Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DarkMoon Faire..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

sacmalik.
nedense komik bulamadim ben. evet espiri yapmislar gulen guler tabi de... insanlarin ne kadar asagilik olabileceklerini gosteriyo birazda. yani bi taraftan hikayesi yok diye aglayan onca insan var... tek duze oldu oyun diyen binlerce insan var... burda neden birakiyosunuz konusunda onlarca kisi 60'tan sonra yapilacak bi sey kalmadi dedi... adamlar bi seyler yapmaya kalkinca insanlara boyle mi cevap verilir? daha da onemlisi bu insanlik midir? gidin isinize ya... adamlar duzeltseler de laf yiyolar, duzeltmeselerde. insanlarin(!) onune mukemmel oyun getirseler de hizmet ettikleri kitle "insan" olmadigi surece nafile... bu kadari bile cok bunlara...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 05 Eylül 2005 05:15 tarihinde demiş ki:
sacmalik.
nedense komik bulamadim ben. evet espiri yapmislar gulen guler tabi de... insanlarin ne kadar asagilik olabileceklerini gosteriyo birazda. yani bi taraftan hikayesi yok diye aglayan onca insan var... tek duze oldu oyun diyen binlerce insan var... burda neden birakiyosunuz konusunda onlarca kisi 60'tan sonra yapilacak bi sey kalmadi dedi... adamlar bi seyler yapmaya kalkinca insanlara boyle mi cevap verilir? daha da onemlisi bu insanlik midir? gidin isinize ya... adamlar duzeltseler de laf yiyolar, duzeltmeselerde. insanlarin(!) onune mukemmel oyun getirseler de hizmet ettikleri kitle "insan" olmadigi surece nafile... bu kadari bile cok bunlara...

eleştiri ile hakareti ayırmak lazım biraz.

Ayrıca buna benzer bı olay arkadasımın basına geldı bi bug veya bı problemden dolayı ortak ah koydugu ve satılan ıtemden gerektıgınden fazla para kesmıslerdı page e gelen gm ın cevabı "cok yoruluor bazen para kacırırlar" tarzında abuk gıbı yanıttı.Yaptıkları oyun şahane guzel hayatımızı renklendırdı ama kara kaş kara gözümüze yapmıolar para verıoruz 3 kuruş 5 kuruş farkmaz..[signature][hline]h3xtermineytır

[Bu mesaj n3mrut tarafından 05 Eylül 2005 05:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm bunu ben kullanicilara karsi yapinca "hakaret" olarak sayiliyoda, oyuncular ureticilere karsi yapinca "elestiri" mi sayiliyo?

AH'de buyout'larda bi miktar fazla para alir, aletin depozitini de buyout yapan oder.

evet 3 5 kurus karsiliginda oyun yapiyolar. ama bu insanlara, yapimcilara laf atmalari gibi bi ozgurluk vermiyo. ticari bi anlasmada nasil tuketici memnun olmadigi takdirde iliskisini kesiyosa, madem olayi 3 5 kurus olarak goruyosun, burda da iliskiyi kesersin, oynamazsin begenmiyosan. sana zorla odetmedilerde, deneme suresi de verdiler... duzeliyo oyun gun gectikce. oyun cikali 1 yil oldu ve degisen seylerin haddi hesabi yok... oyunun benim 1 yil once oynadigim oyunla en ufak bi alakasi yok; ne o zamanki buglar kalmis ne eksiklikler. ha tabi yenileri cikmis ama bunu normal karsilayamiyosan yukarida dedigim gibi, odemezsin, oynamazsin alakan kalmaz...

dahasi anlatmaya calistigim, ureticiler oyunu guzellestirmeye calisiyo oyuncu kaybetmemek icin, bu sefer fix lag deniyo... kimse bu iki ise farkli bolumlerin farkli dev.'lerin baktigini dusunmuyo bile... ya en basit bedava uo server'inda bile dev.'lerle quest writer'lar farklidir... ortada bi sorun varsa adamlar aptal mi bunu gormezden gelecekler oyuncu kaybedecekler... fix lagmis.. ben 132 latency'le oynuyorum ve org disinda da lag yok ortada. ha org.'daki sorun da benim ram'lerimden dolayi. orda mesaj atan insanlarin bunun farkinda oldugundan bile supheliyim. teknikerler insanlarin firewall sorunlarini cozmek icin kivrandi ilk 4 ay. bunu kimse dusunmuyo ama... ya da fix edilenlerin listesine kimse tekrar tekrar bakmiyo... kafalarinda bi fix lag var, hala devam ediyo...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 05 Eylül 2005 06:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 05 Eylül 2005 05:15 tarihinde demiş ki:
daha da onemlisi bu insanlik midir? gidin isinize ya... adamlar duzeltseler de laf yiyolar, duzeltmeselerde. insanlarin(!) onune mukemmel oyun getirseler de hizmet ettikleri kitle "insan" olmadigi surece nafile... bu kadari bile cok bunlara...

normal bir insan her zaman daha fazlasını ister insan yapısı budur eğer fazlasını istemeseydik hala mağralarda yaşıyo olurduk[signature][hline]NE Hunter Hatce
Sosyal ağlarda paylaş

riglous'un mesaji okumadan kesin muhalefet kokan bir yaziyla karsilacagiz dedim, nitekim de oyle olmus
@riglous: ilk başta oyuncular bu olay üzerine geyik yapıyorlar. Bir tane oyuncu küfür etmiş ya da blizzarda hakaret mi etmiş ya da çok kötü bişi mi demiş de sen onlari insanlıktan men ettin? senin istediin oynucu kitlesi sanirim "hmm yes, good, alright, good luck" tarzi cevaplar vermeli ama o yaş oyuncu kitlesi henüz daha harry potter, beyblade vb. onlara daha ilginç gelen oyunlarla meşgul.
takdir edersin ki sen bile aldığın en ufak hizmet karşısında bekletilmekten hoşlanmazsın. bu yüzden burada müşterilerin heralde lag'e tepki göstererek bu olayı lagle bağdaştırmaları oldukça doğal. lag bi cok kisinin emek/zaman/para kaybina neden oldu. Belki de adamin anca oyun oynayabildigi saatlerini katletti de o yüzden kızgın.
ayrıca unutmaman gerekir ki wow en fazla aylık ücret alan mmorpg'lardan birisi ve problemin baş gosterdii serverlardan biri BL'de 11000+ oyuncusu var dersek sanırım bu olay bu kadar uzamadan halledilmeliydi, neredeyse 5 gün oldu bu lag.

Zaten kendin de bahsetmişsin olan bitenden haberin yok, günlerdir bi çok server oyuncusunun lagten oynayamadığını zaten bilmiyorsun, senin serverinda veya oynadigin saatlerde hersey normal ama anlamadığım olaylardan bihaberken neden muhalefet oluyorsun?

[Bu mesaj mardox tarafından 05 Eylül 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...