Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babacum'un Rock'n Coke 2005 izlenimleri


BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

evet cuma gecesi geldik ama ne geliş.. önce kadıköyden gidelim dedik sonra bakırköyden binelim fikri çıktı bakırköye gittik ama orada tek bir servis ve inanılmaz bir kuyrukla karşılaşında beylikdüzü-tatilya mevkiinden ulaşıma geçmeye karar verdik.

bakırköydeki perondan 76 numaralı otobüsle beylik düzüne gelindi inildi otobüste bize yardımcı olan bayan birey sayesinde baya bi korktuk önceleri yok otobüs gelmez yok bilmemne neyse 4 lü ve 5 li iki grup halinde taksi yapıldı taksi hazerfana kadar 20 YTL tuttu

hazerfana ulaştıktan sonra bir başka işnanılmaz kuyrukla karşılaştık.. içeriye giriş kuyruğu. neyse başladık beklemeye. 3 saatlik bir bekleme sonrası içeriye girdik. içeriye il kontrol noktasında insanları 10-15 li gruplar halinde alıyorlar. bu arda öğrendik ki x-ray cihazları bozulduğu için 1 saatlik ufak bir gecikme olmuş.

içeri girince ilk iş çadırları kurmak oldu ama temassızlıktan iki farklı bölgeye çadır kuruldu ikişer tane. bu rada ben malkavaine'e inanılmaz bir satış koyarak lithiumun çadırında kaldım :) (ee bir çadırda 3 kişi kalamazdık)

biz çadırları kurmamıza rağmen millet hâlâ kuyruktaydı hatta bir de yağmur başladı ki off millet sucuk oldu.. neyse o yağmurun üstüne biz yattık ....


ilerliyen saatlerde devam edecek bu izlenimler... ben yemeee gidiyorum....(Urza:P)[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rofl
dreamtv'de "dünün özeti" diye birşeyler gösteriyorlar.
bir sürü insan gemide dansediyor felan.

sanki rock konserine değil de ibiza'da club partisine gidiyorlar...
orda dj, burda palyaço, şurda dans müzikleri vs...
korn, cure vs gibi "rock şarkıcıları" için gidenlere acıdım birden :)

rock'n coke'in ilk yapılışında önyargılı yaklaşmıştım, ama hala saçma olduğunu düşünüyorum... rock konseri adı altında disko partisi...[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.


[Bu mesaj Bone tarafından 03 Eylül 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet tekrar beraber şu anda tears çalıyor ben grupdan koptum çok öne gittiler korn u önden izlemek için bende takılıyorum günlük gelen arkadaşlarla merhabalaştım hatta bir kaç sendir görmediklerimle bile burada buluştum çok teşekkürler rock'n coke :-P (beleş interneti saymıyorum)

şu an hava çok güzel tepede güneş etrafta kadife bir meltem aman aman allah nazardan sakla yarabbiiiiii

lithium çadırını çadırsız kalan bir bayan arkadaşına açtığından onlara raahtsızlık vermemek için ben malkavein in çadıra yerleştim tekrar bir çadırda 4 kişi takılacağız artık ben sabaha kadar otururm yarın da gündüzleyin uyurum diye düşünüyorum :P replikasda uyanırım o bitince şebneme kadar bir kere daha uyurum diyorum ehe :)

iki ekmek bir maltepe, geleni öpüyorum rock'n coke konserinde
haydi anam üstünüzü açık unutmayın üşütmeyin[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birazdan skin başlayacak hava soğudu biraz üşüyorum UN den insani yardım bekliyorum.. POLAR GÖNDERİN ULAN!

arada malkavianı buldum berki buldum geri kalanlar muallakta arada bathoryi gördüm bir de..

şimdilik bu kadar gelişmeleri bildirirm ben size..

çok sıkıldım ve mouse un scroll'u da yok!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilseydim ordaydınız bulurdum sizi=) Zaten benim olay tam muamma. son gün saat 12 de bilet buldum kombine(50 YLTL). duydumki karaborsada bilet fiyatları 200 ytl ye kadar çıkmış... kamp alanı değil ama. gittim ertesi gün. ark kapıda karşıladı içeri girdik tam çadır alanına gircez görevli durduru giremessin die.. niye? bilekliğim siyah die . meğer kırmızı gerekiyormuş. gittim yetkiliye dedim abi para verip kırmızı alabilirmiyim diye? kesinlikle olmaz dedi. biraz atıştık sonra baktım olmicak pes ettim. kara kara düşünürken arkın bilekliği kolundan çıkıyordu. ver onu bana dedim. kimliğinle biletini (biletin üstünde adı yazıyor) göster kayboldu de dedim yenisi al. gitti denedi pat bi kırmızı daha oldu :D (ama görevliler bilekliğin kaybolmicağını biliyorlar bence adam isteyerek verdi gibime geldi) neyse o bileklikle arkın kız arkıda soktk içeri. dün gece eşyaları topladık arabaya koyduk içeri giricez o adam beni tanıdı. hemen çağırdı bilekliğiniz lütfen? ukala ukala güelrek uzattım bilekliği 3-4 sn falan baktı orasına burasına. ama adamın suratı görmliydniz. sonra bende giderken şöyle bi arkamı döndüm yine güldüm.:D çok zevkliydi. yaşamaya değer. bu sene 3. oldu kısmetse 4 licem :P müzik falan önemli tabi ama o ortamı yaşamak lazım harbi...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ceza yı harbi tebrik ederim. adam ın herşeye bi lafı var: ) Korn çok iyiydi o yağmura rağmen içeri girmedi Helal olsun adamlara. sahneye bi çıkışları vardı 20milyon satmış birisine yakışıyordu gerçekten. ama en çok çoşku offspringde oldu... geçen sene 50cent adileri 2 damla yağmur yağdı biraz rüzgar esti hemen içeri girdi it herifler. Herşeyiyle güzel bi organizasyondu tebrik etmek gerek adamları...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miraul, 05 Eylül 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
su offsprign cikarken anons yapmadilar arkami donmusum geyik yapioruz bi baktim anaa laan OEHAHAH offspriiiiiiing die dondum :) adam bi anons yapar ya



haa evet ya oda va tabi çadırdaydm eşyları yerleştiriğ geri dönücektim bi baktım çıkmışlar. bütün çadır alanı koşmaya bşaladı sonra hehe güzel görüntüydü :) etrafta "Aaa" "yuhya ne zaman" sesleri yükseliyordu :P[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha bi ben göremedim kendimi star habere çıkmışı8m kanal d ye.. ulan insafsızlar biyi kayda alır değil mi ehe :)

evet o bendi,m :)[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anos'ları yapan adama ınanılmaz kıl oldum ne sacma bi herifti o öle ya!

Bide cadırı burn sahnesinin arkasıan kurmak zorunda kaldık kardeşım saat 7'ye kadar bu kadar boktan bı muzık calınırmı ya offf berbattı.

Solemede edemıycem Rashit baya iyidi Hanin Elias'la beraber super coşturdular ama öküz rock'n coke adamların elektiriğini kesti, Hanin Elias'da anlamadı canım benim "why why did they do that" falan diyo =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...