MorningGlory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Selamlar hepinize. Türkiye'nin en düzeyli forumusunuz. Büyük başarı. Özellikle DaoC bölümü aşmış kim yapmışsa helal. PS: Lütfen C/P yapmayın.[hline]Need a little time to wake up Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Selam MorningGlory Yeni host'a merhaba de :D Bide kusura bakma kendimi tutamicam C/P yapıom :-) [yasak bu topicte c/p =P] [hline][hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] [Bu mesaj Nefr tarafından 19 Şubat 2003 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ehe hoşgeldin c/p yapmayın lutfen bitirdi beni :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 1Code:10000000101010101111010111111101010 Türkçe:Hoşgeldin! [hline]B.A.Z. ! :utaniem: [Bu mesaj Deep-Night tarafından 19 Şubat 2003 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Hoşgeldin MorningGlory. Güzel hakikaten giriş, hemen c/pi editliyorum ehe, yeni gelen arkadaşların ricaları burada başımız üzerine =] Bu bölüm dışında bi hata yaparsın sen nasıl olsa, o zaman beline beline vurucam sopayı ama, c/p yapmayınmış... =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningGlory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 yok nefr bey teşekkürler hata yapmayız biz boşuna editör olmadık:)[hline]Need a little time to wake up Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningGlory Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 çok agresifçe bir msg atmışım alınma:)[hline]Need a little time to wake up Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Lathanderla bi alakan varmı ismin bana güneş tanrısı lathanderı hatırlattı :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 kız mısın? Glory ile bağlantın var mı? Aklıma birini getirdin hadi hayırlısı işin sonu nereye varıcak?[hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Yok canım ne alıncam. *!Sopasını suya yatırmaya gider*=P Eee ısındın mı ortama? Gördüm bir iki mesajını, daha bir keyifle hoşgeldin diyeyim diye döndüm topice aslında =] said: MorningGlory, 19 Şubat 2003 20:31 tarihinde demiş ki: çok agresifçe bir msg atmışım alınma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningGlory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 saol nefr zaten uzun süredir takip ediyordum. Ama açıkcası üşenmiştim account açmaya. Ama iyiki açmışım:)[hline]Need a little time to wake up Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 icqde nickin glory miydi? (yine soruyorum cevabı bekliyorum)[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Şubat 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 hoş geldin kardeş, nik şaaneymiş :) sen de şaanesindir inşallak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Morning Glory mtv deki sabah programının adı ya:P hoşgeldin bu arada...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Hakkaten morning lafını çok severim çünkü bana Lathanderı hatırlatır. Lathander büyük tanrıdır.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: sLog, 20 Şubat 2003 22:01 tarihinde demiş ki: Morning Glory mtv deki sabah programının adı ya:P hoşgeldin bu arada...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. aha onu dicektim eheh. hosgeldin. ben de nubi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningGlory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Bonecrusher, 20 Şubat 2003 14:13 tarihinde demiş ki: icqde nickin glory miydi? (yine soruyorum cevabı bekliyorum)[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Şubat 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] yok ben deilim o.[hline]Need a little time to wake up Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningGlory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 nick'imi şahsen Oasis'in parçasından almıştım ben. ama farkmaz bana mtv memtivi:P[hline]Need a little time to wake up Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 o zaman o kadar şaane diilmiş, ama olsun, belki sen şaanesindir di mi? :PP Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 said: Ardeth, 20 Şubat 2003 22:06 tarihinde demiş ki: Hakkaten morning lafını çok severim çünkü bana Lathanderı hatırlatır. Lathander büyük tanrıdır.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche kafiiirr imana geelll !![hline]Headshot Studios Resmi Sitesi SBGG! Geçici Sitesi Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 lathander iyidir hoştur. ama athenayı posiedonu tercih ederim[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ehue bu kadar mi cahil bir forum kitlemiz var ema:> Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningGlory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ne oldu ben anlamadım.[hline]Need a little time to wake up Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Valla ben bu nicki gördüğümde ilk aklıma geleni söyledim bilmem öyle ousis moasis :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.