Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ewet arkadaslar okudugunuz gibi newbieyim.we yardiminiza ihtiyacim war.suan bir irk tasi yazmayi dusunuyorum.ama daha menu yapmayla ilgili hic bilgim yok . hazir olanlarida biliyorum ama bilgim olmadigi icin fazla dokunamiyorum.. simdi sira sorulaimda : -menunun arka planini nasil ayarlayablirim(goruntusunu boyutunu ) -Buttonlari nasil ayarlayabilrlim(nerde oldugunu,seklini) simdilik sorunlarim bunlar bu text olaylarini falan bana aciklarsaniz sewinirim(lutfen unutmayin daha scrptingde newbieyim..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 menu yapımı buradan gerekli acıklamaları bulabilirsiniz.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cok cok cok cok saol. gercekten cok yardımcı olcak bu acıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 pekı sımdı benım aklım karıstı. nasıl anlıyacagımı bulamadım x ve ynın boyutunu yanı x sayısını ve y sayısını nasıl olcucem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Deneme yanılma yap onuda.Biraz böyle yürüyo bu scripting işleri. edit:Ayrıca önce search, sonra topic açma felsefesinide benimseyelim artık. [signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide [Bu mesaj suicide tarafından 05 Eylül 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 http://scriptsharing.org/download.php?script=296 bu programla görsel olarak dialog menu hazırlayabilir daha sonra kod olarak karşılığını alabilirsin.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cok saol program ıcın.. edit:yanliz programin adini yazarsan sewinirim cunku linkten download olmuyo liste cikio. [Bu mesaj Blinky tarafından 06 Eylül 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borntobewild Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 www.scriptsharing.org/download.php?script=296 aradaki boşlukları doldur. [Bu mesaj Borntobewild tarafından 06 Eylül 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar