Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbuldaki Olaylar

zgrw

Öne çıkan mesajlar

bunun olduğunu hiç sanmıyorum .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde Turk insani vatanseverdir geleneksel olarak bakarsak, ama gunumuzde luks mal hastaligina kapildi millet, gozu baska bi sey gormez oldu. Mutlak materyalizm ve hedonizm yani. Ve mal elde etme ugruna her yolu deneme. Bu yola dusunce gelir ulkeni elinden alirlar. Bunun sonu orosbuluga kadar gider, yani elindeki her degeri hatta kendini satma, hic bir zaman da tatmin olmaz hep bir ust model arabayi almak icin satmaya devam ederiz. Sonunda da 1-2 seneye eskiyecek modeli aldim diye anlik sevinir ama ici bos oldugu icin hep daha fazlasini ister.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
bak Bunu Belki Bilmezsiniz Kürtlerin Bize Yardım etmesi Atatürk'ün Kurtuluş Savaşından KAyıp Yapmadan Çıkarsak Size Doğu Anadoluyu Vericem Demesi Siz Kürtlerin Neden Doğu Anadoluyu dAha fazla istediklerinizi SAnıyorsunuz.İsteyen yalan desin Ama Ben Bu oalyı biliyorum...
kaynak?[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 05 Eylül 2005 02:51 tarihinde demiş ki:
said:
bak Bunu Belki Bilmezsiniz Kürtlerin Bize Yardım etmesi Atatürk'ün Kurtuluş Savaşından KAyıp Yapmadan Çıkarsak Size Doğu Anadoluyu Vericem Demesi Siz Kürtlerin Neden Doğu Anadoluyu dAha fazla istediklerinizi SAnıyorsunuz.İsteyen yalan desin Ama Ben Bu oalyı biliyorum...
kaynak?

ADını Size Kesinlikle Veremiyeceğim bir kaynak desem[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/
THE GOLF
Sosyal ağlarda paylaş

dedin , bizde inanmadık :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bende televizyonda izledim. izlerken resmen yuhladım ve şok oldum. istanbul'da bu olaylarda nasıl patlak verir? hani doğu bölgelerimizi anlıyorumda...
televizyonda izlediğimde bir tane adam bayrak açtı, bayrağı açtırmadılar. ne biçim iştir bu. 2-3 polis ise yetmiyor bu tarz olaylarda. istanbul'da otoyolda zincirleme kazayada neden olmuşlar. iyice azmaya başladılar, eğer önlemleri alınamassa çok kötü olacak.

paticik olarak bu tarz olayları kınıyoruz. paticik oldukça geniş bir community. açıldığı yıllardan beri oldukça iyi bir site; türk sitesi. paticik yetkilileri olarak gösterime ayrılan banner alanları veya sitenin uygun bölümlerine türk bayrağı yerleştirilmesini öneriyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 05 Eylül 2005 02:53 tarihinde demiş ki:
Peki neden sonra bu sözü hatırlatılmadı?

HAtırlatılmadı çünkü hatırlatılamadı Atatürk O Dedği Kişilerin kimseye söylemisnler die yok ettirdi.[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/
THE GOLF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 05 Eylül 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
evet

Unutma Atatürk Kurtuluş savaşına girerken Doğu'da ki beylere "Ey Kürt Beyleri, buraları kurtaracak sizlersiniz" diye seslenirdi.

Ve oraları kurtaranlar onlardı..

Biz dogu anadolu kokenliyiz, bizim oralari Kurt beyleri falan kurtarmadi. Ataturk'un boyle bi sey dedigini ispatlayacak kaynaklar sunmani bekliyoruz ayrica. dehap web sayfasini falan link olarak verme tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

elvyn müthişsin :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

burdan bık bık edıcegınıze vatansever gencler oalrak tum yurtta gosterıler hazırlayın bayrak yakma olayındakı gıbı butun halk bırlesıp artık kulagı gectıgını ve taşmaya başladıgı bellı etsın tum yabancı medyayada maılelr yagdırın bu yuruyuslerle ılgılı
plan programlı yapın yuruyusu askerden polısten ızın alın anlatmak ıstedıgınızı anlatın

vatan klavye başında delıkanlılık yaparak kurtulmuyor o eylem yapan şoparların cogu ne için eylem yaptıgını bıle bılmıyor ama kalkıp eylem yapabılıyorlar

cıkın sızde eylem yapın bırlesın kenetlenın bırbırınıze ve onlara korkmadıgınızı bu tıp seyelrın korkutmıycagını ınadına eşşekler gıbı çalışıp normal hayatlarınıza devam edıcegınızı gosterın

adamalrın ıstedıgı zaten polısın mudehale etmesı
polıs mudehale edemıyorsa halk olarak sız mudehale edıceksınız ulasıcaksınız avrupadakı her basın yayın kurulusuna tezınızı anlatıcaksınız sesınızı duyurmassanız kımse sızı sallamaz[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
Peki Sen Kürtlerin Bize Neden Yardım Ettiğini Biliyor musun?

Neden yardım ettiler ?
Yardım demen çok saçma.. Çünkü zaten yüzyıllardır kardeşçe bu toprakta yaşamış 2 milletten sözediyoruz.. Ne yardımından bahsediyorsun? Kendi vatan toprağı..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Doğru diyo hatta Atam dediki Kadıköy'ü dasaaa'ya verdim gitti.. Kursun cumhuriyetini!! Hatta bana 500000çuval cumhuriyet altını da bıraktı ama İnönü paşa zamanında aldılar geriye.. Beni yemeğe davet etmişlerdi, kapıda gordios'u gördüm dedim "b@b gel yemek yiyek!" orada geçti bu konuşma! Beni yok ettiklerini sandılar ama yanılıyorlar buradayım!! Zaten o dönemden bi ben, bi gordios, bi aysel gürel bir de İzzet altınmeşe kaldı!!

Attım ben de yalanı, öpsünler Al pacino yu![signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 05 Eylül 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
ADını Size Kesinlikle Veremiyeceğim bir kaynak desem
hmm kafası bi garip çalışan adamın fantastik hikayesi derim. kuva-ı milliye sınırlarını hatırlatır, kavemi içmeye devam ederim[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aciyorum valla sana.
Atatürk'ü yalanci ve düzenbaz, Kürtlerin hepsini de bölücülük pesinde kosan, Kurtulus Savasi'ni Türkiye icin degil Kürdistan icin yapan insanlar olarak gösterdin ya, bu yaptiginin vebali ne kadar agirdir acaba.
Ben bir Kürt olsam ve dedem Kurtulus Savasi'nda senin de bu sözleri söylemene ragmen huzur icinde ayak bastigin o topraklari korumak icin canini vermis olsa, gercekten elimde kalirdin.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

viktor güzel diyorsun , hoş diyorsunda , böyle bir eylemi kızılayda ayarladık diyelim . Araya rahatlıkla 3-5 provakör karışır ve orayıda birbirine katar . Ayrıca , anında karşı gurup toplanıp , karşıt eylemler atar , ardından kavga çıkar , savaş çıkar vs vs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...