Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ewet arkadaslar okudugunuz gibi newbieyim.we yardiminiza ihtiyacim war.suan bir irk tasi yazmayi dusunuyorum.ama daha menu yapmayla ilgili hic bilgim yok . hazir olanlarida biliyorum ama bilgim olmadigi icin fazla dokunamiyorum.. simdi sira sorulaimda : -menunun arka planini nasil ayarlayablirim(goruntusunu boyutunu ) -Buttonlari nasil ayarlayabilrlim(nerde oldugunu,seklini) simdilik sorunlarim bunlar bu text olaylarini falan bana aciklarsaniz sewinirim(lutfen unutmayin daha scrptingde newbieyim..)
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 menu yapımı buradan gerekli acıklamaları bulabilirsiniz.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected]
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cok cok cok cok saol. gercekten cok yardımcı olcak bu acıklama
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 pekı sımdı benım aklım karıstı. nasıl anlıyacagımı bulamadım x ve ynın boyutunu yanı x sayısını ve y sayısını nasıl olcucem?
suicide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Deneme yanılma yap onuda.Biraz böyle yürüyo bu scripting işleri. edit:Ayrıca önce search, sonra topic açma felsefesinide benimseyelim artık. [signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide [Bu mesaj suicide tarafından 05 Eylül 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 http://scriptsharing.org/download.php?script=296 bu programla görsel olarak dialog menu hazırlayabilir daha sonra kod olarak karşılığını alabilirsin.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cok saol program ıcın.. edit:yanliz programin adini yazarsan sewinirim cunku linkten download olmuyo liste cikio. [Bu mesaj Blinky tarafından 06 Eylül 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Borntobewild Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 www.scriptsharing.org/download.php?script=296 aradaki boşlukları doldur. [Bu mesaj Borntobewild tarafından 06 Eylül 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar