Gothic Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 geçen hafta format attım ve artık ne yüklemeye kalksam yetersiz bellek diye birşey çıkartıyor daha makinayı yeni aldım,driverlarıda yükledim ama ben ne yapıcam sorun nerden kaynaklanıyor[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ramlerin yerinden oynuyor olabilir yada hdd başka bişi diyemem[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ama oynamadıga eminim ben yaaa makina yerinden kıpırdamadı bile[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 fazla bişey yüklemediysen format at derim son çare olarak. yada bi virüs taraması yap.antitrojan programlada bi tarama yap ad-aware falan yani.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 daha yeni format atmıştım zaten formattan sonra böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dediğim gibi bişey yüklemediysen tekrar format at bence.yalnız format atarken sp2yi + antivirus yükleyene kadar modeminizin fişini çekin.biyere bağlanın bağlanmayın direk lsass worm'u bulaşabiliyo.başka virüslerde bulasmıs olabilir.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Korax dedigin olabilir evet tabi şuan cd-rom patladı benim geçen hafta :) pc yeni ama patlıyo her bir tarafı :) onu tamire verince dicvem bunu f-diskleyin kesin çözüm f-disk[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RehaMuhtar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oncelikle bios'a bir gir bir defaultu yukle sonra ctrl alt delete e bir bas processleri bir kontrol et kac process calisio bir gariplik varmi diye scandisk yap fat arizasi duısuk bir ihtimal ama sonrasi bir virus taramasi yap sonrasi kasani sok icindekileri kontrol et kaybolan filan varmi diye :P son olarakda bir yedek ustune format ve fresh xp kur buda olmassa servis yolu gorunur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoWeReKiOuS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Gothic, 04 Eylül 2005 20:06 tarihinde demiş ki: geçen hafta format attım ve artık ne yüklemeye kalksam yetersiz bellek diye birşey çıkartıyor daha makinayı yeni aldım,driverlarıda yükledim ama ben ne yapıcam sorun nerden kaynaklanıyor Bunun bilgisayardan kaynaklığına emin misin? Belki kurmak istediğin işletim sisteminde bir sorun var ve böyle bir hata çıkıyor karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oda olabilir xp yi yüklerken 1-2 dosyada hata vermişti bende yükleme diyip dvm etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eh be gothic hiç aklına gelmedimi :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 artık napıcam biliyonum önce cd romu u tamir ettircem f-disk attırcam üstüne win 98 kurdurcam :D bıktım ya xp nin dertlerinden[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sen linux'a geç bence :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bilgisayarım > Sağ tık - Özellikler > Gelişmiş > Performans ayarları > Gelişmiş > Sanal bellek > değiştir sanal belleği RAM in 1.5 katı ile 2 katı arasında bir değere getir, hd büyükse daha fazla da olabilir.. Belki windows sanal belleği düzenlemesiyle ilgili bir sorundur.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar