Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=507193 Cevaplar harika :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Nerf Wind... LOL[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: They probably cancelled their accounts due to lag. [signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 abi suna yani cisim var diye gulemedim cok ama olmasa yerlere yatarak gulerdim inanilmaz komik kill a cow, save a kodo :x abi nerden nereye cekmisler konuyu[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ahahha yatıkları herşey blizzin icinde patlıyo:D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hahaha :D Suna cok güldüm ya said: FIX THE LAG SHUT UP *Points at sig* Bu da adamin signature : I like to annoy whiners. Is it working?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sacmalik. nedense komik bulamadim ben. evet espiri yapmislar gulen guler tabi de... insanlarin ne kadar asagilik olabileceklerini gosteriyo birazda. yani bi taraftan hikayesi yok diye aglayan onca insan var... tek duze oldu oyun diyen binlerce insan var... burda neden birakiyosunuz konusunda onlarca kisi 60'tan sonra yapilacak bi sey kalmadi dedi... adamlar bi seyler yapmaya kalkinca insanlara boyle mi cevap verilir? daha da onemlisi bu insanlik midir? gidin isinize ya... adamlar duzeltseler de laf yiyolar, duzeltmeselerde. insanlarin(!) onune mukemmel oyun getirseler de hizmet ettikleri kitle "insan" olmadigi surece nafile... bu kadari bile cok bunlara...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: riglous, 05 Eylül 2005 05:15 tarihinde demiş ki: sacmalik. nedense komik bulamadim ben. evet espiri yapmislar gulen guler tabi de... insanlarin ne kadar asagilik olabileceklerini gosteriyo birazda. yani bi taraftan hikayesi yok diye aglayan onca insan var... tek duze oldu oyun diyen binlerce insan var... burda neden birakiyosunuz konusunda onlarca kisi 60'tan sonra yapilacak bi sey kalmadi dedi... adamlar bi seyler yapmaya kalkinca insanlara boyle mi cevap verilir? daha da onemlisi bu insanlik midir? gidin isinize ya... adamlar duzeltseler de laf yiyolar, duzeltmeselerde. insanlarin(!) onune mukemmel oyun getirseler de hizmet ettikleri kitle "insan" olmadigi surece nafile... bu kadari bile cok bunlara... eleştiri ile hakareti ayırmak lazım biraz. Ayrıca buna benzer bı olay arkadasımın basına geldı bi bug veya bı problemden dolayı ortak ah koydugu ve satılan ıtemden gerektıgınden fazla para kesmıslerdı page e gelen gm ın cevabı "cok yoruluor bazen para kacırırlar" tarzında abuk gıbı yanıttı.Yaptıkları oyun şahane guzel hayatımızı renklendırdı ama kara kaş kara gözümüze yapmıolar para verıoruz 3 kuruş 5 kuruş farkmaz..[signature][hline]h3xtermineytır [Bu mesaj n3mrut tarafından 05 Eylül 2005 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 2xmsj hata oldu [Bu mesaj n3mrut tarafından 05 Eylül 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hmmm bunu ben kullanicilara karsi yapinca "hakaret" olarak sayiliyoda, oyuncular ureticilere karsi yapinca "elestiri" mi sayiliyo? AH'de buyout'larda bi miktar fazla para alir, aletin depozitini de buyout yapan oder. evet 3 5 kurus karsiliginda oyun yapiyolar. ama bu insanlara, yapimcilara laf atmalari gibi bi ozgurluk vermiyo. ticari bi anlasmada nasil tuketici memnun olmadigi takdirde iliskisini kesiyosa, madem olayi 3 5 kurus olarak goruyosun, burda da iliskiyi kesersin, oynamazsin begenmiyosan. sana zorla odetmedilerde, deneme suresi de verdiler... duzeliyo oyun gun gectikce. oyun cikali 1 yil oldu ve degisen seylerin haddi hesabi yok... oyunun benim 1 yil once oynadigim oyunla en ufak bi alakasi yok; ne o zamanki buglar kalmis ne eksiklikler. ha tabi yenileri cikmis ama bunu normal karsilayamiyosan yukarida dedigim gibi, odemezsin, oynamazsin alakan kalmaz... dahasi anlatmaya calistigim, ureticiler oyunu guzellestirmeye calisiyo oyuncu kaybetmemek icin, bu sefer fix lag deniyo... kimse bu iki ise farkli bolumlerin farkli dev.'lerin baktigini dusunmuyo bile... ya en basit bedava uo server'inda bile dev.'lerle quest writer'lar farklidir... ortada bi sorun varsa adamlar aptal mi bunu gormezden gelecekler oyuncu kaybedecekler... fix lagmis.. ben 132 latency'le oynuyorum ve org disinda da lag yok ortada. ha org.'daki sorun da benim ram'lerimden dolayi. orda mesaj atan insanlarin bunun farkinda oldugundan bile supheliyim. teknikerler insanlarin firewall sorunlarini cozmek icin kivrandi ilk 4 ay. bunu kimse dusunmuyo ama... ya da fix edilenlerin listesine kimse tekrar tekrar bakmiyo... kafalarinda bi fix lag var, hala devam ediyo...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 05 Eylül 2005 06:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bilioruz depozit alındıgını ama gerektıgınden fazla aldılar yazdım bunu msjda neyse[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben "frail" taurenlere takildim... vah canlarim zayif kalmislar! bir deri bir boynuz[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: riglous, 05 Eylül 2005 05:15 tarihinde demiş ki: daha da onemlisi bu insanlik midir? gidin isinize ya... adamlar duzeltseler de laf yiyolar, duzeltmeselerde. insanlarin(!) onune mukemmel oyun getirseler de hizmet ettikleri kitle "insan" olmadigi surece nafile... bu kadari bile cok bunlara... normal bir insan her zaman daha fazlasını ister insan yapısı budur eğer fazlasını istemeseydik hala mağralarda yaşıyo olurduk[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yoo olmazdik...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Wind is imba. Nerf wind. Buff Tauren Shamans. bittim.. koptum.[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 riglous'un mesaji okumadan kesin muhalefet kokan bir yaziyla karsilacagiz dedim, nitekim de oyle olmus @riglous: ilk başta oyuncular bu olay üzerine geyik yapıyorlar. Bir tane oyuncu küfür etmiş ya da blizzarda hakaret mi etmiş ya da çok kötü bişi mi demiş de sen onlari insanlıktan men ettin? senin istediin oynucu kitlesi sanirim "hmm yes, good, alright, good luck" tarzi cevaplar vermeli ama o yaş oyuncu kitlesi henüz daha harry potter, beyblade vb. onlara daha ilginç gelen oyunlarla meşgul. takdir edersin ki sen bile aldığın en ufak hizmet karşısında bekletilmekten hoşlanmazsın. bu yüzden burada müşterilerin heralde lag'e tepki göstererek bu olayı lagle bağdaştırmaları oldukça doğal. lag bi cok kisinin emek/zaman/para kaybina neden oldu. Belki de adamin anca oyun oynayabildigi saatlerini katletti de o yüzden kızgın. ayrıca unutmaman gerekir ki wow en fazla aylık ücret alan mmorpg'lardan birisi ve problemin baş gosterdii serverlardan biri BL'de 11000+ oyuncusu var dersek sanırım bu olay bu kadar uzamadan halledilmeliydi, neredeyse 5 gün oldu bu lag. Zaten kendin de bahsetmişsin olan bitenden haberin yok, günlerdir bi çok server oyuncusunun lagten oynayamadığını zaten bilmiyorsun, senin serverinda veya oynadigin saatlerde hersey normal ama anlamadığım olaylardan bihaberken neden muhalefet oluyorsun? [Bu mesaj mardox tarafından 05 Eylül 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 avrupa sunucularinda oynayanlar acaba avrupa serverlariyla kim ilgileniyo biliyo mu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sorunu anlamadım Aqu ama host eden elemanları soruyorsan telia butun avrupa battle netine onlar bakıyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 uste lagden boyle sikayet yokta o yuzden sordum. yani blizzard burda iyide orda mi kotu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 belki kötü yerine yetersiz desek daha dogru olur. Umarım bu durumlarla bi daha karşılaşmayız gerçekten bu 1 hafta canım çok sıkıldı. Hele ki zar zor vakit bulmuşken... "They probably cancelled their accounts due to lag." :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar