Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charlie and The Chocolate Factory

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

kitabı çok güzeldi :) umarım filmide bir o kadar izlenmeye değer olur..depp'in elinden kötü birşey çıkacağını sanmam ama..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
Burning their lies,burning my dreams..
All of this hate,and all of this pain ..
I'll burn it all down,as my anger reigns..
'Till everything burns..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Geçenlerde evde yapacak başka bir şey bulamayarak Willy Wonka ve çikolata fabrikası filmini izledim ve diyebilirim ki fazlasıyla sinir bozucuydu, özellikle de oompa loompaların şarkı söyledikleri bölümlerde gırtlağım sıkılıyormuş gibi hissettim. Ama kendime işkenceden hoşlanıyorum sanırım ki kanalı değiştirmedim, bunu da hala anlamış değilim. Her ne kadar Tim Burton ve Johnny Depp ayrı ayrı çekici gelseler de filme gideceğimi sanmıyorum özellikle de duygularıma tercüman olan şu yazıdan sonra:
Spoiler!!
[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

[Bu mesaj Nartanesi tarafından 12 Ağustos 2005 10:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Johnny Depp..fazla yetenekli bir canlı.. bir kere diğer hiç bir filmdeki haliyle alakası yok, ve willy wonka gibi bir sosyopatı sorunlu bünyeyi inanılmaz güzel canlandırmış.. makyajın falan da hakkını yememek lazım ben tanıyamadım şahsen kendisini.

renkler hepsi güzel, ama kitapta insan kendi canlandırdığı için asla kafamdaki fabrika gibi olmadı tabiiki..

diğer oyuncular da gayet başarılıydı bence, özellikle charlienin saflığı çok şekerdi..ama biraz fazla ders verme çabası gibiydi bazı sahneler.

son olarak, charlie ve çikolata fabrikasının devamı vardır bilen bilir, charlie and the giant glass elevator diye.. bu film öyle bir bitiyor ki o devamına pek mahal vermiyor, o hayal kırıklığına uğrattı biraz. ama senaryo bu, nereye çeksen oraya gider.(heralde, umarım)[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel film yalnız devam kitabı gibi deavm filmi olamaz çünkü sonlar farklı. Bunda öyküye bide willy wonka'nın babsını katmışlar. Kitapta çatıdan eve giriolardı bitiodu...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...