babayigit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Stand up tarzında CMYLMZ rulzzz...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla ata demirer bire birde döver cem'i..[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kıyaslanması bile saçma.Cem yılmaza gulmeyen insan daha gormedim ata demirer çok farklı onun işi espriden çok rol yetenegi taklit vs.Ama severim ikisinide o ayrı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bence ikiside süper.. yanlız şöyle birşeyler var bu benim gözüme çarpıyor... Ata demirer biraz böyle nasıl diyim yükseklerde uçmaya başlamış tripler değişmiş..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: StRencher, 05 Eylül 2005 01:35 tarihinde demiş ki: ikisi de kendi alanlarında başarılılar. bence kıyaslama yapmak çok kötü bir huydur... +1[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: _Mikael_, 05 Eylül 2005 10:34 tarihinde demiş ki: Türkiye de daha komikleri vardır bence. Keşfedilmeyi bekliyorum :tup:[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Soyle soyliyim hic bir şey hazirlamadan . 2 sinide sahneye cikarsan Ata Demirer yamulur kalir Cem Yilmaz espirileri patlatir . 2 arkadasa söz verdigim icin Cem Yilmazin ayni sovuna 2 kere gittim ve 2 sindede hemen hemen farkli espriler yapti . Ata Demirer başliyo efendim rakunun adi nerden gelmistir falanda filanda direk senaryocu . He dizilerde nasil rol yapiyo derseniz cok süper derim .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şhn rulz şahan![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cem yılmaz[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: insight, 05 Eylül 2005 12:07 tarihinde demiş ki: Bence Cem Yılmaz'ı herhangi bir mizahçıyla karşılaştırmak saçma olur. O yüzden CMYLMZ :) +hedösü[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ikisi de süper de , cem yılmaz'ın yeri ayrıdır.gerçi ata demirer'in de öyle.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İkiside süper.Farklı şeylerle güldürüyolar. Ata nın o taklidi yokmu bitiyorum yaa Cem yılmaz ında anlatımı çok komik İkisi birbiriyle karıştırılamaz bile.Yani espri de bence ata yı saymayalım bile çünkü ata espri yapmıyo.Tek güldürdüğü şey o mimikleri hareketleri filan.Şahsen ata yı radyoda izlesem hiçbişiy anlamam uyur kalırım. Ancak Ata Demirer deki taklit kimsede yok yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cem yılmazın üslubuna bayılıyorum zaten bana o komik gelio ama ayrıca esprileride kötü diil e zeki adam normal... ama şuanda şahana bayılıyorum süper bi adm bence[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ata demirer de kimmiş[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi şöyle düşünelim ata demirer her hafta yeni espriler bulmak + yapmak zorunda ama cem yılmaz aynı esprileri defalarca yapıyo ama mimik fln derseniz cem yılmaz derim ben[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 okumadan yazıorum.. gösterilerine gitmedim ama mizahçı olarak her şekil cem yılmaz seviyeli, yaratıcı ve zeki..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cem yılmaz , tr de komedyen olarak bir tek şahani izliyormuş , zaten cem yılmaz ve şahanin cevirdigi , sahte hoca vakasi falanb super :D[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aslında bu ikilinin yanına şahan da eklenebilir ama daha şahan yolun başında adamı çok şişirneye başladı millet haa komik mi komik ona kimse bişey diyemez ama daha bi cem yılmaz ve ata demirer olması için katetceği çok yol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: _Mikael_, 05 Eylül 2005 10:34 tarihinde demiş ki: Türkiye de daha komikleri vardır bence. bizim arkadaş var faruk.. o daha komik ama onun işi iyi girmiyo böyle gösteri dünyasına[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 2'si de komikler ama cmylmz çok itici geliyo artık bana[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar