gerçi [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 06 Eylül 2005 05:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yoo gayette oluyor :) arkadaşım öncelikle swordla devam edersen stealth den çıkıp 3-5 vuruş yaparak öldüremezsin. sword dan bi vazgeç. dagger olursan eğer ambush+backstab sonra vanish tekrar ambush yaparsın 3 ünde de verdiğin talentlerle crit vurursun bi mage i de çok kolay yatırırsın... tabi item de önemli :) rogue la oynamayalı uzun zaman oldu o yüzden şimdi talentleri sayamıcam ama assasination ve subtitle da kullanırsan daggerla baya iş yaparsın. ha bide unutmadan kasarken sword yada mace ile kas. en son talentleri silip dagger la kasarsın. çok zaman kazandıracaktır emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Valla Jum onun için item önemli değil bi barmen kafi lol ziggler bile olur..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 daggerle olur o iş.Beklerin adamın direnci biraz kırılsın moobla kapışırken yarıya yaklaştımı ambushu bi yedirirsin ardından bi kahkaha bak adam nasıl sinirleniyor sana[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 21 8 22 bi build var genelde bs-ambush tkılan rogueların kullandıgı bi build.. Dedigin gibi 2-3 vuruşta player alıp ordan kaçmak mümkün.. Herkesd rogue açardı zaten denmiş te ; açmıyor mu zaten? Bi kaç detay bu buildle oynamak hem pve grind işini yavaşlatıcak hem de main handde dagger ihtiyacı dogurucaktır.. Bana kalırsa sen lvl 60 a kadar (veya paşa gönlün kaça kadar istiyorsa) combata daha yakın bir buildle git daha sonra buna cevir.. CLoth userları 2-3 vuruşta rht rht alırsın inan bana.. [Bu mesaj kath tarafından 06 Eylül 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 21 assasination / 30 combat , tüm meeleleri yatiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonsugar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Orc felam gorursen direk kaçacan abi % bilmem kaç stun resist .. dun basıma gelen olay aynen aktarıom.. Chespshot ... Resist! Vanish - cheapshot.. .Resist! Pre - vanis - cheapshot ... Resist! Blind - topuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: TahtaBacak, 06 Eylül 2005 09:30 tarihinde demiş ki: daggerle olur o iş.Beklerin adamın direnci biraz kırılsın moobla kapışırken yarıya yaklaştımı ambushu bi yedirirsin ardından bi kahkaha bak adam nasıl sinirleniyor sana rogue zaten arkadan gelir goremezsin falan ama, bi de gankle diye tavsiye vermek daha hosmus[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Yolda giderken çıkan bi rog canınız full dğeilse mageyi çok zor duruma sokuyo Ambush+bs yapıyo genelde baya bi can gidiyo. Ama görüp yakalarsam savaşması çok zor oluyo[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar