Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rubies Of Evetide

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Oyun daha önce açılmış şöyle :

http://forum.paticik.com/view.php?id=65802

Bunun dışında oyunda artık aylık bir ücret bulunmuyor. Yani tamamen bedava olmuş ^^ . Yani şöyle bağış yaparakta oynayabiliyorsunuz o zaman daha cazip özellikler var. Ama bedava da oynayabiliyorsunuz. Oyunun sitesi değişmiş bide yeni sitesi :

Burada

Bir kaç tane de SS :

[spo1=SS ler]

[/spo][signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

lol ko özentisi?

bi git ya.

Oyunda 100 e yakın skill var ko özentisi dimi?
Oyunda Detaylı Harvesting skilleri var Ko özentisi dimi?
Oyunda Büyücülük 8 çeşit Ko özentisi dimi?
Oyunda Yaratıkları öldürüp aldığın Dp ile skilleri statları artrıyorsun Ko özentisi dimi?
Oyunda Saldırı sistemi tamamen diğer mmo lardan farklı ko özentisi dimi?
Oyunda Uo gibi istediğin skilleri kafana göre seçebiliyorsun ko özentisi dimi?

dimi? hehe.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

oynayanlar var ama ben memnunum kafe halkı çocuklar ko oynuyor dier oyunlara gelmiyorlar en azından ehehe :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun daoc la aynı sistemde çalışır sanırım :P bide her oyuna şunun özentisi filan denilmeye başlandı ama temeline bakarsna o zaman tüm oyunlar birbirinin özentisi oluyor :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

Grafiklere aban abanma fark etmiyor.Zaten grafiklere abanmayınca oyun oynanmıyor.Ağaçlar vs vs herşeyi Yer yüzünden kaldırıyorlar.Sadece Dandik bir yer texture ı :( iğrenç oluyor öylede oyun :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya KO Yas Ortalamasi 6'dan Basliyo..Kafelerde Bakiyorum Veletler KO Oyunuyo...Bide Kasmislar Adam Kesince Bir Seviniyolar :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bu arada turn-based yani bence çok hantal duruo.Turn Based 33Dd güsel olmuo ya grafikleri güsel amaçok çabuk bayıyo oyun..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...