moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 butun bir silent hill 2 oyununun replikleri diyebilirim...ozellikle james le maria(mary de olabilir) arasındaki bazı konuşmalar superdi...ama unuttum :-P[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... www.moonfall.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 thief 3 de ara demolarda bütün replikler çok hoşuma gidiyo. garretın sesi acayip karizma "hey garret!"[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İmzama havale ediyorum sizi..[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: dasaaa, 09 Ağustos 2005 19:50 tarihinde demiş ki: -Oh, my head! -Where am I -What is this place... -Am I going mad? ile başlayan Sanitarium un tamamı... katılmamak elde değil :). ayrıca shivers 2'nin ve Blair witch'in replikleri[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya topice bi msj attim ama takip etmedim soyleyen var mi bilmiyorum ama radio free zergte overmind isi bitirmistir aslinda . charsiye olan hayranligima yenildim bunu dile getiremedim . awaken my child and embrace the glory thats your birthright . know that i'm the overmind , the eternal will of the swarm and you have been created to server me . serve to swarm , serve to swarm .... bir de bunu cok karizmatik bir sesin hapsedilmis oldugunuz bir kozada zihninize fisildadigini dusunun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 18 Ağustos 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 OFSAYDOAA NAAAYNNNN[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: moonfall, 17 Ağustos 2005 11:32 tarihinde demiş ki: butun bir silent hill 2 oyununun replikleri diyebilirim...ozellikle james le maria(mary de olabilir) arasındaki bazı konuşmalar superdi...ama unuttum :-P I'm here for you James....See?I'm real[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Have no fear , Vlad is here - Max Payne Today is a good day to die ! - İlk StarCraft[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 19 Ağustos 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 winning elevendaki " vannıng sakkaa cikkiu vinnin ilevın fu" deyişi ve warcrataki my life for nezull lafı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 TUBİ KARAMİŞ! (we de tam gol olamadan once :) ) love hurts...(mx payne abimiz2.oyunda) cok vardır ama ya kim düşüncekk eeh[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Full Throttle Ben : When I'm on the road, I'm indestructible. No one can stop me,[dusman oldugu bi motorcu gorur] but they try... Monkey Island 3 Guybrush: How can you see without eyeballs? Murray: How can you walk around without a brain? Some things no one can answer.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 "alaaaarm alarm" Az kabus görmedim bu söz yüzünden.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet o da süperdir hey gidi commandos deli ederdi insanı :p alarm alarm eheh[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 just call me deepthroat mukemmeldi ya bole bi replik ve ses uyumu olamas daylight i m still a live r.e. 3 nemesisten bu da[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aranel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Monkey Island serisi Guybrush: I'm Guybrush Threepwood, mighty pirate! Murray: MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Desperados(Wanted:Dead or Alive) John Cooper: Buy yourself a one way ticket to hell Başıboş düşmanlardan biri: Mierda! Mueeerto..... BFME Boromir Join together, Men of Gondor! Pippin I'm coming!!!! Even though I wish I wasn't.... [Bu mesaj Aranel tarafından 20 Ağustos 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 red alert 2: -destination? -fire at will -herooo reporting -psychic ready -as you wish -kirov airship ready vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 o Kirov reporting değilmi?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 baldurs gate: Coran=Life is Adventure or Nothing... Coran=Luck Be a Lady.. Star Craft-Brood War: Corsair=it's a good day to die! ice wind Dale2: Here I come and the hell's come with me!(olması gerekio yannışda yazmış olabilirim son lafı)[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: chagy, 18 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 09 Ağustos 2005 19:50 tarihinde demiş ki: -Oh, my head! -Where am I -What is this place... -Am I going mad? ile başlayan Sanitarium un tamamı... +1000 katılmamak elde değil :). ayrıca shivers 2'nin ve Blair witch'in replikleri [signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Xan, 21 Ağustos 2005 10:57 tarihinde demiş ki: said: chagy, 18 Ağustos 2005 00:25 tarihinde demiş ki: said: dasaaa, 09 Ağustos 2005 19:50 tarihinde demiş ki: -Oh, my head! -Where am I -What is this place... -Am I going mad? ile başlayan Sanitarium un tamamı... katılmamak elde değil :). ayrıca shivers 2'nin ve Blair witch'in replikleri +1000pardon:)[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Zephyros, 20 Ağustos 2005 19:47 tarihinde demiş ki: just call me deepthroat mukemmeldi ya bole bi replik ve ses uyumu olamas daylight i m still a live r.e. 3 nemesisten bu da September 28 , Daylight,The monsters have overtaken the city.Somehow... I'm still alive... Ezber oldu ezber[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 evet o somehow ... im still alive demesi cok etkilemisti beni nedense[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Urban Chaos da You Busted PunK!! her seferinde beni moda sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Cuce, 21 Ağustos 2005 04:21 tarihinde demiş ki: o Kirov reporting değilmi? offf çok fena yazmışım ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Die Fool!,you regret approaching me death human,vb.aklıma gelmio o kadar oyun bitirdiime rağmen(bu laflar frozen laflarıdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar