Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamuoyundan saklanan korkunç olaylar..

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Buraya gelip de ÖZAL'A NEDEN ŞEEDİLMEDİ gibi şeyler yazıyosun. insan şaka diye düşünüyo. sonra ciddiyim diyosun. üstüne geyikler çeviriyosun. napalım yani SORMAYIN AMA GİZLİ BUNLARIN CEVAPLARI diyerek de sorUN PLS demeye çalışıyosun.
Ben böle şeyleri anlayamıyorum. über saçma geliyo bana.[signature][hline] selam : )
Sosyal ağlarda paylaş

ABD'de yayinlanan ermeni kanalini seyrediyorum bazen, ne diyolar bir sey anlamiyorum ama, her gun Turkiye'den, dogudan falan goruntuler gosteriyorlar. Yesillik, daglik, sular akiyor falan guzel goruntuler, arka planda berbat bi muzik caliyor. Bir de ana haber bultenleri baslarken bir harita cikiyor .. Antalya'dan Azerbaycan'in baskenti Baku'ye kadar her yeri Ermenistan yapmislar. Karadeniz'de dahil tabii.

Gunluk haber bultenin de her gun cikiyor bu. Ardzagang diye bir haber programi, ermenice bilen varsa ne demek oldugunu soylesin. konuyla ilgisiz oldu biraz ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende buna hastayım ha, kamuyoyundan saklanacak kadar gizli ama nedense kamuoyunu oluşturacak insanlara anlatılacak kadar gizli değil. Bu nasıl bir denklemdir ya. Güldürmeyin beni.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu madem anlatılmayacak kadar gizli, koskoca TSK mensubu insan ne diye kahve muhabbeti eder gibi bunları arkadaşına, şusuna busuna anlatıyor. Böyle birşeyin olma ihtimali var mı? Yapmayın, mantıklı olun lütfen.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

tsk degil findik toplama isiyle ugrasan bir aile ve tanidiklari vasitasiyla gelmis bu haber buralara kadar.

ama neyse gereksiz tartismaya girmeyelim. Bu haber dogrudur, yanlistir, gercekten bolgeye teroristler geliyordur, yoksa ahali bir-iki yabanci gorup killanmistir, hersey olabilir.... ve isteyen istedigi olcude inanir ya da inanmaz. Burdan polemik dogurmayalim lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 03 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
muş diyorum çünkü bizim akrabalarada asker bir tanıdık söylemiş...

Sanırım gözden kaçmış.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 03 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
hani haberlerde vardı ya fındık için güneydoğudan karadenize giden insanların haberi..izlemişsinizdir belki..

biz orduluyuz..bu sene fındık inanılmaz bol..babamlar köye gitmişlerdi toplamak için vs..neyse işte...sonra bir anda konu güneyden gelen insanlara döndü...çalıştırdınızmı dedim...almamışlar işe..bunlar işe girmiyorlarmış...şehri turluyorlarmış..jandarma ve asker tetikteymiş..

yayla evleri ve tepelerdeki bağ evlerine yerleşmek gibi bir eğilimleri varmış bunların..ki eğer yerleşirlerse asıl o zaman askerin işi zora girer...karadeniz tepelerinde ne sığınaklar kurarlar...

gozden kacmis
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel gmrüş belirtirse eyvallah der susarım. Ama işin içine TSK mensubu sokarda, bilgiyi ondan aldık, bu bilgi çok gizli kamuoyundan saklanıyor derse, gülerim.

Neyse, dediğin doğru, uzatmıyalım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak bir dipnot düşeyim Fransız Hükümeti Greenpeace fotoğrafçısını vurdurmadı, Rainbow Warrior gemisinin altına Fransız komandoları patlayıcı yerleştirip batırdı. Bu sırada gemide bulunan Greenpeace'in fotoğrafçısı öldü.

said:
demirbilek2, 04 Eylül 2005 07:06 tarihinde demiş ki:
...Fransiz hukumeti Greenpeace fotografcisini vurdurdugu zaman...
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Kürtlerin topunu öldüreceksin, hem nüfus planlaması da olur ne güzel değil mi?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...