BonePART Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ay aman sorry bab gralsın lol[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 of aman nalan[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Burning legion host88 olayı ne ? Dinamik olabilr bilmiyorum ama şu anda Burning Legion IP : 80.239.179.88 Darksurrow IP : 80.239.179.83[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Arkadaslar biseyi fark ettim su an Hem US hem EU accountlar1m1 kullanabiliyorum yani sorun cozulunce ikiside cozuluo bu demek oluoki olay blizzardda degil bizim ip lerimizin c1k1slar1n1n nerede oldugu ve ordaki sorunun nezaman cozuldugudur..[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mass Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ddos dan bahsedilmiş fakat blizzard dakiler aptal bu adamlar bu işe girerken ddos ne bılmıyorlar turkiyenin yurt dışı çıkışından daha fazla hata sahip olan blizzarda ddos güldüm vallahi.[signature][hline]level 25 Tauren shaman >> Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 wow eu taktir ediyorum sorunu çözdük diye gururla yazı yazıyorlar ama 10-15 dakka içinde server yine gidiyor... Wow eu vs Telekom hangisi daha kötü karar veremiyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Of of bağlantı düzelse oyuna giremiyoruz. Çıkmaz olaydım oyundan...[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Yine mi gitti yaw? Yoksa sorun bende mi? Connected'de kaliyor.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 haumarusha girilmiyor sadece[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ya daha 1dk once giriliyordu. Sansa bak. Tam addonlari duzenlemistim. Ilk defa addon kullanacaktim. Hatta son bi addon ekledim sonra girmeye calisip girmeyince acaba addondan mi kaynaklaniyor falan dedim. :)[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gitti alayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 eu staff hiç çalışmıyor[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Blde bir de çok fazla oyuncu var. Aynı anda 7 guild mcye girio patlıo, 6 guild birden kazzaka charge yapıo yok blasted lands gocuo falan. :D[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 lol 6 guild birden kazzak'a dalmazlar korkma sen ^^ Yani 1 full raidden başkası dalmaz[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Hergonan, 04 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki: lol 6 guild birden kazzak'a dalmazlar korkma sen ^^ Yani 1 full raidden başkası dalmaz Oh saol içimi rahatlattın :D /slap Mubalağa sana bir şey ifade ediyor mu? <_<[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 serverklari yann,is ulkeye kurdular abi fransiza guven mi olur sarap icer cikolota yer se4vişir bunnar baska bisi yapmaz bide sanat yapar kurcaktın almanyaya Third Reichin torunlarınaa emanet etcektin serverları ohh miss (bu arada serverlar neden fransada diye merak eden olursa osliyim vergi kanunları)[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Kaybeticek cok seyimiz var da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bir kismi da 3rd Reich'in torunlarina emanet zaten Frankfurtta eha : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar