Durlag Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ya bende Garanti Sanal Kart var onunla ödüyodum aylardır dün açtırayım yeniden oynamaya başliim dedim oyunu ama alet bana invalid card number diye diye bi hal oldu başka bu problemi yaşayan varmı? adamlara mail attım ama maşallah Blizzard gibi bi şirketsin ama Technical Support ekibin bi işe yaramıyo adamlardan ne cevap geldi ne bişey :( Bilgisi olan varsa sevinicem[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 mastercard garantinin sanal karti. bunu dogru sectigine emin ol. ayrica sanalkart'in icinde para var mi bunu da kontrol et. ha bi de son kullanma tarihi gecmis olabilir.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu tip sorunlari yasayan cok sanirim serverlarinda ki problemlerle ilgili. biraz bekleyip yeniden dene. mail filan da bu soruna cozum olmuyor malesef.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nbr durlag berk de doncek mi[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Blizzard'a mail attıysan cevap gelecektir 1, bilemedin 2 güne. Bekle istersen?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Aynen bende garanti sanal kartla ödüyodum fakat son ödemede kabul etmedi. Kartta limit vardı ve son kullanma tarihi 2007 yılı. Normal kartla ödedim bende. Sanırım garanti sanal karttı kabul etmiyo artık :([signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bende kayıt olurken verdiğim kredi kartı numarasını kabul etmedi. Bir de biz her ay ödemek zorunda mıyız oynamak istediğimiz zaman ne yapıcaz illa bi sanal kart mı açtırmak zorundayız ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 YA herşey yolunda limitte var son kullanma tarihi de var daha ama nedense boyle saçmasapan şeyler oluyo : )neyse mail attım bekliyoz bakalım[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sanal kartla ödüyorum her ay.Hiç kapattırmadım şimdiye kadar belki ondandır bende hiç bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 garanti'ye sorun bi de... dovis alis fiyatlarini artirmislarsa limit tutmuyodur. ya da netten bazi seylere kisitlama getirmislerdir.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar