Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harddisk takarken IDE kablosu yetmedi =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahah altına da ron desteği koymuşsun :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Mesaj tarihi:
sanmıyorum benim kasada bile hddnin altı kapalı[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Mesaj tarihi:
harbi kül tablası gibi durmuş =)

bende de 1cdwriter 1dvdwriter 1dvdrom 2 hdd var güç kablosu yokmuş =) şu anda 2 hdd ve genelde cdrw yada dvdrw takılı oluyor sadece 3 tanesini kullanabiliyorum canım istediğinde değiştiriyorum zorunlu =(
Mesaj tarihi:
tavsiyeyi dinledim cdyi aldım şu an kitabın üstünde dengede duruyor, altı açık.

o her ne ise kül tablası değil sigara içmem.
şimdi hatırladım ilk aldığımda o disket kutusuydu.:-p[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 03 Eylül 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
üsengeçlik ve tembellik nekadar kötü
anakartın kuzey köprüsü pasif soğutucusu düştü 3 aydır düştü hala takamadım :D yapıştırıcı alıcam gitmeye üşeniyom unutuyom paso alet 40c den aşşada çalışmıyo :D anca yakınca akıllanacam :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
abicim anladığım kadarı ile sağ ayağının dışı ansiklopedi mi atlas mı o kırmızı kitap varya , onu görüyor.

Temizliğe eve kadın geliyorsa tembihle , makina açıkken birisinin çarpma riski , üzerine birşey düşme anında dengesini yitirme ve hdd ye güle güle riski yüksek mi konumda duruyor.

Dikkat etmen lazım onun çevresindeki haraketlere .[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...