Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1337 P471c1k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu nedir abi virüs demişiniz tıstım açıkcası??[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Mesaj tarihi:
w0000000t[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 05 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
bu nedir abi virüs demişiniz tıstım açıkcası??

Virüs falan değil patinin yandan yemiş hali :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
M4nd00 !! hoşmuş :D[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Mesaj tarihi:
Sayın tüketici, ürünümüze 30 saniyeden fazla çıplak göz ile bakmayınız. Şayet firmamız oluşabilecek yan etkilerden sorumlu tutulamaz. Tüm markalar ABD ve/veya diğer ülkelerde üreticileri adına tescil yasaları gereği koruma altındadır. Copyright.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
nolyo hacı bu ne[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
o kadar kişi bakmış bi kişi teraziye tıklamamış yazık[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
aha sonunda hacklediler :p[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
said:
Cintonik, 05 Eylül 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
o kadar kişi bakmış bi kişi teraziye tıklamamış yazık

pahuauha yarıLdım :D[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Mesaj tarihi:
bu ne yaw ne olmuş oraya..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
  • Yeni Oluştur...