Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbuldaki Olaylar

zgrw

Öne çıkan mesajlar

said:
MartinLGore, 05 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
Peki Size Birşey Sorucam Bu Olay Karadeniz de Neden Hiç Yapılamıor? Herkez Bu Soruya CEvap versin Sonunda Doğruyu Söyliyecem Sana

yapılıyor..

Peki o Yapanlar İnsanlar Tarafından ne oluyor?[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/
THE GOLF
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün arkadasim otobüsle okula kayda giderken otobüsü PKKlilar basmis slogan falan atmislar feribotta.

Bunlar iyice yüz buldu ha, bi kulaklarini cekmek lazim[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

@demirbilek2

ben bunların bile olmayacağını umuyorum . 30 sene önce tüm türkiye "her şey vatan için" deyip , kıbrıs harekatın sırasında gönüllü olarak askerlik kuyruğundaydı . Şimdi "her şey pkk için" deyip gönüllü intihar timi olarak hizmet veriyorlar . 30 senede ne kadar gerilemişiz ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 05 Eylül 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye bence artık askerlere kaldı , her tarafa bilgilendirme amaçlı afişler fln yapıştırsınlar , karayollarında ekipler kurup arama yapsınlar , broşür dağıtsınlar . Gerekirse daha ileriye gitsinler ama bence artık sahne sırası askere geldi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

Milliyetcilik (Atatürk milliyetciliginden bahsetmiyorum) cok bi meziyet sanki.
DTO diye mal mal gezip kamusal alanlari sprey boya ve afisle kirletmekten baska yaptiklari bir halt yok.
Türk olmayla degil, atalarina layik olmayla övünülmesi gerektigini anlayamamis insanlar güruhu.

Ayrica bir bölgede Kürtlerin yogun olmasi demek o bölgenin vatanini daha az sevmesi mi demek?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
demirbilek2, 05 Eylül 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
Kipris harekati 30 sene once gerci ama... hadi neyse
uykuluyum biraz ondandir :D kusura bakma :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:39 tarihinde demiş ki:
bak Karadeniz Türkiyenin En Milliyetçi En Devleti İçin Herşeyini Verecek İnsanlar var Karadenizde En Düşük Kürt Oranı Var Karadeniz insanı MİLLİYETÇİ kısaca

Milliyetçi olduklarını bilemem ama o gösterilerde linç girişimlerine katılanların Türkiye'nin en saf insanı oldukları belli. Uğruna ölecekleri ülkenin arkasındaki adamları tarafından kışkırtılıyorlar işte.. Onlarda çok çbuk provoke oluyorlar daha da çamura batırıyorlar bizi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
evet
Ayip.
Vatana ne katkin oldu bilmiyorum, ama emin ol bu vatana senden onlarca kat daha fazla yarar saglamis, bu topraklari Kurtulus Savasi'nda kaniyla sulamis binlerce Kürt vardir.

Irk ayrimi ile kisilik ayrimini bir tutacak kadar zavalli duruma düsmeyin ya. Senin annen ve baban Türk degil Kürt olsaydi, bugün illa Türkiye karsiti slogan atiyor mu olacaktin? Kimse irkini kendisi secmez, insanlari bu yüzden kaliba sokmak orta cag kafasinda yasamaktir[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 05 Eylül 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
Milliyetcilik (Atatürk milliyetciliginden bahsetmiyorum) cok bi meziyet sanki.
DTO diye mal mal gezip kamusal alanlari sprey boya ve afisle kirletmekten baska yaptiklari bir halt yok.
Türk olmayla degil, atalarina layik olmayla övünülmesi gerektigini anlayamamis insanlar güruhu.

Ayrica bir bölgede Kürtlerin yogun olmasi demek o bölgenin vatanini daha az sevmesi mi demek?
buna aynen katılıyorum , bir kaç gözü dönmüş insanın yıllar içinde insanlara gaza getirerek ırkçılığı ülkeye yaymasından kaynaklı şeyler bunlar . Yalnızca özü Türk olana Türk denmez , kendini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak gören herks Türk kabul edilir . Ben lisedeyken , bizim sınıfımızda bir kürt vardı ancak biz onun kürt olduğunu mezun olacağımız sene öğrendik . Çünkü o kendini Türk olarak kabul ediyordu .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

Az 30 dakika önce falan haberleri izliyordum. Amerikadaki felaketten bahsediyor.Orada güvenlik güçleri,"izinsiz silah taşıdıkları" için 5 kişiyi vurmuş. Birde buradaki duruma bak[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
evet

Unutma Atatürk Kurtuluş savaşına girerken Doğu'da ki beylere "Ey Kürt Beyleri, buraları kurtaracak sizlersiniz" diye seslenirdi.

Ve oraları kurtaranlar onlardı..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 05 Eylül 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
Üniversite öğrencilerine panzerlerle girişilen bir ülkede molotof kokteyili kullanan adamı tv izler gibi izlemek polisliğin şahındandır.
neden öyle bi dengesizlik var bilmiyorum valla. bence de bi garip. polise sormak lazım.
said:
zgrw, 05 Eylül 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
günü kurtarmaktan başka ne yapıcaktık ? Eğer , hergün günü kurtarırsan sorunlu gün kalmaz :) İnsanları bilinçlendirelim , geleceği kurtaralım diyosan o konuda da haklısın ama birinci aşamada kanser durdurulmalı , ikinci aşamada tedavi edilmelidir :)
her kurtardığın günün, yani her sert müdahelenin bir yan etkisi olur. kafasına cop soktuğun adam daha sorunlu olarak geri döner. ha bu eylem yapan göt kafalılara tepki vermeyi ben de istiyorum ama bu böyle sinirle olmaz. kanser benzetmesi pek uymuyor olaylara.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
Peki Sen Kürtlerin Bize Neden Yardım Ettiğini Biliyor musun?
Buyrun, duyalim komplo teorinizi?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 05 Eylül 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
Peki Sen Kürtlerin Bize Neden Yardım Ettiğini Biliyor musun?
Kürdistan fln diyeceksen , o zamanlarda olduğunu hiç sanmıyorum . Bu son 30 yılda çıkmış saçma bir rüya hepsi pkk nın uydurması ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

bak Bunu Belki Bilmezsiniz Kürtlerin Bize Yardım etmesi Atatürk'ün Kurtuluş Savaşından KAyıp Yapmadan Çıkarsak Size Doğu Anadoluyu Vericem Demesi Siz Kürtlerin Neden Doğu Anadoluyu dAha fazla istediklerinizi SAnıyorsunuz.İsteyen yalan desin Ama Ben Bu oalyı biliyorum...[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/
THE GOLF
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...