trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 saç jölesi saçları döker mi? annem her sabah okula giderken jöleli saçlarımı gördüğümde -çok kullanmam aslında- "oğlum, ilerde saçların dökülürse görürsün." ve buna benzer sözlerle beni meşgul ediyor! sahi, saç jölesi saçları döker mi, var mı tanıdığınız bir jölezede? yoksa sadece halkın uydurduğu bir şey mi bu? [Bu mesaj trikeratops tarafından 16 July 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 İçindeki ilaçlar ve saçının hava alamamasından dolayı böyle bir risk var.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yani kaskati oluyo saclarin hırpalaniyo zorlaniyo, hergun yikanmiyosan pislik etksi vardir ama babanda dedende varsa, sen iyice kullanma[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 aslında zaten kurtuluşun yok senin har :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 vitaminli şampuanlar dahil hemen hemen tüm kozmetik ürünleri az ya da çok saç dökülmesine katkıda bulunurlar.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Arap sabunu kullan fırça gibi saçların olsun. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 valla benim bi dönem saçını uzatmaya çalışırken at kuyruğu yapmak için saçına 59687 kilo jöle sürüp inek yalamış gibi yapıştıran bi arkadaşım vardı, şu anda kendisi baya seyrek saçlara sahip. bu durum ırsi midir o dönemki jöle kullanımından mıdır bilinmez ama, sonuçta bu kimyevi bişey. saçınıza bööle nitrit asit, sülfürik hedehödöler sürmeseniz daha iyi bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 hehe denemedim ama arapsabununun saçları ipek gibi yaptığından bahsederler hep. aslı var mıdır, kekleme midir bilemedim hiç :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Evde jöle yoksa limon da bir seçenek. Biraz sinek çekiyor ama emergency durumda kullanılabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 konuya ırsi yönden değil de saç jölesinin saçı döküp dökmeyeceği tarafından bakarsanız daha memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Şimdi alkolsüz jöleler falan var. Sanırım daha az döküyor onlar. Normal jöle zaten mantıken dökmesi lazım. Ama babanızda falan saç dökülmesi varsa zaten kurtuluş yok. (Bakınız biz sülalece sahibiz bu hastalığa, benimde kurtuluşum yok gibi)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 döker[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Nasıl olsa 10 seneye kadar kelliğe çözüm bulurlar kullan gitsin. Bak GSli Suata adam keldi şimdi santrafor tipi saçları oldu. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ıslak jöle kullanan var mı ama kısa saça... burada öyleleri var mıdır bilmiyorum ama benim düşünceme göre ıslak jöleyle saçını mal mal kaldıranlar çok salak, özenti vs. ne öyle inek yalamış gibi..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Renkler ve zevkler tartışılmaz. Baki olan kelliktir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 wax kullan, jöle yi yesinler.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Briyantin kullanın.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 oda kafadan cikmiorki ancak kafayi kremle fln yikicaksinki biraz ciksin[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Döküyor işte (fotooraf çekip yollamak zorunda bırakmayın nolur Önce- Sonra)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 gerçekden döküyor 3 4 arkadaşım var feci seyrek saçları olan hep jöle kullanmışlar hatta ablamın bi arkının fotosunu gördüm jöle çok sürdüğü için saçları mahvolmuş kel olmuştu resmen 2 tutam saç kalmıştı onada jöle sürmüştü:) mesela ben hiç sürmedim inanılmaz gürdür saçım sürmeyin dede olunca saçınız olsun:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Her akşam yıka birşey olmuyor en azından benim olmuyordu. şuan okadar sık kullanmıyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: Absolut, 16 July 2003 15:40 tarihinde demiş ki: Evde jöle yoksa limon da bir seçenek. Biraz sinek çekiyor ama emergency durumda kullanılabilir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli ahauh :) çok yaşa emi absolut.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Her gün yıkarsan, bakarsan, pazardan aldım güze kokuyor yarım kilosu 500bin jöle kullanmazsan, az dökülür. Genelde ırsidir saç dökülmesi. En önemli düşmanı jöleden çok stresdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yani mesela benim saçlarıma gerek duymuyorum çünkü jölesizde şekil verebiliyorum, ama tabii bazı saçlara gerekiyor olabilir. Bu şekilde ferah, ferah dolaşmak daha iyi gibi :)[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 saçı saran bi tabakadır jöle saydam çimento gibi :P hava alamaz saçların. aslında saçmarın zaten ölü. ama o kadar jöleli saç içinde saç derisi hava alamaz pıtır pıtır düşer saçların.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar