nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Önce hdd havada asılı kaldı sonra aklıma altına destek koymak geldi. Çok saçma duruyor ama en azından çalışıyor.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ahahah altına da ron desteği koymuşsun :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 lol yanar ama öyle altından hava girmesi lazım[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sanmıyorum benim kasada bile hddnin altı kapalı[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ustadim bu arada su kasanin on alt tarafindaki sey ne? Kultablasi mi? :)[signature][hline]a.k.a Drunken
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 harbi kül tablası gibi durmuş =) bende de 1cdwriter 1dvdwriter 1dvdrom 2 hdd var güç kablosu yokmuş =) şu anda 2 hdd ve genelde cdrw yada dvdrw takılı oluyor sadece 3 tanesini kullanabiliyorum canım istediğinde değiştiriyorum zorunlu =(
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tavsiyeyi dinledim cdyi aldım şu an kitabın üstünde dengede duruyor, altı açık. o her ne ise kül tablası değil sigara içmem. şimdi hatırladım ilk aldığımda o disket kutusuydu.:-p[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 03 Eylül 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 slayer, eheh kablo almaya usenirsen tabii kullanamazsin :) bi ara bilgisayarci yolunu arsinlamani tavsiye ederim.. heheh.[signature][hline]a.k.a Drunken
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 üsengeçlik ve tembellik nekadar kötü anakartın kuzey köprüsü pasif soğutucusu düştü 3 aydır düştü hala takamadım :D yapıştırıcı alıcam gitmeye üşeniyom unutuyom paso alet 40c den aşşada çalışmıyo :D anca yakınca akıllanacam :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bende aynısını yapmıştım bir aralar :) işe yarıyor ama uzun vadeli çözüm degil hehe[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abicim anladığım kadarı ile sağ ayağının dışı ansiklopedi mi atlas mı o kırmızı kitap varya , onu görüyor. Temizliğe eve kadın geliyorsa tembihle , makina açıkken birisinin çarpma riski , üzerine birşey düşme anında dengesini yitirme ve hdd ye güle güle riski yüksek mi konumda duruyor. Dikkat etmen lazım onun çevresindeki haraketlere .[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu saatte bu cumeler himm :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Vimpir Spor Servisi
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 mm evet bu saatte cümleler pek olmamış anlaşıldıysa sorun yok ama ? =)[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 biz kasayi yan yatirarak cozum bulmustuk :)[signature][hline]Rainy Durex
Öne çıkan mesajlar