ufaqliq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ben zamanında bir US account almıştım şimdi onu EU accounta çevirebilirmiyim?[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sadece cd key cevriliyo diye hatirliyorum. sanmiyorum accountun cevrildigini[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ama us acc ını satıp eu acc satın alabilirsin?bi çözüm işte.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sitede yaziyordu bunla ilgili birsey ya[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cybi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Sitede move account dıye bı olay var ama daha baslatmadılar dıye hatırlıyorum yanlıs olabılır.. En mantıklısı takas yapmak yada satıp almak.[signature][hline]Cybi The Level 44 Supper Hiper Uber Dwarf Warrior Defender Of Wsg hede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 şurda karakter transferi yokmuş galiba dedikleri gibi cd keyi çevirebilirsin ama galiba denemedimde.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o olay kullanılmamış ürün anahtarları için.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 peki internetten alacağımız sıfır, paketi açılmamış wow'u nasıl EU'ya çeviririz?[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere İsmim ufaqliq ama yaşım 23! [Bu mesaj ufaqliq tarafından 05 Eylül 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 merhabalar, blizzard boyle bi account yada cdkey degistirmesine su an icin izin vermiyor. bende ayni sekilde key imi yada account umu eu ya transfer edebilir miyim diye mail atmistim. gelen cvp asagidaki gibidir.. Hello, Thank you for contacting Blizzard Entertainment regarding your account. Unfortunately, it is not possible to transfer an account between regions. Once created, an account is permanently tied to the region and the authentication key used. In addition, there is no way to deactivate an account or authentication key in one region to re-create the account in another. Characters and items are non-transferable, as well. We highly recommend that you purchase a localized copy of World of Warcraft as the authentication key is non-transferable between regions. You may be interested in the following Localization FAQ: http://www.blizzard.com/support/wowbilling/?id=abl01663p. Regards, Jennifer C. Billing & Account Services (800) 59-BLIZZARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Çevirmeyin zaten bizim gibi eu'da lag çilesi çekmeyin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar