under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Selam arkadaslar, uzun suredir aklimda olan bir plani size acmak istiyorum, biliyorsunuz empire korsanligi yapiyorum ve su anda patora 5 jump uzaklikta ingun adindaki bir sistemi ve cevresini tamamen kontrol etmekteyiz. Korsanlik icin harika bir alan cunku empire a giden ana ticaret yolu burdan geciyor ve bircok complex var etrafta ozellikle ingunda! Burdaki uzun sureli varligimiz bircok npc hunter tarafindan biliniyor artik kimse ugramaz oldu inguna ve complexe. Complex tamamen bos. Ayrica sistemde moon mining icin pos kurma sansinizda var zira 3 jump otede ice field var. Bu islerden anlamiyorum ne kadar karli olur pos onu tam olarak bilemiyorum ancak complexden cok fazla para kazanicaginizi garanti edebilirim, zira missionlar nerf yedikten sonra bir cok insan complexleri yapmaya basladi. 3 leveldan olusan complexde her lvlda 1 ile 4m arasi en az 5 npc var ki 3 lvli bitirdiginizde en az 30m gibi bir miktar kazaniyorsunuz buna loot dahil degil. Named projectile ve missile launcher dusurme sansiniz var. Mortis Angelus, gerek elemanlarinin bu ise harciycak yeterli zamani olmadiginda gerekse etraftaki canlarini yaktigimiz bircok miner, hunter corporationun varligindan dolayi bu complexi geregince kullananamamakta. Sevket ile gorsutum o bu is icin cok hevesli, bu fikri captaintr yede actim oda konuya sicak bakti. Mortis Angelus olarak sizden haftada belli sayida mineral yada tech II item taleb ediyoruz, zira 2 corp ile ayni anda savastayiz ve lojistik destege ihtiyacimiz olucak pek yakinda. Ayni konuyu eve turk forumuna paste ettim ancak ne kadar kisi okuyor bilemedigim icin burayada aciyorum ayni topici. not : Bu teklif bireylere degil corporationlaradir. : )[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Trk nin yönetici bi üyesi olarak (ah bide aktif oyuncusu olsaydim :p) bu konunun gündemimizde oldugunu (cok yasa msn) bilmeni isterim under hatta captaininde sana belirtmish oldugu gibi su an pos kurmak icin bi caba icindeyiz guildimizin ihtiyaci olacak maden vede seninde sözünü ettigin complex avı icin bir mekan aramaktayiz.. su an önümüzde bir iki secenek bulunmakta en kısa zamanda seni bilgilendiricem ^^[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 mesaj alinmistir tesekkurler cemcigim :)[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sen şirketlere guild demeye devam et pos mos yalan sana :D :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Evet arkadaslar Ingunda isler ciddiye bindi. Dun gece heimatar da 10 kadar bs patlattik ve su anda savas actigimiz corpun disinda bir cok corp (flashman services mesela, bu abiler faction bslerle vs ucuyorlar) bizi avlamak icin heimatara geldi, hareket devam ediyor. PvP yapmak isteyen ve azda olsa turkce konusabilen tum arkadaslari davet ediyorum inguna. Savas suresi boyunca Mortis Angelus a katilarak PvP yapabilirsiniz ve savas sonunda yaptiginiz is her ne ise geri donebilirsiniz, kalmak isteyen arkadaslarada kapimiz sonuna dek acik. Her turlu pilota ihtiyacimiz var bs, elitefrigate yada assault frig/cruiser ucabilen arkadaslarin disinda standart (tech I) frigate/cruiser vs ucabilen arkadaslarada ihtiyacimiz var. Her turlu ammo ve module ve Tech I cruiser/frigate ihtiyaciniz mortis angelus tarafindan karsilanicak. Not : aman sakin yanlis anlamayin birlesme fln soz konusu deil sadece eglenmek ve bol bol pvp yapmak icin actim bu topici.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 "azda olsa ingilizce" demek istedi tabi.. ^^[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 owwwwwwwwwww ne didim ben ^___^[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 şansa bakın yav.. tam gelicem kredi kart problemi çıktı oyuna giremiyroum şimdi.. tüüü[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya alakasız olcak ama yine massive pvpde eskisi gibi lag oluyormu ? Şahsen bir ara 100 e 80 gibi bir savaş içinde bulunmuştum bir zamanlar a2'de interceptorumla ama lagdan oynanmıyordu...[signature][hline]gief teh epixx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Zaten ingunnda fleet battle olmuyor,sayımız eşit olunca genelde station ve poslarda saklanıyorlar saatlerce bekliyoruz.20 vs 5 filan olunca dolaşıyorlar ortada ama o da sabaha karşı saat 5 de filan olduğu için uykumuz geliyor malum :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar