Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

What's the story? Morning Glory!

MorningGlory

Öne çıkan mesajlar

Selam MorningGlory
Yeni host'a merhaba de :D
Bide kusura bakma kendimi tutamicam C/P yapıom :-)

[yasak bu topicte c/p =P]

[hline][hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]

[Bu mesaj Nefr tarafından 19 Şubat 2003 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lathanderla bi alakan varmı ismin bana güneş tanrısı lathanderı hatırlattı :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

kız mısın?
Glory ile bağlantın var mı? Aklıma birini getirdin hadi hayırlısı işin sonu nereye varıcak?[hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten morning lafını çok severim çünkü bana Lathanderı hatırlatır. Lathander büyük tanrıdır.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sLog, 20 Şubat 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
Morning Glory mtv deki sabah programının adı ya:P
hoşgeldin bu arada...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki:
Peygamber misiniz ya matematik var mantik var..

aha onu dicektim eheh.
hosgeldin. ben de nubi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 20 Şubat 2003 14:13 tarihinde demiş ki:
icqde nickin glory miydi?

(yine soruyorum cevabı bekliyorum)[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Şubat 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]

yok ben deilim o.[hline]Need a little time to wake up
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 20 Şubat 2003 22:06 tarihinde demiş ki:
Hakkaten morning lafını çok severim çünkü bana Lathanderı hatırlatır. Lathander büyük tanrıdır.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

kafiiirr imana geelll !![hline]Headshot Studios Resmi Sitesi
SBGG! Geçici Sitesi
Sitemizi gezerken dinlemeniz tavsiye olunan şarkı
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben bu nicki gördüğümde ilk aklıma geleni söyledim bilmem öyle ousis moasis :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...