ssercan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Arkadaslar Sitede Arama Yaptim fakat bulamadım ozur Dİliyorum.Usendim Ve Acil Lazım bana vampire Scp Lazım Sdc Vampire Guildi masterinin Vamdpire Yapabilmesini İsriyorum ve palyerin sdc ten renginin 0482 olmasını istiyorum.hazir Var Mı yada Bana YOn Gosterin fazla Scp yazmayi Bİlmiyorum.+Ocllo Sehrinide Vericem valilik Gİbi Birsey De LAzım nası Olcuak yardim Pls!Eger yardim Ederseniz Cok isime yariycak Tesedkdkur ederim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hazırı yok bende ama kücük bi karalama yaparsam [itemdef i_vampitasi] id i_stone //<---- buraya iyi bi stone id yaz. name Vampir Birligi on=@click message Vampiric Empire of tcpip return 1 on=@dclick if (0) if ( == ) target Kimi vampir ilan edeceksin sahipzz? return 1 endif else src.sysmessage Suanda vampir birligi baskani oldun tag.sahip src.events e_vampir src.name the vampirmaster endif on=@targon_char src.targ.events e_vampir src.targ.name the vampir [events e_vampir] on=@death hits say * Vampiric Resurrection * return 1 -------------- şimdi cok basit bişi ama event i gelistir. region dan event check ile sehir disina atma ekle adam olur :-)[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] [Bu mesaj Tcpip tarafından 03 Eylül 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Tcpip gibisi mi var :P[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 [code=php]if (0)[/code] tag sahibi 0'da büyükse... tag değerleri 1,2,3 diye gidebiliyor mu? tag'ler boolean (0/1) değer almaz mı? yoksa 1,2,3,... ne anlam ifade eder? [code=php]if (0) if ( == )[/code] iki "if"i ardarda vermenin özel bir amacı var mı? yoksa "||" işaretçisiyle de ayırılabilir mi? => "(0) || ( == )" gibi... ayrıca burada ki tag'lerin başında neden kaynağı yani "src" yok? olması gerekmez mi? => "src.tag.sahip" gibi... [code=php]if // bir iş yap endif else // bir iş yap endif[/code] şimdi bir "if" döngüsü "endif" ile kapatıldıktan sonra "else" yapılmasa da olur sanırım? ama amaç burada sanırım boşuna işlemciyi kastırmaktan kaçınmak? bunun yanında "else" sonuna da "endif" getirmek şart mı? [code=php]on=@targon_char src.targ.events e_vampir src.targ.name the vampir [events e_vampir] on=@death hits say * Vampiric Resurrection * return 1[/code] şimdi burada seçilen karakter vampir event'ini alıyor. vampir eventide ölen vampiri full hp ile diriltmeyi sağlıyor. bu değil mi? "hits " demek "src.hits == " demek midir? sphere'dan anlamayan bir insan olarak soruyorum, amacım öğrenmektir. kafanızı şişirdiysem affola ;)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe [Bu mesaj Ractamainus tarafından 03 Eylül 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 1- 0 == tag da her hangi bi deger varmı dır kontroludur. 2- if altında if kullandım cunku kolay mantıgı geliştirmek amacım || kullansa idim hatalı olurdu sahibi ise yada sahibi yoksa gibi bi anlam tasırdı. kasmak gereksiz orada. 3- taglar da src yok cunku taglar tasa ait. 4- endif else olmasının sebebi iki farklı if e ait olmaları yine mantıgı kurmakla ilgili kurana göre değişebilir. 5- event da on=@death de src olmaz. öleni resliyorum. eventi kafasına göre geliştirsin ben sacma bişi ekledim oylesine. 6- imla hatası affola. 7- GOOOOL Turkiye!!![signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] [Bu mesaj Tcpip tarafından 03 Eylül 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 1- teşekkürler 2- berabere kaldık :([signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaslar Dun Aksam Elektirik İGİtii İlgilenemedim Kusura bakmayin!Simdi Sizin Gonderdiginiz Scp OLu cakmıs Fazla Cakmıyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Arkadaslar bi onerisi Olan yok mu yukaridaki yazısmalar kendi aranızda yapmıssınız ben bisi anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 eğer yukarıda yazılanları anlamadıysan, insanlardan vampir sistemi scripti istemekten önce biraz sphere üzerine araştırma yapmanı tavsiye ederim ;) çünkü çok karışık şeyler yok yukarıda ki sphere'den anlamadığımı belirtmiştim, buna rağmen sığ bilgimle yukarıdakileri anlayabildim... bunun dışında tcpip'nin yazdığı sistem güzel bir örnek teşkil edebilir ama geliştirilmesi lazım bence. zaten kendisi de karaladığını belirtmiş. direkt olarak kullanmanı tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ztn Bİ KAC hata vr ve bug aciyor.baska birr scp deniyorum tesekkur edrerim.Ama genede varsa elinizde alabilirm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yahu madem burası scriptsharing bölümü, paylaşmanın etiğine biraz saygılı olalım değil mi? örneğin sen kendi vampir scriptini koysan önce başkalarından istiyeceğine?.. belki senin sistemi üzerinde oynamalar yapılır ve çok güzel bir sistem yaratılabilir. "paylaşmak" sadece script alış-verişi yapmak değildir yani... onca zamandır şu forumu takip ederim, eğer herkes şu zamana kadar yukarıda yazdığım gibi davransaydı inanıyorum community olarak daha fazla bilgi sahibi olmuş, bilgi üretir hale gelmiştik ;) bununla birlikte vampir sistemi kodu yok bende, diğer kodların olmadığı gibi :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssercan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya nebula ocak dan cektim bi kac bisi onuda topici adcdıkadan sonra buludugum icin vermedim dur veriyim tmm kızma :D // ---------------------------- // TRIG.SCP - TRIGGER AYARLARI // SON GUNCELLENME TARIHI: 1 Aralik 2001 // ---------------------------- VERSION=0.55 [TYPEDEF 2010] ONTRIGGER=DCLICK SRC.SYSMESSAGE You cannot eat that, it does not belong to you. RETURN 1 [TYPEDEF 2011] ONTRIGGER=DCLICK RETURN 1 [TYPEDEF t_exitjail] ON=@STEP IF ( >5 ) SRC.GO BUCCANEER'S DEN RETURN 1 ELSE SRC.GO RETURN 1 ENDIF ON=@CLICK IF ( >5 ) MESSAGE to Buccaneer's Den RETURN 1 ELSE MESSAGE to Britain RETURN 1 ENDIF ON=@DCLICK IF ( >5 ) MESSAGE to Buccaneer's Den RETURN 1 ELSE MESSAGE to Britain RETURN 1 ENDIF [TYPEDEF t_gojail] //cQ ON=@STEP IF ( &statf_criminal ) SRC.MOVE 1,1 SRC.SYSMESSAGE Criminaller buradan gecemez. RETURN 1 ENDIF SRC.GO [typedef t_pkres] On=@Step if ((&statf_dead) && ( > 5)) src.resurrect src.update endif On=@DClick if ((&statf_dead) && ( > 5)) src.resurrect src.update endif [TYPEDEF 1000] // Land Mine DEFNAME=T_LANDMINE ON=@STEP IF ==0 EFFECT=3,i_fx_explode // explosion SOUND=snd_SPELL_EXPLOSION SRC.DAMAGE={5 20} // damage the person who stepped here. MORE=1 TIMER=30 // reset in 30 seconds. ELSE SAY Click ENDIF RETURN 0 // allow player to walk here. ON=@TIMER MORE=0 RETURN 1 // don't allow decay ON=@DCLICK IF // make chance of disarm based on tinkering ? MORE=1 TIMER=60 MESSAGE Mine is disarmed ELSE MESSAGE You fail to disarm the Mine! IF RAND(2) TRIGGER @STEP ELSE MESSAGE The mine does not go off. Close one! ENDIF ENDIF RETURN 1 // No further processing required. [TYPEDEF 1002] // Gate to allow only mages into Wind. DEFNAME=T_WINDGATE ON=@STEP IF > 70.0 SRC.MESSAGE Welcome to Wind! SRC.GO Wind // or proper x,y,z address for Wind ELSE SRC.MESSAGE You are not a worthy mage to enter Wind! ENDIF RETURN 1 [TYPEDEF 1003] // Trapped chest. DEFNAME=T_TRAPCHEST ON=@DCLICK IF >=300 SRC.MESSAGE You disarm the trap and open the chest. TYPE=T_CONTAINER RETURN 0 ELSE SRC.MESSAGE You fail to disarm the trap. IF RAND(2) SRC.MESSAGE The trap does not go off. Lucky. TYPE=T_CONTAINER RETURN 0 ELSE EFFECT=3,i_fx_explode SOUND=snd_SPELL_EXPLOSION SRC.DAMAGE={20 35} TYPE=T_CONTAINER RETURN 0 ENDIF ENDIF [TYPEDEF 1004] // Good noto res gate. DEFNAME=T_GOODRESGATE ON=@STEP IF < 0 SRC.MESSAGE You are not fit to be here evil one! RETURN 1 ENDIF IF ! ( & 02 ) // Are they dead ? SRC.MESSAGE You feel you are on holy ground. RETURN 0 ENDIF SRC.MESSAGE Return to life friend of goodness. SRC.RESURRECT RETURN 1 ON=@DCLICK // dclicking is the same as STEP TRIGGER=@STEP [TYPEDEF 3000] //Guild Members Only Door //Set the door to the Triger Type #, then Link the DOOR to the GUILDSTONE //DO NOT LINK THE GUILDSTONE TO THE DOOR - YOUR GUILDSTONE WILL DISAPPEAR IN THE NEXT SAVE. DEFNAME=T_GUILD_DOOR ON=@DCLICK IF ( == ) MOREP= SRC.MESSAGE You've been allowed to pass through the door magically. SRC.GO ELSE SRC.MESSAGE The door seems magically locked. ENDIF RETURN 1 // The following item is a barbarian sewing kit I made that only a barbarian class. // Use this version of the kit if you only want a certain race or class use it. // on the player. [ITEMDEF I_BLOOD] // This trigger works on the blood pools left by carving corpses. When the player dclicks the blood, it checks to see if the players skin color matches that of a vampire, in this example I used 038a as the vampire skin // color. It then makes a backpack check for a empty bottle, if there is a bottle, it creates a blood bottle in the players pack. When the vampire dclicks it, it heals him. //blood CATEGORY=Decoration - Dungeons and The Dead SUBSECTION=Blood DESCRIPTION=@ DUPELIST=0122b,0122c,0122d,0122e ON=@DCLICK IF ==038a // checks if player has xskin color of 038a IF // checks if the players doesnt have bottles in their pack SRC.MESSAGE You put some blood into a bottle. SRC.SOUND=0240 SRC.CONSUME=i_BOTTLE_EMPTY //consumes 1 empty bottle SRC.NEWITEM=i_bottle_blood //creates a bottle of blood - change this id# to match the bottle of blood. SRC.ACT.BOUNCE REMOVE RETURN 1 ELSE SRC.MESSAGE You don't have any empty bottles. RETURN 1 ENDIF ENDIF [ITEMDEF I_HAIR_TIE] //HAIR TIE NAME=ponytail hair tie ID=i_fishing_weight TYPE=0 ON=@Create COLOR=038a // grey color ON=@DCLICK IF ==i_hair_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 O typelarla ne yapcaksın anlamadım sadece en alttaki item için hepsini c/p yaptın sanırım :S[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bir de yukarıda "blood" tanımlanmış, içenin rengi vampir rengiyse heal ediyor vs. vs... tam bir sistem yok yani ortada aslında :) yardım etmek isterdim ama scriptin bilgim yok maalesef. yorum yapmaktan öteye gidemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar