Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 kitabı çok güzeldi :) umarım filmide bir o kadar izlenmeye değer olur..depp'in elinden kötü birşey çıkacağını sanmam ama..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Geçenlerde evde yapacak başka bir şey bulamayarak Willy Wonka ve çikolata fabrikası filmini izledim ve diyebilirim ki fazlasıyla sinir bozucuydu, özellikle de oompa loompaların şarkı söyledikleri bölümlerde gırtlağım sıkılıyormuş gibi hissettim. Ama kendime işkenceden hoşlanıyorum sanırım ki kanalı değiştirmedim, bunu da hala anlamış değilim. Her ne kadar Tim Burton ve Johnny Depp ayrı ayrı çekici gelseler de filme gideceğimi sanmıyorum özellikle de duygularıma tercüman olan şu yazıdan sonra: Spoiler!! [signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 12 Ağustos 2005 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Nartanesi spoilerin mükemmel, çok hoş olmuş... ;)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bu arada Dahl'ın çocukken Cadbury firmasının çikolata tadımcısı olduğunu biliyor muydunuz?[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bence kaçırılmamaıs gereken bı fılm..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben onu daha 4. sınıftayken okumuştum...ve daha o günden beri elimden kitab hiç düşmedi..bana okuma sevgisi kazandırdı[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
potlek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 aynen ben de ilkokul 4'te okumuştum ve de bayılmıştım.ama film benim kitabı okurkenki kadar hoşuma gitmedi.ne biliyim hayal ettiğim fabrika daha bi güzeldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben once kitabı okumayı düşünüyorum, en kısa zamanda edinicem, filmden sonra kitap tat vermez hayal gucunu sınırlar, o yuzden once okuyun derim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Filmi izlemedim ama fragmandaki sahneleri beğenmedim. Böyle sıkış tepiş mekanlar... Düşündüğümden çok daha fazla renkli[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ya bide türkce dublaj yapmıslar hosuma gitmedi bnm..orjinalini tercih ederdm[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Neee Türkçe mi.. Pff çocuklar izleyecek diye hep böyle yapıyorlar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 baya oldu kitabını okuyalı, hoşuma gitmişti baya. eğer üşenmessem filme giderim :)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu filmlere gidincede sinemada çocuklar filan bağrıyo holeyyy holalaleyyy alkışlıyolar filan bi bok annamadan çocuk filmine gelmişim diyip çıkıyorum. Garfield'da da aynısı olmuştu ..!![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sanıyorum ki türkiye'de vizyona bugünlerde girecekti. johnny deep burda çok farklı bir imaja bürünmüş gene. adama bayılıyorum, kılıktan kılığa :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Johnny Depp..fazla yetenekli bir canlı.. bir kere diğer hiç bir filmdeki haliyle alakası yok, ve willy wonka gibi bir sosyopatı sorunlu bünyeyi inanılmaz güzel canlandırmış.. makyajın falan da hakkını yememek lazım ben tanıyamadım şahsen kendisini. renkler hepsi güzel, ama kitapta insan kendi canlandırdığı için asla kafamdaki fabrika gibi olmadı tabiiki.. diğer oyuncular da gayet başarılıydı bence, özellikle charlienin saflığı çok şekerdi..ama biraz fazla ders verme çabası gibiydi bazı sahneler. son olarak, charlie ve çikolata fabrikasının devamı vardır bilen bilir, charlie and the giant glass elevator diye.. bu film öyle bir bitiyor ki o devamına pek mahal vermiyor, o hayal kırıklığına uğrattı biraz. ama senaryo bu, nereye çeksen oraya gider.(heralde, umarım)[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tv den duyduğum kadarıyla dublajlar berbat =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bugün altyazılısını izledim sinemada ve tek kelimeyle harika.tim burton,johnny depp ve danny elfman müzikleriyle harika olmuş.en sevdiğim yönetmen burton dı ve hala öyle.izleyin izlettirin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 johnny depp aşmış kişilik zaten.. özellikle pirates of the caribbean dan sonra bunu kendimce tamamen onayladım.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gidenler begeniyo[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 güzel film yalnız devam kitabı gibi deavm filmi olamaz çünkü sonlar farklı. Bunda öyküye bide willy wonka'nın babsını katmışlar. Kitapta çatıdan eve giriolardı bitiodu...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 filmin orjinal ismi charlie and the chocolate factory çevirisi ise çarli'nin çikolata fabrikası yani ismi yanlış çevirmişler filmin sonunu belli ediyor bi kere.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innocente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bu filmi kesin izlerim zaten fil nasıl olursa olsun Johny deep oynuyorsa tamamdı isterse bu ada tüm film boyunca kanepede otursun yine izlerim :D bayılıyom ya süper rol yapıyor özelliklede karayip korsanlarında[signature][hline]Sana boynumuzu eğeriz sanma.Hakkımı gelir alırız zorla -Duman- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 arkadaslarin zoruyla izledim ilki izlemisim hos film zaman kaybi olmadi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 daha öncede yapılmış bir film gene ronald dahl ın kitabından uyarlanarak. sahneler bile aynı denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eski filmle aynı ama atmosfer ve karakterler bunda çok daha iyi.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar