Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbuldaki Olaylar

zgrw

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 04 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
bu pkk yandaşları slogan atıp
apo resmi açıp yürüyorlar
bunlara polis bişi yapamıyo
öğrenciler yürüyüş yapsa
coplarla kafa göz girip heryerlerini kırıyorlar

nasıl bir mantıktır anlamadım, terörist yandaşlarının teröristten ne farkı var
hemde en büyük şehirde ist de pek çok yerde aynı anda gösteriler yaptılar
haberi olmuyomu mit in bunlardan
erkenden önlem almamışlar
onu geç yetersiz kaldılar
adamlar molotof kokteylleri sallamış heryere
polis kendini korumaya calısarak üzerlerine yürüyor
binlerce terörist yanlısı var göz altına alınan bikaç tane var görüntülerde, ki onlarda yarın serbest kalır..

Aaa olur mu hiç? AB izin vermiyor ki..

O leyla zana ve köpek arkadaşlarını çıkartmamızın ve parti kurmalarına izin vermemizin sebebi de AB... PKK'ya karşı bir bok yapamamızın sebebi de AB.. Atamıza, ülkemize küfredilip it oğluit apoya slogan atanlara müdahale edemememizin sebebi de AB... Suçlunun yanında olup, masumun karşısında olan bir TCK'ya sahip olmamızın nedeni de AB..

AB denen çapulcu birliğine giricez diye tüm saygınlığımızı yitirdik.. Terröristlerle pazarlık yapar olduk.. Herşeyi alttan alır olduk.. Hiçbirşeye sesimizi çıkaramaz olduk.. Ülkece saygınlığımızı yitirdik..

Bizi bu hale düşüren alçak hükümetin ve onları hala savunan ne kadar gerzek insan varsa hepsinin allah belasını versin..

İşallah brezilya'da gördüğümüz görüntüleri görürüz ilerde... Polisin suçluyu yaka paça bir köşeye çekip, kafasına bir tane sıkıp geri döndüğü günleri görürüz.. AB'yi sktir edip Rusya ile ilişkilerimiz güçlendirdiğimiz günleri görürüz.. İşallah..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA

[Bu mesaj Slat tarafından 05 Eylül 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İdam cezasının kalkması bir hataydı . O zaman korklarından buna cesaret edemezlerdi . En azından kağıt üstünde bir ceza vardır ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 05 Eylül 2005 01:07 tarihinde demiş ki:
said:
DynamicK, 04 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
bu pkk yandaşları slogan atıp
apo resmi açıp yürüyorlar
bunlara polis bişi yapamıyo
öğrenciler yürüyüş yapsa
coplarla kafa göz girip heryerlerini kırıyorlar

nasıl bir mantıktır anlamadım, terörist yandaşlarının teröristten ne farkı var
hemde en büyük şehirde ist de pek çok yerde aynı anda gösteriler yaptılar
haberi olmuyomu mit in bunlardan
erkenden önlem almamışlar
onu geç yetersiz kaldılar
adamlar molotof kokteylleri sallamış heryere
polis kendini korumaya calısarak üzerlerine yürüyor
binlerce terörist yanlısı var göz altına alınan bikaç tane var görüntülerde, ki onlarda yarın serbest kalır..

Aaa olur mu hiç? AB izin vermiyor ki..

O leyla zana ve köpek arkadaşlarını çıkartmamızın ve parti kurmalarına izin vermemizin sebebi de AB... PKK'ya karşı bir bok yapamamızın sebebi de AB.. Atamıza, ülkemize küfredilip it oğluit apoya slogan atanlara müdahale edemememizin sebebi de AB... Suçlunun yanında olup, masumun karşısında olan bir TCK'ya sahip olmamızın nedeni de AB..

AB denen çapulcu birliğine giricez diye tüm saygınlığımızı yitirdik.. Terröristlerle pazarlık yapar olduk.. Herşeyi alttan alır olduk.. Hiçbirşeye sesimizi çıkaramaz olduk.. Ülkece saygınlığımızı yitirdik..

Bizi bu hale düşüren alçak hükümetin ve onları hala savunan ne kadar gerzek insan varsa hepsinin allah belasını versin..

İşallah brezilya'da gördüğümüz görüntüleri görürüz ilerde... Polisin suçluyu yaka paça bir köşeye çekip, kafasına bir tane sıkıp geri döndüğü günleri görürüz.. AB'yi sktir edip Rusya ile ilişkilerimiz güçlendirdiğimiz günleri görürüz.. İşallah..

ne yazsam acaba diye kafamı toparlamaya çalışıodum.bi şe yazmama gerek kalmadı.sen yeterince güzel açıklamışsın[signature][hline]couple of dreams...
Sosyal ağlarda paylaş

quote te yeterince güzeldi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 05 Eylül 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
lan bu adamlar gösteri yapmasını biliyolar da ne diye sorunlarını demokratik yoldan, isteklerini sıralayarak yapmıyorlar??? gösteriyle eylemle parti kurarak yapmıyorlar???

ne bok yemeye apo denen ite pkk denen dallamalara bel bağlıyorlar??

hükümetin en tepesindeki adam demokratik açılım diyor, soruna düzgün çözüm bulalım diyor bu göt kafalılar hala apo diyo pkk diyo. sıyırtmama cidden çok az kaldı.

İşte en güzel noktaya parmak basmışsın..

Kürtlerin en büyük sorunu, PKK ve HADEP dışında başka bir siyasi oluşum içine girememeleri.

Gerçi girmeye çalışanlarda PKK tarafından ölümle tehdit ediliyor.

Böyle olunca tabii insanların büyük çoğunluğunda Kürt'ler hakkında önyargılar oluşuyor..

Yeni yeni farklı pari oluşumlarına girmye başladılar. Eğer iyi giderse PKK'yı yalnızlaştırabilirlerse o zaman terörden ekmek yiyen hem derin devlet hemde PKK'nın sonu gelir..

E ama tabii istemedikleri için böyle birşeyi hem PKK hem de derin devlet provakasyonlar yapıyor, ülkeyi iç savaşa götürmeye çalışıyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 05 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
Yeni yeni farklı pari oluşumlarına girmye başladılar. Eğer iyi giderse PKK'yı yalnızlaştırabilirlerse o zaman terörden ekmek yiyen hem derin devlet hemde PKK'nın sonu gelir..

umarım bunu çabuk yaparlar.
bana milletin psikopata bağlamasına cidden az kalmış gibi geliyor.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbulun ortasında şeriat naralarıyla yer gök inlerken polisin seyirci kalması bence bu olaydan daha büyük birşeydir.Taşların nasıl yerinden oynatılmaya çalışıldığının göstergesidir.

Herkesin ortasında çıkıp fetvaa veren,Türkiye Cumhuriyetine ve Atatürk'e karşıtı cümleler sarf eden adamı yakalamak kenarda bekleyen polisin işiydi.Ancak olaydan sonra arıyoruz diye bildiri yayınladılar.Daha saatler önce burnunun dibinde duran adamı arasan ne aramasan ne artık.Bilemiyorum.[signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 05 Eylül 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu tt olayı nedir ? msn demi yazıyor millet ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revenge, 04 Eylül 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
said:
Sensible, 04 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Ulan oradaki binalardan birine çıkacaksın gösteriden önce. Hazırlayacaksın 20 tane molotof kokteyli,1 tane otomatik silah. Katleteceksin hepsini oracıkta.

Hislerime tercüman olmuş arkadaş

aynnennnnn ayni şeyleri hissettim abi.. direk yani[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede zaten insanlar yıllardır ırkçı sadece bunu kendilerine söylemeken çekiniyorlar ve ülkü ocaklarıda bunun bir göstergesi . Saçma sapan türk-kürt savaşı bunların hepsi zaten ırkçılığın birer sonucu ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

madem insanlar böyle hemen gaza gelebiliyor , neden hükümet mitten 60-70 kişiyi görevlendirip türkiye lehine provakasyon yapmalarını istemiyor . Neden gizlice insanları bilgilendirmiyor yada susturmuyor . Ve neden polis olaylara karışmıyor . Ağır bir itam olacak ama bence bunların tek nedeni zaten bu olayların arkasında devletin olması ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya :D şu son 2 sayfayı ve ilk sayfayı okudum sadece :D aauehuahe pardon ya utandım bi anda :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

ben rişey Sorucam Bu Ülkü Ocaklarının Binalarında Korkma Biz Hep Yanınızdayız Yazıyor eee Napabildiniz? Hani Hep Yanımızdaydınız Bakın Valla Yemin Ediyorum Bu Polisler Yerine Böyle Olaylara Jandarmaları Vericeksiniz bak Nasıl Hallediyorlar Kafalarına Sıkıp Birisinin üstüne Yıkmayı Nasıl Başarıyorlar Türkiye Eski Günlerine Geri mi dönüyor diye birşey var kafamda ama Söylemek istemiyorum. İnşallah Dönmeyiz O günlere...[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/
THE GOLF
Sosyal ağlarda paylaş

ben akp hükümeti seçildiğinde ihtilal beklentisi içine girmiştim ve pek çok kararlarında "bu kesin sonları oldu , yarın tankları göreceğiz" dedim ama ne yazıkki önlem alınmakta geç kalındı . şu anda türkiye yavaş yavaş 1980 ve öncesi günleri geri dönüyor . Bence buna dur demesi gereken gene askerdir .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...