Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bende istyormm[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ohahahahah ters dondu ya ahhaha[signature][hline]Rainy Durex
wook Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hoeh super be :)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yarıldım ben ya daha neler war.[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oyy ben size yanlış url vermişim :))) esas bu bu bu bu = ][signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 nası ya zuhahah[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 öhehe :D[signature][hline]cik, cik, cik pogodi
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Herif orda bagırıyo ya BİETTCHH diye orda koptum ya :D buda denemeye değer bence :))[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. [Bu mesaj Fransua tarafından 05 Eylül 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eueeuh evet ora fena bide iki kişi yürüyolar dırrt diye öttüryo eleman öndekiduvardan atlıyo ğpuahhahah
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 AHAHAHA herif duvardan atladi ya HAHAHAHh abi olecem ehaha[signature][hline]Rainy Durex
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 duwardan atlamaya annemle birlikte yıkıldık ya biz patlıyoduk gülmekten kız çığlık çığlık :D:D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
hellspe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ohey wtf ahey öhey sadasd neydi lea no :lol:[signature][hline]-baba akü yok -farları açık bırakırsan olmaz tabi -baba akü komple yok -wtf ? mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki: böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b]
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi efsane ya[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 buda deli bişey polisler yanlıs mekanı basıyo =] tıh[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yanlız polisli değil ondan öncekinde o adam sesi nerden cıkarıyo abi ağzından olduguna şüpheliyim ben! O_o
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 o dum tıs mı yok abi yapıyo herif harbici harbici :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi o adamlar ne öttürüyor da atlıyor millet ya?[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abi o gerçekse adamın dudaklar mosmor olmuştur :-)[signature][hline]cik, cik, cik pogodi
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu sesi minibüsçülerin havalı kornoları sagolsun trafikte her daim duydugumuz için bize bişi olmaz ama yabancılar onların trafikte korna çalmak yassah oldugundan yusufluyorlar tek kelime ile[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 havalı korna benim bisiklettede war :lol:[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 O otturdukleri sey stadlarda otturulenden degilmi ya, kolpa olmus sanki hafif :) adama panzer su sikiyo sanki.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 top gıbı :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Oahauhauhaa abi bunu izleyin altınıza zçarsınız yane :)) ohauhaha[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Öne çıkan mesajlar