Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 rapidshare bunu kabul etmiyor ya hani. Dap ın sazanlık yapma her bastığımı yükleme seçeneği varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 DAP'i bilmiyorum ama GetRight'ta ole bir secenek mevcut..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 firefox ta var leetchgette var dap tada olması lazım disable browser integration[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 03 Eylül 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 firefoxta nası yapıcaz?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 options dan ayarlanıyordu ama hatırlayamıyorum şu an[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 dap ikonuna sağ tıkla disable downloads by dap var[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 gozziladan baska birsey sasmam miror methoduyla cok daha üstün diğer programlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aah neymiş o metodu? ne üstünlük sağlıo[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aaaaa hepimize yuh diyorum buna kendim de dahilim sağ tık farklı kaydet[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 olmuyo işte o yine dap penceresi çıkıyo ahaha[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 miror sistemini sole izah edeyim ornek x birsey download ediorsun ayni x den netde baska yerden de buluyorsun 2.ci download pneceresi acior ayni p2p gibi .. Bolece daha hizli download etmis oluyorsun.. Partial partial download edior .. 128kb mesela bir yerden cekior 128 kb baska yerden cekior ayni anda.. bolece daha hizli bir surede bitirmis oluyor kapis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Free Download Manager rapid mepid indiriyo herşeyi vallaha.. direkt alıyo içine q:[signature][hline]www.turkceyasasi.org - http://gaf.hiddengalaxy.net/games/ps3/mgs4/mgs4e32005.asf (Solid Snake, Sam Fisher (q: ), Snake ve tabi ki Hideo Kojima) - www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/0,,sid~9,00.asp (Emin Çölaşan) - www.tallarmeniantale.com - www.sinanoglu.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=50 - www.cevizkabugu.com.tr - www.turkceyasasi.org - msn ve gtalk : [email protected] - icq : 195487745 aim ve yahoo : zenphex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 getright'tan sasmam.. yillarin emektari, aliskanlik olsa gerek..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 browser integration[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 leechget derim başka bişey demem bende[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben de aynı sorunu yaşıyodum ama disable browser integration yeterli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Alis, 04 Eylül 2005 07:20 tarihinde demiş ki: miror sistemini sole izah edeyim ornek x birsey download ediorsun ayni x den netde baska yerden de buluyorsun 2.ci download pneceresi acior ayni p2p gibi .. Bolece daha hizli download etmis oluyorsun.. Partial partial download edior .. 128kb mesela bir yerden cekior 128 kb baska yerden cekior ayni anda.. bolece daha hizli bir surede bitirmis oluyor kapis aynısını dap da yapıyor kapiş[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 linklere alt ile birlikte basın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RehaMuhtar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 reget kullan kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar