Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbuldaki Olaylar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrıca eylem fikri fena fikir değil . İnternettende eylem yapılabilir . Başbakanlığa ve haber kanalllarına toplu mail atışı gerçekleştirilebilir . Yada internette oturma eylemi yapabilir (ama bu çok acımasızca olur , onlardan farkımız kalmaz) . Bence en iyi yöntem başbakanlığa ve haber kanallarına , bu olaya dur demeleri için mail atma kampanyaları başlatmak olacaktır . Yada bir imza kampanyası fln[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
demirbilek2, 05 Eylül 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
said:
MartinLGore, 05 Eylül 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
evet

Unutma Atatürk Kurtuluş savaşına girerken Doğu'da ki beylere "Ey Kürt Beyleri, buraları kurtaracak sizlersiniz" diye seslenirdi.

Ve oraları kurtaranlar onlardı..

Biz dogu anadolu kokenliyiz, bizim oralari Kurt beyleri falan kurtarmadi. Ataturk'un boyle bi sey dedigini ispatlayacak kaynaklar sunmani bekliyoruz ayrica. dehap web sayfasini falan link olarak verme tabii.

Google da biraz aramayla gizli değil çok açık bir sesleniş olduğunu görürsün..

Okuduğum kitaptan quote yapamam şu an tabi ki ama senin için netten bulduğum bir quote.. arama yaparsan bi dolusuna ulaşırsın..

said:
Atatürk"ün Kurtuluş Savaşı"nda gösterdiği en büyük başarılarından biri, Anadolu"daki farklı unsurları ortak bir dava için birleştirmesiydi. Bunu da, tıpkı Sultan Abdülhamid gibi, söz konusu unsurların ortak kimliğine vurgu yaparak gerçekleştirdi. Bu kimlik özellikle de Kürtlere hitap ediyordu. Mustafa Kemal Paşa, 1916 yılında Diyarbakır"da 16. Ordu"da görev yapmış, bu sırada pek çok önemli Kürt aşiret lideri ile yakınlık kurmuştu. Nitekim Samsun"a çıktıktan sonra "doğu vilayetleri"nden aldığı sinyallere güvenerek, Kürt vilayetlerindeki bazı önde gelen isimlere, örneğin Cemil Paşazade Kasım Bey"e, Milli Mücadele konusunda bilgilendiren ve yardımlarını talep eden telgraflar gönderdi. Zaten Kürt aşiretleri de, "din ve vatan uğrunda açılacak mücadeleye katılmaya hazır olduklarını" Kazım Karabekir Paşa"ya bildirmişlerdi. link
[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
Gordios, 05 Eylül 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
ya kesin sesinizi Konunza devam edin ben böyle bilmeye devam edicem...

Emredersin padişahım! Herkes sesini kesecek kıymetli padişahımız rahatsız oluyor!

Bre adam! Burası forum kimseye sesinizi kesin falan diyemezsin... Demokrasi nedir öğrende gel diyicem "ben bööle bilmeye devam edicem..." diyeceksin diye korkuyorum demiyorum..[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 05 Eylül 2005 03:03 tarihinde demiş ki:

Google da biraz aramayla gizli değil çok açık bir sesleniş olduğunu görürsün..

Hahaha senin iddia ettigin bir seyi ispatlamak icin ben mi arama yapacagim Google'da?

o da iyiymis.
Mesaj tarihi:
AKILLI MANTIKLI OLUN BIRAZCIK

Ataturke bok atan şahsıyetedır bu lafım

bre gafil o senelerde sevr de cıkmıştır ılk kurt devletı meselesı ıngılzılerde amerıkalılarda o yıllarda kurtler devlet kursun dıye ellerınden gelenı yaptılar

bu kurtlerde embesıl gerızekalı yaratıkalrya kendıelrıne develt kurdurmak ıstıyenlere karsı "Ulusal sınırlar ıcınde vatan bır butundur bolunemez" dıyen adamın tarafını tuttular ve ondan savastan sonra dogu anadoluyu bekledıler

ya kurtler yada sana bunu soylıyen su gızlı kısı embesıl hatta embesılın allahı

bende sıze cok gızlı bişi soylıcem hıtler yaşıyor evımde saklıyorum şu anda usama da burda okey atıcaktık 4. arıyorduk bush u cagırdık gelıyor sımdı kendısı

Ister ınanın ıster ınanmayın

cok gızlıdır kaynagını soylemem[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 05 Eylül 2005 02:57 tarihinde demiş ki:
said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
bak Bunu Belki Bilmezsiniz Kürtlerin Bize Yardım etmesi Atatürk'ün Kurtuluş Savaşından KAyıp Yapmadan Çıkarsak Size Doğu Anadoluyu Vericem Demesi Siz Kürtlerin Neden Doğu Anadoluyu dAha fazla istediklerinizi SAnıyorsunuz.İsteyen yalan desin Ama Ben Bu oalyı biliyorum...
Aciyorum valla sana.
Atatürk'ü yalanci ve düzenbaz, Kürtlerin hepsini de bölücülük pesinde kosan, Kurtulus Savasi'ni Türkiye icin degil Kürdistan icin yapan insanlar olarak gösterdin ya, bu yaptiginin vebali ne kadar agirdir acaba.
Ben bir Kürt olsam ve dedem Kurtulus Savasi'nda senin de bu sözleri söylemene ragmen huzur icinde ayak bastigin o topraklari korumak icin canini vermis olsa, gercekten elimde kalirdin.

Pent bir patlamış pir patlamış abiler. Hani yalanda değil. Düzgün adamsın valla sen Pent. Şurada senin gibi takdir ettiğim az sayıda adamdan birisin.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
@Martinlgore
Kaynak yoksa Ataturk soyle demis falan diye sallamayin. Kaynak varsa da goster biz de susup otururuz.

Ikinci alinti'ya degil, ilk alintina kasten diyorum. Hedef saptirma yapmayalim.

Hani "Kurt beyleri, doguyu siz kurtaracaksiniz" dedigini iddia etmenden bahsediyorum.

Kaynak gosteremiyorsan desteksiz sallamissin demektir. Dehap web sayfasi, veya PKK brosuru falan da olmasin tabii bu kaynak.

Bi de doguyu Kurtler kurtardi demissin, bunun da ispatini bekliyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Viktor, 05 Eylül 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
bende sıze cok gızlı bişi soylıcem hıtler yaşıyor evımde saklıyorum şu anda usama da burda okey atıcaktık 4. arıyorduk bush u cagırdık gelıyor sımdı kendısı

cok gızlıdır kaynagını soylemem

Zohuahaha
Mesaj tarihi:
Hey allam :)
Herhalde her dediğimi kaynağıyla gösteremem sen de uçmuşun biraz..
İnanmadıklarını sorarsın, o zaman kaynağını gösterebileceğim bişiyse az önceki gibi, gösteririm. Bir yerde okuyupta sonra bulamyacağım birşeyse gösteremem tabii ki.. Gösteremediğim de olursa inanıp inanmamak sana kalır..

Sana son gösterdiğim kaynakla mantığını kullanırsan, ikinci istediğinin de kaynağı olur. Ekstra bir arama yapmıcam bunun için öünkü işin cılkı çıkmaya başladı..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Mesaj tarihi:
said:

doguyu kurtaran kürtlerin liderini cagırın cok uzakta degıl ımralıda kendılerı[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
isterseniz bana küfredin ama hitler de saygı duyulacak bi liderdir bence :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 05 Eylül 2005 03:19 tarihinde demiş ki:
said:

doguyu kurtaran kürtlerin liderini cagırın cok uzakta degıl ımralıda kendılerı
Apo mu Kürtlerin lideri?
Apo PKK adli bölücü kurumun lideri.

Su anda Türklerin lideri kim? Cumhurbaskani olarak A. Necdet Sezer.

Senin su yukarida yazdiginla, A. Necdet Sezer Hizbullah'in lideri demek arasinda fark yok. Nasil Hizbullahcilar Türkler arasinda denyo bir azinliksa, PKKlilar da Kürtler arasinda o sekildedir.

Ne bu irk düsmanligi ben anlayamiyorum ya.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Eylül 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 05 Eylül 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
isterseniz bana küfredin ama hitler de saygı duyulacak bi liderdir bence :)
Kesinlikle.
Saygi duyulacak bir insan degil ama, saygi duyulacak bir lider.
Insani duygulari ve vasiflari bir kenara birakmaniz lazim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
bu topicin suyu çıktı . Tartışmadan çok kavga ortamına döndü , tv de tartışma programlarına çıkıp kavga eden denyolardan farkımız kalmadı :) O yüzden bu , bu topice benim son mesajımdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
  • Yeni Oluştur...