Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahmet Koç

-007-

Öne çıkan mesajlar

Dün kanallarda gezerken kral tv de Hasta Siempre klibini gördüm. Çok sağlam müzik yapıyor tam doğru batı sentezi. Adam Türkiye'nin en sağlam en kaliteli müzik adamlarından biri. Tam bir müzikologmuş ve Tarkan, Sezen Aksu gibi sanatçıların albümlerinde bağlamayı arkadan konuşturan kişi oymuş.
Paradoks adlı albümünde dünyaca sevilen klasikleşmiş parçaları bağlamayla çalarak bağlamanın köhnemiş imajını düzeltiyor. Bence bu albüm Türk müziğinin geri gelmesi adına çok önemli bir adım.

Denemek isteyenler için mp3:
http://www.supermp3.org/showthread.php?t=991[signature][hline]Atam izindeyiz!

[Bu mesaj -007- tarafından 23 Ağustos 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Koç zaten Edip Akbayram'ın arkasında bağlama çalarak ve o albümlerin kaydı sırasında önemli roller alarak ne kadar iyi bir müzisyen ve kaliteli bir sanatçı olduğunu kanıtlamıştır.

Henüz kendi şarkılarını dinlemesem de yine harika işler çıkardığını tahmin etmek zor değil.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

link i açamıyorum bana ahmet koçun bir kaç şarkısı lazım 1-2 tanesini emule da buldum ama gerisi yok bana link veya şarkının kendisini gönderebilecek biri varsa öm atarsa çok iyi olur. şimdilik shape of my hearth(henüz dinlemedim sizden duydum) ve godfather'ın müziği lzm[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

ben dinledim ve pek beğendiğimi söyleyemicem. her şarkı farklı enstrümanlarla çalınabilir, bazen güzel bir aranjman yapılır, şarkıya farklı bir bakış açısı getirilir, müziğe yeni birşey katar. bazen de birebir çalınır, "aa sazla çalmışlar" denir ve geçilir. ben "aa sazla çalmışlar" dedim açıkçası, o kadar.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...