Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç jölesi

trikeratops

Öne çıkan mesajlar

saç jölesi saçları döker mi? annem her sabah okula giderken jöleli saçlarımı gördüğümde -çok kullanmam aslında- "oğlum, ilerde saçların dökülürse görürsün." ve buna benzer sözlerle beni meşgul ediyor! sahi, saç jölesi saçları döker mi, var mı tanıdığınız bir jölezede? yoksa sadece halkın uydurduğu bir şey mi bu?

[Bu mesaj trikeratops tarafından 16 July 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim bi dönem saçını uzatmaya çalışırken at kuyruğu yapmak için saçına 59687 kilo jöle sürüp inek yalamış gibi yapıştıran bi arkadaşım vardı, şu anda kendisi baya seyrek saçlara sahip.

bu durum ırsi midir o dönemki jöle kullanımından mıdır bilinmez ama, sonuçta bu kimyevi bişey. saçınıza bööle nitrit asit, sülfürik hedehödöler sürmeseniz daha iyi bence...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi alkolsüz jöleler falan var. Sanırım daha az döküyor onlar. Normal jöle zaten mantıken dökmesi lazım. Ama babanızda falan saç dökülmesi varsa zaten kurtuluş yok. (Bakınız biz sülalece sahibiz bu hastalığa, benimde kurtuluşum yok gibi)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekden döküyor
3 4 arkadaşım var feci seyrek saçları olan
hep jöle kullanmışlar hatta ablamın bi arkının fotosunu gördüm jöle çok sürdüğü için saçları mahvolmuş kel olmuştu resmen 2 tutam saç kalmıştı onada jöle sürmüştü:)
mesela ben hiç sürmedim inanılmaz gürdür saçım
sürmeyin dede olunca saçınız olsun:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:...
Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik...
Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 16 July 2003 15:40 tarihinde demiş ki:
Evde jöle yoksa limon da bir seçenek. Biraz sinek çekiyor ama emergency durumda kullanılabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

ahauh :) çok yaşa emi absolut.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...