Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

Olay tamamen senin baglant1nla benim baglant1mla alakal1.. telekomun bana verdigi d1s hatla ne US serverlar1na nede EU serverlar1na girebiliyorum..

US Accountum var 1 saattir deniyorum girmeyi olmuyo nas1l emin olmayabilirimki?[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high...

lvl 40 Undead Priest
EU - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

abicim telia turk sirketi deel
ispmizle alakası yok
daha dogursu war
tt net telia omurgası ustunden fransaya ulastıgı icin patlıyoruz
routerları ayarlasa belki duzelirde baska hattımız wa rmı bilmiyorum
telia ise patladı
balıklar yedi sanırım[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

artık eminim sorunun bizim bağlantıdan olduğuna. çünkü dün blizz siteleri hariç tüm yabancı siteler açılıyodu. şimdi cnn.com fln da açılmıyo. proxy olabilir demişsin, bulup denesek mi..

edit: modedi aç kapa manyağı yapıp ip değiştirmeye çalışsam işe yarar mı :p

[signature][hline]Furytear LvL 58 Undead Mage | Burning Legion

[Bu mesaj Deacon tarafından 03 Eylül 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elazul, 03 Eylül 2005 02:21 tarihinde demiş ki:
bune arkadaş böle gene gitti bu server herkesde aynımı?

her topic e bi kere yazmana gerek yok. şu anda bir çoğumuzun server ı göçmüş vaziyette sana özel bi hal değil yani.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 03 Eylül 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
sorun o iste
ben butun baglantını proxy uzerinden cıakrcak bi method bilmiyorum
warsa banada oretin

zed bir aralar UO icin kullaniyordu
yakalarsan sor ona :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanlara sadece guldum arkadaslar ne Teliasi ? yada Telianin olayla alakasi nedir ? Komik olmayin serverlar Fransada Telia sadece bir internet servis saglayicisi bu olay TTnet yada Telia ile alakali olan bir olay degil. Tamamen blizzard ve onlarin hostingi ile alakali bir problem.
Burning Legion serverinin ipsi : host-88.wow-europe.com oyuna baglanirken kullandigimiz protocol tcp 3724 size blizzardin niye aciklama yapamadigini ozetle anlatiyim. yukarda yazmis oldugum buyuk bir serverin ethernet cardlarindan sadece birisi ve Burning legion serverini bu ip uzerinden host ediyorlar, ve gun icerisinde oyun icerisindeki Latencynin saat 17.00 (gmt) ile yukselmesinin aciklamasi bana gore bir Ddos saldirisi olabilir. bu tur saldirilari yapmak cok kolay bilgisayar bilginizin iyi olmasi veya yeterli paraniz olmasiyla istediginiz yıkımı yapabilirsiniz. Gecerli bi aciklamalari yok cunku Blizzardin serverlari sanildigi kadar guvenli degil hepsinden onemlisi Fransizlarin tamamen cahil ve vurdum duymaz olmasi.
Ama olay TTnet veya Telia degil...

[Bu mesaj Baracus tarafından 03 Eylül 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hergonan, 03 Eylül 2005 02:41 tarihinde demiş ki:
Ddos saldırısı yapanı tespit etmek çok kolaydır, ve işi engellemekten hapse girer bunu yapan. Bu riske girecek kadar lamer birini daha görmedim ben ^^

Yaniliyosun dostum ddosun kaynagini bulabilmek sandigin kadar kolay degildir trackingi en zor saldiri bicimidir. Eger bilgisayar bilgin iyi ise hic iz birakmadan bu tur saldirilar yapabilirsin ve sundan emin ol yeteri kadar iyi isen izini zor bulurlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tespit etmek çok kolaydır lolllllllllllll

DDos için zombie kullanırsın
Dos attack 1 bilgisayar ile yapılıut ama
ddos 2143871284719 bilgisayardan yapılır.

Zombieleri kurbanlara yolladıktan sonra herhangi bir cafe bile olabilir. Sen saldırıyı başlatırsın zombielerin bilgisayarı dos yapmaya başlar ......
DDos ' un ne olduğunu bilmeyen birisinin bence yorum yapmaması lazım[signature][hline]Satılık char
Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
http://forum.paticik.com/view.php?id=138071
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...