Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokakta hayat başka tabi.


Dynun

Öne çıkan mesajlar

Ne güzel evde besliyoruz kedi- köpek vs. ama arkadaşlar hayat zor sokakta. İşte bizim apartman çöplügünün sahibi Sinirli. Sinirli çok sinirli. diğer kedileri de yaklaştırmaz hiç . Bütün bu çöplere o hükmediyor. Kapışıyor diğerleriyle aç kalmamak işin. Artık diğerleri anlamış durumda. Bu görüntülerdeki onun mekanı :-D

[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği

[Bu mesaj Dynun tarafından 04 Eylül 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha harbi çok ilginç bi kediymiş :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazık walla hayvancağızlara yemek bulabilmek için uraşıyolar birbirlerinle kağışıyolar.. ama elden ne gelir.. hepsini tek tek eve alamayız ki..:)

bu arada 2,resim gozukmuo..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tmm gördüm 2 resmi...
hemde harikaymış ya ismi kadar sinirliymiş walla..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...