MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 şimdi mesela özel bi kişi online oldu. diğerlerinden farklı bi sesle uyarsın beni istiyorum. var mı böyle bi program?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea!
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 programa gerek yok.. mesela bende özel bi arkadasım girdimi fifti cent ten just a lil bit çaılıyo.. ama o özelligi nerden yaptığımı hatırlamıyorum.. içini bi karıştır msn in bulursun..ama benim messanger plus belki de ondan o özelligi vardır..gerçi artık çogu kişide plus war ztn..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 plus yuklersen hayatinin kizi msn de online oldumu istedigin melodiyi caldirabilirsin :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 plus h@X plus sayesinde sadece msn eklentileri ile kalmayıp, multifonksyonel, her eve lazım, olmazsa olmaz, masaüstünüzden silinemeyen bir sürü adware ile donatabilirsiniz.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 install ederken sana soruyor yükliyim yoksa yüklemiyimmi diye... bu durumdan çok gezen değil çok okuyan bilir =)[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Adware li kurduktan sonra control panelden kaldırın, toptan mı kaldırayım yoksa reklamları mı diye soruyor. Ses olayını tam anlayamadım, belirli kişilere belirli ses mi yoksa herkese aynı ses mi ? [Bu mesaj flyblast tarafından 03 Eylül 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 belırlı kısılere farklı ses sanırım cunku arkadaslar oyle yazmıs :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kur plusı koy kendı pcınden falan bır sarkını ben ole yaptım..Onemlı kısıler oldugunda ısıme yarıo[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Plus'ta en sevdiğim eklenti ise ses olayları bakımından kişi çevrim içi veya çevrim dışı olduğunda müzik atayabiliyosun. Böylelikle pc başında olmasan bile müzik seslerinden kimin gelip gelmediğini anlayabiliyosun.[signature][hline] Lavinya -> . .
Mille Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Plusu nerden yüklicexz ya??? [Bu mesaj Mille tarafından 05 Eylül 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Msn plus indirmek için..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar