Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duymuyorum :)

2pac

Öne çıkan mesajlar

kulaklık aldım pc ye biras bangır bangır müzik dinleyim diye 3 gün oldu bu gün 3.günün gecesi sabahtan beri kulağımda beynim nasıl çatlıyo ağrıdan kulağımdan çıkardım vızzzzz diye ses geliyooo sağır olmam demi[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

olmazsın muhtemelen ama , ben kulaklığı 3 saatten fazla takınca kulağım acıyor sen nasıl 3 gün dayandınki :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2pac, 05 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
kulaklık aldım pc ye biras bangır bangır müzik dinleyim diye 3 gün oldu bu gün 3.günün gecesi sabahtan beri kulağımda beynim nasıl çatlıyo ağrıdan kulağımdan çıkardım vızzzzz diye ses geliyooo sağır olmam demi

neeeeee ? :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

korma bişi olmaz..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

hayır "birşey olmaz" ları dinleme. Türkiye; uranyumu ellese bana birşey olmaz diyenlerle doldu.

Kulaklığın normal kullanımı zaten zararlıdır. birde muazzam ses düzeyi ve üç gün süreyle dinlersen zararı kaçınılmaz olur. Sıfır düzeyindeki bir sağırlıktan bahsetmiyorum ama gittikçe duyma kabiliyetin azalır. anlamayacağın ölçüde.
Onun dışında kulak yolları ile ilgili rahatsızlıklar geçirebilirsin.
o kadar abartma bir daha da.

Yanlış anlama ama herşeyi insan gibi kullanmak gerekir...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

bende bi kere tuvaletimi yaparken nefessiz kalmıştım.Çok korktum bidaha nefes alamıcam die nedense dışarı çıkar çıkmaz geçti.İçerdeki bir havada sorun olmuş[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim arkadaş Lineage oynarken kulağında "dale don dale çimentepe kale"yle nonstop 18 saat geçirdi, şarkıyı bile değiştirmedi, bangır bangır öyle. Baktım ertesi gün adamın kulaklar cidden duymuyo, bağırmak gerekiyo.
Böyle saçma şeyler yapmayın arkadaşlar, yazık kulaanıza.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 05 Eylül 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
5 saat uyku yeterli mi bi insan için ki acaba?

Bizim bi japon hocamız vardı, gece 1de yatıp sabah 6da kalktığını söylerdi. Rutini buymuş, hiç bir zaman daha fazla uyumuyormuş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

uyku dediğin 12-13 saat olmalı :D ben şahsen öyle uyurum :) okul zamanı 9-10 saate düşer sadece :) Güzel olur herkese tavsiye ederim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...