Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

What's the story? Morning Glory!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hoşgeldin MorningGlory.

Güzel hakikaten giriş, hemen c/pi editliyorum ehe, yeni gelen arkadaşların ricaları burada başımız üzerine =]

Bu bölüm dışında bi hata yaparsın sen nasıl olsa, o zaman beline beline vurucam sopayı ama, c/p yapmayınmış... =P
Mesaj tarihi:
Lathanderla bi alakan varmı ismin bana güneş tanrısı lathanderı hatırlattı :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Mesaj tarihi:
kız mısın?
Glory ile bağlantın var mı? Aklıma birini getirdin hadi hayırlısı işin sonu nereye varıcak?[hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki
Mesaj tarihi:
Yok canım ne alıncam.
*!Sopasını suya yatırmaya gider*=P

Eee ısındın mı ortama? Gördüm bir iki mesajını, daha bir keyifle hoşgeldin diyeyim diye döndüm topice aslında =]

said:
MorningGlory, 19 Şubat 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
çok agresifçe bir msg atmışım alınma
Mesaj tarihi:
icqde nickin glory miydi?

(yine soruyorum cevabı bekliyorum)[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Şubat 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hakkaten morning lafını çok severim çünkü bana Lathanderı hatırlatır. Lathander büyük tanrıdır.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
said:
sLog, 20 Şubat 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
Morning Glory mtv deki sabah programının adı ya:P
hoşgeldin bu arada...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..

aha onu dicektim eheh.
hosgeldin. ben de nubi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 20 Şubat 2003 14:13 tarihinde demiş ki:
icqde nickin glory miydi?

(yine soruyorum cevabı bekliyorum)[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Şubat 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]

yok ben deilim o.[hline]Need a little time to wake up
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 20 Şubat 2003 22:06 tarihinde demiş ki:
Hakkaten morning lafını çok severim çünkü bana Lathanderı hatırlatır. Lathander büyük tanrıdır.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

kafiiirr imana geelll !![hline]Headshot Studios Resmi Sitesi
SBGG! Geçici Sitesi
Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı
Mesaj tarihi:
Valla ben bu nicki gördüğümde ilk aklıma geleni söyledim bilmem öyle ousis moasis :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...