Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir insan bu kadar saf olabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün arkadaşımın çalıştığı cafede 4 çay içtim sonra hesabı ödemek için kasaya gittim cafenin sahibi 2 çay 1,5 milyon dedi ben yok benim 4 çay vardı dedim meğersem arkadaş bilerek 2 çay yazmış :([signature][hline]YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ!
Mesaj tarihi:
sen yine iyisin
benim buraya dershane sınıftan gelirlerdi
adamlar elini cebine atmadan çıkarlardı
herkes senin gibi olsa güzel olur
sinirlerim bozuluyo sonra parasında değilim ama borcum ne kadar diye sorsa ben ondan parasını almam alsam bile senin akradaşının yaptığı gibi yaparım....[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar yapmayin etmeyen 1,5 milyon için insanlarin diline dusmeyin.. arkadas inin yaptigi hiç hos degil.. ne luzumu var resmen calistigi yerden calmak yahu bu.. adama sole zaten bu benim ark felan filan 2 cay da ismarlamicekse hiç calismasin orada daha iyi...[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Mesaj tarihi:
ahah bizim bi arkadaş vardı adam isteyerek değil salaklığından hep yanlış hesap alırdı...[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Riehn, 03 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar yapmayin etmeyen 1,5 milyon için insanlarin diline dusmeyin.. arkadas inin yaptigi hiç hos degil.. ne luzumu var resmen calistigi yerden calmak yahu bu.. adama sole zaten bu benim ark felan filan 2 cay da ismarlamicekse hiç calismasin orada daha iyi...

Kafenin patronu da buradaymış.
Şaka maka bizim peder de önceki hafta çıkardı işten yanındaki 15 yıllık adamını. Para çalarken yakalamış.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
:D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • Yeni Oluştur...