Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Sevgili patiler. Events bölümüne kimse bakmıyor. İnsanlara tektek "paintballa gidicenmi?" diye sorup herzamadanda "Nezaman olm nerde? Bilmiyom. Haftasonumu? Gelirim ozman. Negadar?" cevabını almaktan bıktım:). Topic buradadır Konu 137989 11 inde yapılacaktır. 18 i belki diyor tAKA ama 18 ine alınırsa olay çıkarıcam. Görmiyenler görsün, herkeze söylesin. 12 kişi gidip sonra anlattıkca "yaaa ben niye bilmiyorum yaaa? söleseydiniz bende gelicektim ühühü" tepkileri istemiyoz. Events i arada sırada kontrol edin ayrıca.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 05 Eylül 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 pes.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kimse bilmiyor kardeşim herkeze soruyorum, kimsenin haberi yok. Bende buraya açtım.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 böyle konu başlıklarına son derece karşıyım derhal silinmesini talep ediyorum... ben kaç kere buluşma bölümüne bakmayı unuttuğum için buluşma kaçırdım..bana ne abisi..ya hepsi konu dışına tekrardan açılmaya başlansın yada burda hiç böyle konu başlıkları olmasın....!!!!!![signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 chemical. Abi senin www.kafamgirsin.com u haklemiş cumhur b@b. Ne diyon bu işe? eheh. (biliyorum alakası yok topicle :D)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Peki events bölümü neden açıldı?[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 can sıkıntısından açılmış.. bi event yapalım demişler event yapmışlar orayı sdfkjsgf[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 event bölümünü kapatalım konu dışı/events olsun :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dediğim gibi abi...ya hep ya hiç..ben bir çok buluşma kaçırdım o yüzden...[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eet heklemiş şifrem değişmiş hosta söledim yeni şifre verdide niye heklediini anlamadım ben:).[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Event kapanıcak zaten büyük ihtimal. Daha çok takvim sistemli bi event bekliyom ben yeni sistemde.(hangi yeni sistem?) Takvim gibi günler olacak event koyacaz. Bizi enterese eden olaylarda uyarıcak bizi sistem. Şehire göre eventler filtrelense misal. Güzel olur. Mesela istanbul eventlerini bana söyle dicem, istanbul eventlerini sölicek. Nargile, lanparty, bar gibi ayrılabilirler misal:).[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hala geçerli bir sebep vermiş değilsin buraya açtığın için.ç[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kimse o bölüme bakmıyooo! insanlar habersiz. tektek msnden link atıyorum gene bakmıyanlar var.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 la havle be evladim 11 eylül diyoruz dimi 10 kez[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çekemezsiniz beni.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Chemical, 05 Eylül 2005 14:54 tarihinde demiş ki: kimse o bölüme bakmıyooo! insanlar habersiz. tektek msnden link atıyorum gene bakmıyanlar var. adam bakmak istemiosa niye zorluosun hala anlamadım? bunada bakmayanların evine posta mı yollayacaksın? ona bakmayanlarıda kaçırır işgence ederek zihnine sokarsın allah bilir.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Belki zorla görmek istemiyoruz? Bilmemek istiyoruz eğer bilirsek gelmek zorunda kalacağımızı biliyoruz? Duygularımla oynuyorsun Chemical...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çekmeyin kardeşim patron yokh[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar