Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E - mule yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
indirdim baglandim ama indiremiyorum bir sey indiricem kenarda kaynak yazan yerde 91 de 91 oluyor vey 5 te 5 oluyor ama indirmeye basliyor galiba bende biraz mallik var ne yapmama gerek baslamasi icin...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Mesaj tarihi:
listeye eklediğin dosyanın yanında + işareti varsa o +'ya tıkla
aşşağı doğru bir liste çıkacak. bu, sırasına girdiğin kullanıcıların listesi.
biliyorsun emule bir p2p programı olduğundan kullanıcılardan çekiyorsun.
işte kullanıcı listesine bakarak, hangi kullanıcının elinde dosyanın ne kadarı var, veya hangi kullanıcının sırasında kaçıncısın o tip bilgileri edinmen mümkün.

100, 50, 25, 10... 1 diye gidecek sıradaki numaran. sıra bitince o kullanıcıdan çekmeye başlıycaksın.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
ewet kanser olmak istiyosan yada intiharı düşünuyosan emuleye başla..:D sıra işi çok zor ya.. bi de düşük id isen daha da fazlla beklion..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
cok saol zaten bir sey yapmama gerek yokmus... peki sirayi goremiyorum bazilarinda sira dolu bazilarindada sirada yaziyor...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Mesaj tarihi:
@loli pop hakliymissin sirami simdi gordum yuhh dedim.... sirf album indirmek icin basladim e mule zaten...
yasasin lime wire derim baska bir sey demem... veya i mesh veya torrent ama o da kasis[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Mesaj tarihi:
said:
fkelesh, 04 Eylül 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
@loli pop hakliymissin sirami simdi gordum yuhh dedim.... sirf album indirmek icin basladim e mule zaten...
yasasin lime wire derim baska bir sey demem... veya i mesh veya torrent ama o da kasis

:D:D
ben alıştım artık yuksek id olunca gene o kadar fazla beklemiyon..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
imeshin modası geçti. zaten deli gibi spyware yüklüyor.
torrent iyi dde, birşey bulmak işkence
emule'de inan herşeyi bulabiliyorsun, ama onun da dezavantajı sıra hedesi.
çekeceğin kullanıcılar senden download ettikçe, onların sırasında daha hızlı yükseliyorsun.
friend list'ine eklemek, slot vermek felan işlerine girebilirsin.
o kullanıcılardan da benzer şeyler isteyerek onların sıralarında yükselmeye çalışabilirsin.

her gece 10-15 klip 10-15 şarkı indiriyorum ben keyifli oluyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
@bone
katılıyorum bende kısa bi sürede 25 film fln yukledim.. arkadaslistsi fln baya işe yarıyo..upload ettikçede sıran artıyo zaten..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
yok be abi imesh v5 var bende sifir spyware var ayrica olsa ne olur webroot spysweeper yuklu
webroot herkese tavsiyedir yani...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Mesaj tarihi:
bu e-mule'u düzgün kullanan bi ben varım heralde :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • Yeni Oluştur...