Cokoprens Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nero kullanıyorum ama orjinal dvd kopyalamıyorum ne yapmam lazım orjinal dvd kopyalamk için.[signature][hline]In Our MEans In Our GAmbits In Our DEcoys In Our THougths
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bildigim kadariyla bu programlar orjinal dvd`yi kopyalamaz. hic denemedim. cunku orjinal dvdler 7-8 gb iken cift katmanli olmayan dvdler 4.5 gb arti koruma onlemleri var. dvd shrink vardir en kolayi, hem korumalari kirar hem de dvd`nin boyutunu ufaltir.[signature][hline]
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 alcohol 120% ile iso yaparsın sonra dvdye yazarsın istediğin gibi gugıldan dvd den cdye çevirme için bi tuto okursan cdye bile yazarsın
Cokoprens Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 clone dvd ile sorun çözüldü :).[signature][hline]In Our MEans In Our GAmbits In Our DEcoys In Our THougths
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dvd shrink'te isini gorur..[signature][hline]a.k.a Drunken
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 DVD decrypter korumaları kırıp dvdyi harddisce atıyor. Burdan direk DVDye yazılabilir, heralde ama emin değilim.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Öne çıkan mesajlar