Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnanılmaz kaza! Helikopterden teleferiğin üstüne beton düştü

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Avusturya'da Alp Dağları'ndaki Sölden bölgesi yakınlarında meydana gelen teleferik kazasında ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.
Polis sözcüsü Ewald Barth, yaptığı açıklamada, Innsbrück'ün 60 km güneybatısındaki Sölden'de meydana gelen ve 9 kişinin öldüğü kazada ağır yaralananlar da olduğunu belirtti.
Avusturya'nın APA ajansına açıklama yapan teleferik şirketi yetkilileri, kazaya inşaat malzemesi taşıyan bir helikopterden düşen beton parçasının teleferik kabinine çarpmasının yol açtığını ve kabindeki bazı turistlerin teleferikten düştüğünü söylediler.
Teleferik şirketi yetkililerine göre, helikopterin taşıdığı 750 kilogram ağırlığındaki beton blok, 300 metre yükseklikten teleferik kabinine düştü. Helikopterden düşen beton blokun Sölden'deki bir telekomünikasyon hattı inşaatında kullanılması planlanıyordu.

Kaynak: Milliyet[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Eylül 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

300 m den 750 kg allah kolaylık versin valla kazayı yaşayanlara.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

yazık walla ya..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

harbi yazık olmuş başları sağ olsun

said:
Redeagle, 06 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
ki ülkemizde kahvede okey oynayanların üzerine inek düşmüştü

puhaha vardı öyle bişey :)[signature][hline]Atam izindeyiz!

[Bu mesaj -007- tarafından 06 Eylül 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tek türkiyede olur sanıyodum böyle ilginç ölümler. Rakibimiz çıktı demekki hayırlı olsun.

traj iko mik.[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Toledor, 06 Eylül 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
Dikkatimi çekti, niye kendimizi karalamaya bukadar hevesliyiz?

Ben "helikopteri kullanan türk'tür" derken sağa sola "meyd in torkey", " anca türkiye'de olur" diye zırt pırt topik açanları iğnelemek istemiştim. Yani neymiş, demek ki sadece türkiye'de olmuyormuş, dünyanın her yerinde olabiliyormuş. Hala daha inek muhabbetini sürdürenler var, baksana.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...