AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kızma abisi :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Rockere, 02 Eylül 2005 22:24 tarihinde demiş ki: al işte terbiyesiz abaza takımı ya seviyeyi düşürmekten başka ne işe yararsınız siz? rockere kardeşim bence biraz sakinleş abazalık falan dediğin konu kişisel bölümüne gayet uygun bi konu adam içindekini paylaşmak istemiş ayrıca açılan konu ''manita 3 aydır vermiyo sınavlarda kötü'' falan değil ki abazalık bunun neresinde ben onu anlamadım...[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 herşey geçer[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuya geri dönelim. Zamanında benimde başıma gelmişti bu. Sene 1996. 3 senedir birlikte olduğum kız arkadaşım ile sınava hazırlanıyoruz. İlk sene aynı yeri kazandık ailem göndermedi ikinci sene o ayrı bir şehri tercih etti ve ben kazandıktan sonra öğrendim (o zamanlar tercihler sınavdanönce yapılıyordu düşünün yani ta ne zaman yapmış). Sonra o ayrı yere ben ayrı yere gittik ben universitenin ilk ayında başka birisiyle tanıştım ve şimdi aynı şahısla evliyim bir kızımız var ve mutluyum iyiki diğer şahıstan ayrılmışım. Yani herşeyde bir hayır vardır. Bakalım hayat başka neler gösterecek. said: insight, 30 Ağustos 2005 11:44 tarihinde demiş ki:Başka şehirlerde deniyecem. [ Ankara , Aydın , Erzincan ] Ayrıca Erzincan'ı kazanırsan yanlız kalmassın merak etme sana burda sahip çıkarız.[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 irfan sıkma canını oyna patlıcanını abimmm[signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: KapIKulu, 03 Eylül 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Ayrıca Erzincan'ı kazanırsan yanlız kalmassın merak etme sana burda sahip çıkarız. Erzincan'da hangi bölüm okuyosun*[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 alla alla yine sapmış...sapıtmış:D[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 insight Kapıkulu ne demiş yıl 1996:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 herşey olur herşey büyür herşey geçer hayat kalır demiş bülent ortaçgil.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :) Saolun arkadaşlar. Yarın bi sınavım daha var. Şansım az görünüyo, büyük ihtimal bu senede dersaneye gidecem. Hakkımızdan hayırlısı buymuş.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar