MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Çıkartınca diyelim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Oraya Koyucaksın Jandarmayı O Olaylar Çıkıyor mu bak[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: hyde, 04 Eylül 2005 23:42 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 04 Eylül 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Halkımız oldukça bilgisiz ve salak olmalıki pkk lehine slogan atabilyorlar yada türk bayrağı olan binanın camlarını indiriyolar . Yazık , çok yazık ... onların hıc bırı benım halkımdan degıl kabul etmıyorum bız TÜRKİYE VATANDAŞIYIZ ve boyle ınsanları gozlerının yasına bakmadan yok ederım gerekırse ben hep asker olmak istedim ve ailemin büyük bir kısmıda asker olduğu için biraz o ruhta yetiştim . Büyük önderlerin kararlarını ve benzer durumlarda ne yaptıklarını inceledim . Benim bir sözüm vardır "Topluluk için bireyden ödün verilebilir" . Türkiye için bende onları gözümü kırpmadan yok edebilirim ama onlar her ne yaparlarsa yapsınlar bu ülkenin halkının bir parasıdır , vatan haini ilan edilmedikçe .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
loop Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Polisin her olayda farklı davranması , siyasi iradenin emrinde olmasından kaynaklanıyor bence. Eğer ordu gibi özerk bir yapıya sahip olsaydı böyle olmazdı gibime geliyor. Kanun kanundur. Öğrenci yapınca başka, bölücüler yapınca başka olmaz. Kaldı ki tolerans tanınacak olsa öğrenciye tanınmalı değil mi. Devletimizi yıkmaya çalışan bölücülere değil . Ne yapılmak isteniyor kimse anlamıyor.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 demokrası her zaman ıyı bsıey degıldır ınsan hakları demokrası dıye bas bas bagıranlar utansın[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bende polisin özerk olmasına katılıyorum . Aslında polis genelkurmaya bağlanabilir . Askeriyenin emirinde olursa kimse karışamaz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bize candarma candarma lazım bu olaylara müdahale için.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Evet bu fikir kafama yattı :) Emniyet kuvvetleride silah taşıyor , o zaman oda bir çeşit silahlı kuvvettir . Genelkurmaya bağlanabilir , tüm polisler askeri eğitim alır . Komiserler subaylardan oluşur ve polislerde erlerden . Bence güzel olur :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Polise Her şeyi Yapmayı İzin Verirsen ya Pkklılar Polis olursa?[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o nasıl oluyor?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ne alaka[signature][hline]shinsetsu desu..
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 O yüzden askerler polislik yapsın bence :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Redeagle, 05 Eylül 2005 02:29 tarihinde demiş ki: o nasıl oluyor? Sana söyle Söliyim Biz şimdi Polislere Herşeyi Yapma yetkisi verdik Pkklılar Salak mı Onlarda Polis Olur O Zamanda Napacaz Bilemeyiz[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Gordios, 05 Eylül 2005 02:30 tarihinde demiş ki: AH SU KIZLAR ASKER OLSALAR, MINI ETEKLI ORDU KURSALAR, INCE BELE PALASKA TAKSALAR, VALLAHI ISTEMEZDIM TEZKERE bu ne alaka hakkaten :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ne Bilem :D[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 olaylara daha sert veya daha farklı müdahele etmenin günü kurtarmaktan öte bi anlamı olmadığının farkındasınız demi?[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Biz salak mıyız? Aaa polis teröristlik yapıyor? -olsun çocuğum onun yetkisi var...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Rahan, 05 Eylül 2005 02:32 tarihinde demiş ki: olaylara daha sert veya daha farklı müdahele etmenin günü kurtarmaktan öte bi anlamı olmadığının farkındasınız demi? Üniversite öğrencilerine panzerlerle girişilen bir ülkede molotof kokteyili kullanan adamı tv izler gibi izlemek polisliğin şahındandır.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 REde Bak Diyorum ki En iyisi böyle polise çok yetki vermiceksin Böyle olaylara Direk Mehmetçik Göndericeksin Ne Demiş Mehmetcik: Dağların Tepesine, Eşkiyanın Alnına Olümsüz Mehmetcik Yazacağım.[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Rahan, 05 Eylül 2005 02:32 tarihinde demiş ki: olaylara daha sert veya daha farklı müdahele etmenin günü kurtarmaktan öte bi anlamı olmadığının farkındasınız demi? günü kurtarmaktan başka ne yapıcaktık ? Eğer , hergün günü kurtarırsan sorunlu gün kalmaz :) İnsanları bilinçlendirelim , geleceği kurtaralım diyosan o konuda da haklısın ama birinci aşamada kanser durdurulmalı , ikinci aşamada tedavi edilmelidir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Rahan, 05 Eylül 2005 02:32 tarihinde demiş ki: olaylara daha sert veya daha farklı müdahele etmenin günü kurtarmaktan öte bi anlamı olmadığının farkındasınız demi? oh be :) Hatta günü kurtarırsınız, 2. günü daha zararla kapatırsınız.. [signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 05 Eylül 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Peki Size Birşey Sorucam Bu Olay Karadeniz de Neden Hiç Yapılamıor? Herkez Bu Soruya CEvap versin Sonunda Doğruyu Söyliyecem Sana[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 daha geçen hafta karadenizde teröristlerle jandarma çatıştı :) insanlar teröristleri linç etmek istedi vs vs ayrıca arkadaşın biri "karadeniz yollarında otobüs kurşunlanıyor" fln diye topic açmıştı[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Eylül 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 AB'ye giris gorusmeleri 3 Ekim'de baslayacak, bu tip kiskirtmalar beklenen bir gelisme beni hic sasirtmadi. Hatta bu ay boyunca benzer pek cok tablo cizilecek eminim. Amac polisin insanlari dovdugu vs. goruntuler yaratmak. Bu kadar az adam toplayabilmeleri ise sasirtti dogrusu, sanilanin cok altinda destek aliyor dehap ve pkk teroru.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Gordios, 05 Eylül 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Peki Size Birşey Sorucam Bu Olay Karadeniz de Neden Hiç Yapılamıor? Herkez Bu Soruya CEvap versin Sonunda Doğruyu Söyliyecem Sana yapılıyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Öne çıkan mesajlar