Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN için özel *online* sesi var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi mesela özel bi kişi online oldu. diğerlerinden farklı bi sesle uyarsın beni istiyorum. var mı böyle bi program?[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Mesaj tarihi:
programa gerek yok.. mesela bende özel bi arkadasım girdimi fifti cent ten just a lil bit çaılıyo.. ama o özelligi nerden yaptığımı hatırlamıyorum.. içini bi karıştır msn in bulursun..ama benim messanger plus belki de ondan o özelligi vardır..gerçi artık çogu kişide plus war ztn..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
plus h@X

plus sayesinde sadece msn eklentileri ile kalmayıp, multifonksyonel, her eve lazım, olmazsa olmaz, masaüstünüzden silinemeyen bir sürü adware ile donatabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Adware li kurduktan sonra control panelden kaldırın, toptan mı kaldırayım yoksa reklamları mı diye soruyor.

Ses olayını tam anlayamadım, belirli kişilere belirli ses mi yoksa herkese aynı ses mi ?

[Bu mesaj flyblast tarafından 03 Eylül 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
belırlı kısılere farklı ses sanırım cunku arkadaslar oyle yazmıs :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Mesaj tarihi:
Plus'ta en sevdiğim eklenti ise ses olayları bakımından kişi çevrim içi veya çevrim dışı olduğunda müzik atayabiliyosun.
Böylelikle pc başında olmasan bile müzik seslerinden kimin gelip gelmediğini anlayabiliyosun.[signature][hline] Lavinya -> .
.
  • Yeni Oluştur...