Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ata demirer VS cem yılmaz

reyou

Öne çıkan mesajlar

kıyaslanması bile saçma.Cem yılmaza gulmeyen insan daha gormedim ata demirer çok farklı onun işi espriden çok rol yetenegi taklit vs.Ama severim ikisinide o ayrı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle soyliyim hic bir şey hazirlamadan . 2 sinide sahneye cikarsan Ata Demirer yamulur kalir Cem Yilmaz espirileri patlatir . 2 arkadasa söz verdigim icin Cem Yilmazin ayni sovuna 2 kere gittim ve 2 sindede hemen hemen farkli espriler yapti . Ata Demirer başliyo efendim rakunun adi nerden gelmistir falanda filanda direk senaryocu . He dizilerde nasil rol yapiyo derseniz cok süper derim .[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

İkiside süper.Farklı şeylerle güldürüyolar.

Ata nın o taklidi yokmu bitiyorum yaa

Cem yılmaz ında anlatımı çok komik

İkisi birbiriyle karıştırılamaz bile.Yani espri de bence ata yı saymayalım bile çünkü ata espri yapmıyo.Tek güldürdüğü şey o mimikleri hareketleri filan.Şahsen ata yı radyoda izlesem hiçbişiy anlamam uyur kalırım.

Ancak Ata Demirer deki taklit kimsede yok yaa
Sosyal ağlarda paylaş

cem yılmazın üslubuna bayılıyorum zaten bana o komik gelio
ama ayrıca esprileride kötü diil e zeki adam normal...

ama şuanda şahana bayılıyorum
süper bi adm bence[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...