-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Dün kanallarda gezerken kral tv de Hasta Siempre klibini gördüm. Çok sağlam müzik yapıyor tam doğru batı sentezi. Adam Türkiye'nin en sağlam en kaliteli müzik adamlarından biri. Tam bir müzikologmuş ve Tarkan, Sezen Aksu gibi sanatçıların albümlerinde bağlamayı arkadan konuşturan kişi oymuş. Paradoks adlı albümünde dünyaca sevilen klasikleşmiş parçaları bağlamayla çalarak bağlamanın köhnemiş imajını düzeltiyor. Bence bu albüm Türk müziğinin geri gelmesi adına çok önemli bir adım. Denemek isteyenler için mp3: http://www.supermp3.org/showthread.php?t=991[signature][hline]Atam izindeyiz! [Bu mesaj -007- tarafından 23 Ağustos 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ahmet Koç zaten Edip Akbayram'ın arkasında bağlama çalarak ve o albümlerin kaydı sırasında önemli roller alarak ne kadar iyi bir müzisyen ve kaliteli bir sanatçı olduğunu kanıtlamıştır. Henüz kendi şarkılarını dinlemesem de yine harika işler çıkardığını tahmin etmek zor değil.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cok severim.yaptıgı turk muziği adına bence cok onemli.bunu yapan baska pek turk yok.nyofu tyson yapıor benzerini o da bir amerikan,ahmet koc sevenler sevecektir tavsiye ederim[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hasta siempreden önce kraltvde bir klibi daha vardı. ismini hatırlamıyorum parçanın. o daha çok hoşuma gitmişti. albümünü almak lazım. adam gayet başarılı[signature][hline]ozzystalker "uoscriptz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Shape of My Heart da çok sağlam olmuş..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yanlis hatirlamiyosam surf rider di o kral tv de verilen klibi.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cok mulayim tipli bi adam[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 link i açamıyorum bana ahmet koçun bir kaç şarkısı lazım 1-2 tanesini emule da buldum ama gerisi yok bana link veya şarkının kendisini gönderebilecek biri varsa öm atarsa çok iyi olur. şimdilik shape of my hearth(henüz dinlemedim sizden duydum) ve godfather'ın müziği lzm[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 http://www.foseptik.com/ ya da http://www.supermp3.org bu sitede aramayı kullan[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Albünü aldım acımadan. Hakkaten verilen paraya değer. Godfather çalmış cidden çok güzel.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben dinledim ve pek beğendiğimi söyleyemicem. her şarkı farklı enstrümanlarla çalınabilir, bazen güzel bir aranjman yapılır, şarkıya farklı bir bakış açısı getirilir, müziğe yeni birşey katar. bazen de birebir çalınır, "aa sazla çalmışlar" denir ve geçilir. ben "aa sazla çalmışlar" dedim açıkçası, o kadar.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 doğru söylemişsin bi bakıma her parçaya her enstrüman uymaz. bence ama sazın diğer müzik dallarına kayması bakımından çok güzel olmuş bazı parçalar.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 3 albümü de var bende. Harika müzik yapıyor adam, gerçekten değişik ve hoş bir soundu var. Dinlememiş olanlar mutlaka abansın. Enstrümental müzikle pek aram olmamasına rağmen hastası oldum. Herkese tavsiye ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aslen rus marşı olan polyushka pole'yi de çalmış. o da çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 pentagramla bile çalmışlığı var (anatolia) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar