MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Avusturya'da Alp Dağları'ndaki Sölden bölgesi yakınlarında meydana gelen teleferik kazasında ölenlerin sayısı 9'a yükseldi. Polis sözcüsü Ewald Barth, yaptığı açıklamada, Innsbrück'ün 60 km güneybatısındaki Sölden'de meydana gelen ve 9 kişinin öldüğü kazada ağır yaralananlar da olduğunu belirtti. Avusturya'nın APA ajansına açıklama yapan teleferik şirketi yetkilileri, kazaya inşaat malzemesi taşıyan bir helikopterden düşen beton parçasının teleferik kabinine çarpmasının yol açtığını ve kabindeki bazı turistlerin teleferikten düştüğünü söylediler. Teleferik şirketi yetkililerine göre, helikopterin taşıdığı 750 kilogram ağırlığındaki beton blok, 300 metre yükseklikten teleferik kabinine düştü. Helikopterden düşen beton blokun Sölden'deki bir telekomünikasyon hattı inşaatında kullanılması planlanıyordu. Kaynak: Milliyet[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 06 Eylül 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Tam niyazi olmus adamlar ya :([signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 300 m den 750 kg allah kolaylık versin valla kazayı yaşayanlara.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bizde bile olmadı bu iş(ki ülkemizde kahvede okey oynayanların üzerine inek düşmüştü)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Tam kara mizah. Bizde olsa hemen başlar sevgili patilerimiz "meyd in torkey" diye.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yazık walla ya..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yazık yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Cintonik, 06 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: 300 m den 750 kg allah kolaylık versin valla kazayı yaşayanlara. kolaylığı mı kalmış adamlar mefta i küre olmuş[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Belki de helikopteri kullanan Türk'tür :P[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: ranCid, 06 Eylül 2005 01:20 tarihinde demiş ki: said: Cintonik, 06 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: 300 m den 750 kg allah kolaylık versin valla kazayı yaşayanlara. kolaylığı mı kalmış adamlar mefta i küre olmuş lol :D kopmamak elde değil kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu facia ama yaa türkLeri karıstırma hocam.. türk oLsa ewrenseL bi facia Olurdu :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Dikkatimi çekti, niye kendimizi karalamaya bukadar hevesliyiz?[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Redeagle, 06 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki: ki ülkemizde kahvede okey oynayanların üzerine inek düşmüştü [signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 [Bu mesaj -007- tarafından 06 Eylül 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 harbi yazık olmuş başları sağ olsun said: Redeagle, 06 Eylül 2005 01:16 tarihinde demiş ki: ki ülkemizde kahvede okey oynayanların üzerine inek düşmüştü puhaha vardı öyle bişey :)[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 06 Eylül 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sen tut düşsün beton teleferiğin üstüne , oharey denir buna. bi de yazık olmış denir.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Tek türkiyede olur sanıyodum böyle ilginç ölümler. Rakibimiz çıktı demekki hayırlı olsun. traj iko mik.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 walla doğru söyledin türkiyede meşhurdur bilirsiniz böle şeyler artık insanlar deği hayvanlarda ölmeye başlamıştı dereye atlayan inekler gibi sonumuz hayır olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: elektrot, 06 Eylül 2005 01:32 tarihinde demiş ki: Belki de helikopteri kullanan Türk'tür :P Lol kesin vardır bi parmağımız :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Penthesilea, 06 Eylül 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Tam niyazi olmus adamlar ya :( [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Toledor, 06 Eylül 2005 01:36 tarihinde demiş ki: Dikkatimi çekti, niye kendimizi karalamaya bukadar hevesliyiz? Ben "helikopteri kullanan türk'tür" derken sağa sola "meyd in torkey", " anca türkiye'de olur" diye zırt pırt topik açanları iğnelemek istemiştim. Yani neymiş, demek ki sadece türkiye'de olmuyormuş, dünyanın her yerinde olabiliyormuş. Hala daha inek muhabbetini sürdürenler var, baksana.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Oha diyorum, Olenler zaten ne oldugunu bile anlamamıslardır heralde... Eyer kurtulan varsada agır Şok falan geçiriordur heralde..[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar