muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben şimdi bilkentin hazırlık atlama sınavına hazırlanıyorum ve büyük ihtimal hazırlığı atlayacağım ama ben hiç ingilizce matematik fizik vb. ders işlemedim, acaba çok kasar mı? yani hazırlıkta 1 yıl kaybetmek istemiyorum ama dersleri anlamayıp da 1.sınıfta kalmak hiç istemiyorum. bir de derste mecbur ingilizce konuşucaz ama dışarda da ingilizce konuşmassak bizi duymazdan gelecek kıl hocalar var mı?[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 matematik fizik gibi derslerde zorlanmazsın. fizik dedigine göre sayısal bi bölümdesin demektir. onun icin cok fazla zorlanmazsın.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 inan bana hazirlik 1 sene kaybetmek degildir. dahasi universitede, ozellikle bilkent'te, eger hazirlik oyle hafif geliyosa sana, gider arastirmani yaparsin kendini gelistirirsin... malum "universite"[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben geçmiştim hazırlığı fakat 1 hafta 10 gün bayağı bir garip geliyor dersler ingilizce olunca. Ben 8 sene almanca eğitim almıştım bütün derslerim almancaydı, 2 hafta boyunca derste bir soru sorarken 3 kere yutkunuyordum alışkanlıktan almanca söyliyeceğim diye neyse aştık o sorunları da Hazırlık oku okuma 15 gün alışma dnemi yaşıyacaksın sonras gelir zaten[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: muzcu, 23 Ağustos 2005 12:52 tarihinde demiş ki: ben şimdi bilkentin hazırlık atlama sınavına hazırlanıyorum ve büyük ihtimal hazırlığı atlayacağım bilkentin hazırlığıda, sınavıda oldukça zordur, eğer geçebiliyosan yarım ingilizce degil güzel ingilizce olur o, ayrıca dersleri ingilizce okumaktan korkma, en fazla 1 hafta terim sıkıntın oluyo daha sonra gayet rahat oluyosun[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hiç problem olmuyor eğer o sınavı geçebilecek kadar ingilizcen varsa.alışıyosun ingilizce ders oalyına hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o sınavı geçebilecek kadar ingilizcen varsa merak etme dersleri de sorunsuz anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 derste mecbbur ingilizce konuşma olayı lafta war (ama bazı idealist türk hocalar kesinlikle türkçe konuşmuyorlar, ama yabancı hocalarda böyle bir kompleks yok bir çoğu en azından bizim bölümdekiler anlatamadığı yerleri türkçe anlatıyorlar :) ) bir çok hocayla ingilzice konuşmaya çalışıyorum daha sonra lafı toplayamayıp türkçeye dönüyorum hiç birşey demiyorlar ama genelde ingilizce cevap veriyorlar yabancı hocalardan yanada sıkıntın olmaz yüzde 90 ı senden benden iyi türkçe biliyor ve konuşuyorlar ders haricinde hepsiyle türkçe konuşuyorum kendimi hiç germiyorum edit: ha ama şöyle bir sorun war ingilizce yazma derslerinde bazı problemler oluyor ilk bir kaç ay ingilizce essay leri acılı geçiyor cümlelerin çok kötü oluyor ve academic formatta yazamıyorsun falan ama bunlarda aşılıyor merak etme :) [Bu mesaj BladeSinger tarafından 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 of abi harbi gözümü korkuttunuz ya..kendi dilimle ders yapmak varken ingilizce yapıp olayı terim karmaşasına dönüştürmek vs. geldi aklıma..pöff..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yarın ingilizce ile sınıf atlaman senin için dez avantaj olur bence hazırlık okuyup ingilizceni daha iyi bir seviyeye getirirsen ileriki hayatındada faydasını görüceksindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben hazırlık sınavında geçmek sitemiyom yaa rm ingilizcem vr[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sosyal bilimlerden birinde okuyorsan feci patlarsin yarim ingilizceyle. bolumdeki derslere calistiklari kadar ingilizce metni anlamaya kasan bir dolu insan var.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bence hata. gerçekten biliyosan geç yoksa ilerde yarın öbür gün türkiye'de bilimsel çalışmalara verilen değer ve bilimsel makalalerin türkçeye çevrilmesinin aldığı süre malum. Bu konu da yavaşız bu yüzden yabancı kaynaklarla haşır neşir olacaksın. bırak ingilizceyi ogrenip gec. (bozuk imladan oturu pardon)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 İngilizce kimya mühendisliğinde(ege üni) hazırlık okuyayım mı arkadaşlar?Ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yani bir acelen yoksa okulu bitireyim hayata atilayim seklinde, tabiki oku. sana cok sey katar o hazirlik sinifi eger dogru degerlendirirsen. yeni bir ortam yeni insanlar birdolu yeni aktivite icin firsat olacak, hazirlikta bolume nispeten cok daha rahat olacagindan herseye istedigin sekilde zaman ayirabilirsin.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ama terımlerde tabıkı zorlanırsın, ben hazırlıgı okudum gectım yınede terımlerde zorlandım cunku hazırlıkta terım falan gostermedıler tabıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hazırlıkta mesleki ingilizce göstereceklerse kesin oku derim. zaten mesleki ingilizce gösterilen bölümlerde hazırlık okumak zorunludur (sınavı geçersen 1 den başlarsın o ayrı). ayrıca bu tarz hazırlık atlama sınavını bilinçli olarak aşırı zor yaparlar. ama bazı üniversitelerde (ör. akdeniz üni) belli bölümlerin hazırlığını okumak isteğe bağlı. eğer böyleyse ve zaten biraz ing. var diyorsan soracakları sorularda fazla bir zorluk olmaz zaten.[signature][hline]yegyee ! [Bu mesaj tremere tarafından 02 Eylül 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bilkent'ten mezun olup da iş hayatına atıldığın zaman CV ne yazacağın "Ingilizce seviyesi" senin o işe girmende en fazla etken olacağı için büyük düşün ve İngilizceyi iyice öğren derim ben....[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 saolun. iş başvurusu ve sv söz konusu deil benim çizgime göre :) yani ama tabiki de yurt dışında devam etmek için bu derece önemli neyse. ancak bazı duyumlarım var bilkent hazırlık normaldan çok çok dha zormuş gerçi pek inanmıyorum yani hazırlık her yerde "parti" yılı diye geçer ama :) benim gibi düzenli çalışan biri geçer sanırım, kıllığı olmaz inşallah[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Cope u geciyorsan yeterlidir. Ama sosyal bolumlerde oda yeterli olmuyor ne yazikki. Yani ingilizce sosyal piskoloji antik yunanda filozoflarin politik felsefelerini fln karsilastiriyorum pek bir sikici geciyor vede cevremde okudugunu anlamayan bir suru adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 gıt ben hazırım de gecer sın:P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar