Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Beyler fiyatları eski parayla verin de tutarlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 roketadam'ın yazdığı kızı zipposu olan biri çalmış. https://eksisozluk.com/entry/23788466 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 köşeli çakmak diyen biri vardı ya buna :) roketmiydi o gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Valla roket hiç haksız değilmiş ekşi'de yazdıklarında. Sigara içmediğim için "içiyor olsam Zippo alırdım" gibi cahilce ve toy bir düşüncem vardı ama çok mantıklı açıklamalarını okuyunca soğudum Zippo'dan. Teşekkürler roketço. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 al bi cricket mis gibi zippo fln traşşşş benzini bitti tasi gitti artizlik yapıcam derken maymun edip olan karizmayı da marizliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Dealextreme de zippolar var makul fiyata, oradan alsam sorun olur mu?Orjinal midir ? please comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 alma aga bosver valla bak git dupont al sekil yapmak istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yok be abi salon adamı değilim ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 12 dolar dün bitti. bekle gelir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 o nasıl site lan ilk defa duyuyorum ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 gayet güzel site kullanın, ürünlerin yanında zaten türkiyeye gönderiyormu göndermiyormu yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Muhtar çakmağa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ahhah harbi he boyle yaktın mı komür kokar is olur her taraf KİRLENMEK GÜZELDİR diyip kızın ustune atlarsın akjgfskdadskalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar