BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Evet arkadaşlar tam sürüm bu program.Dilediğiniz kadar kayıt yapabilirsiniz hemde tepede reklam olmadan .Teşekkürler murtaza üşenmeyipte yolladığın için >.< http://rapidshare.de/files/4671054/fr261.rar.html[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Fraps ın bi sürümü mü bu..Bende vardı herhangi bir sınır da yoktu...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Malach, 03 Eylül 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Fraps ın bi sürümü mü bu..Bende vardı herhangi bir sınır da yoktu... >.<[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Prog iniyor..Bir soru daha...Bunda da video da takılma ve donmalar oluyor mu?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Malach, 03 Eylül 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Prog iniyor..Bir soru daha...Bunda da video da takılma ve donmalar oluyor mu? Donanımına bağlıdır o.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Malach, 03 Eylül 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Prog iniyor..Bir soru daha...Bunda da video da takılma ve donmalar oluyor mu? O senin fps nle ilgili.[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ok de ben ne kaydetcem...Nasıl lvl düştüğümü mü kaydetcem :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 oh çilelerime son ama ke ye kdr oynamıcam :)=[signature][hline]Post kasıo fln demeyin kardeşim özgürce yazarım içimden geleni isterseniz madalya yasağı koyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lol Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 peki cektigimiz görüntülere nasıl müzik eklicez acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Burial program için saol :)Aradım ama bulamamıştım. said: lol, 04 Eylül 2005 00:32 tarihinde demiş ki: peki cektigimiz görüntülere nasıl müzik eklicez acaba ? Windows movie maker işini görür.[signature][hline]Jr__Human_Killer/4*/Hunter TT__/n00bz/5*/Mage (bb) :( [Bu mesaj CandYmaN tarafından 04 Eylül 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 :( Çalıştıramadım f9 a basıncamı kayıt yapıor ^^[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 peki nasıl çalışıyor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :S cok kişi cekiomus ben cekemezmişim ama premium alırsam sorun olmazmıs pehh[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 çektim ve kurdum ama exe sini tıkladıgımda bişi olmuor :S çözümünü bilen varmı?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 nasıl kullanılacağını da yazın bari de boşuna indirmeyelim ?[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar