Cokoprens Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nero kullanıyorum ama orjinal dvd kopyalamıyorum ne yapmam lazım orjinal dvd kopyalamk için.[signature][hline]In Our MEans In Our GAmbits In Our DEcoys In Our THougths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 clone cd alcohol %120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bildigim kadariyla bu programlar orjinal dvd`yi kopyalamaz. hic denemedim. cunku orjinal dvdler 7-8 gb iken cift katmanli olmayan dvdler 4.5 gb arti koruma onlemleri var. dvd shrink vardir en kolayi, hem korumalari kirar hem de dvd`nin boyutunu ufaltir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 alcohol 120% ile iso yaparsın sonra dvdye yazarsın istediğin gibi gugıldan dvd den cdye çevirme için bi tuto okursan cdye bile yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 anydvd clonedvd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokoprens Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 clone dvd ile sorun çözüldü :).[signature][hline]In Our MEans In Our GAmbits In Our DEcoys In Our THougths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dvd shrink'te isini gorur..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 DVD decrypter korumaları kırıp dvdyi harddisce atıyor. Burdan direk DVDye yazılabilir, heralde ama emin değilim.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar