hayır son boss da braktım adamları şimdi işin yoksa anlat dur elin isveç lisine, danimarka lısına "bizim orda gitti hatlar hemşerim alooo" neyse allah tan iyi cocuklar :)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
dreamendless, 03 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
said:
kardeks, 03 Eylül 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
yaw hadi biz keriziz en fazla forumlarda atıp tutuyoruz, gewurlar deil mi paso herşeye dawa açan hak arayan fln nası oluyor bu rezillik karşısında hiçbişi yapmıyor kimse? bütün online gamer'lar mı forumlarda ötüyor bi tek acaba...
bugun sordum guildde,neydi o oyle ya falan dedim.neden bahsediyorsun dediler.saatlerce log in olamadim dedim,valla biz catir catir oynadik dedi adamlar.
telia uzerinden baglanmiorsan rahatca oynarsin su anda samsundan wow oynayan arkadasim oyunu catir catir oynuor:/
istanbul izmir ankara telia'dan bağlanıyor da samsun niye deil lol karadenizden hat mı çekmişler[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion
BonePART, 03 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
uldamanın son bossundan sonrali platinium disc questini kesin yapın usenmeyin
biraz doalstırıyo ama 25 30 k xp war
yaparım ben zate xp mis :D[signature][hline]Twisted
Samsundaki ev kiraları ne alemde?Yada olmadı Elazığa mı dönüyim.Pfff.Kararsızım.Kafalar hep beraber Blizze...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
[Bu mesaj Bungala tarafından 03 Eylül 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
abi çok üzüldüm ya hayatımda ilk defa bi oyun için bu kadar üzülüyorum :( ya resmen çok umutlanmıştım.. ama olmadı olmadı olmadı :( şimdi işin yoksa uldamana yeni grup kur en azından 2 saat son boss a gitmeye kas vsvs hoş tabi..
Bungala, 03 Eylül 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
Samsundaki ev kiraları ne alemde?Yada olmadı Elazığa mı dönüyim.Pfff.Kararsızım:P.Kafalar hep beraber Blizze...
ya herkesin cikisi sabit degilki kimisi teliadan baglaniyor kimisi baska bi hattan o arkadas sansli baska bi hattan baglaniyor bu tamamiyle sans isi ama genelde telia uzerinden:/
Öne çıkan mesajlar
horten
Sosyal ağlarda paylaş
kardeks
istanbul izmir ankara telia'dan bağlanıyor da samsun niye deil lol karadenizden hat mı çekmişler[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş
Twisty
Sosyal ağlarda paylaş
Bungala
[Bu mesaj Bungala tarafından 03 Eylül 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
xarion
Sosyal ağlarda paylaş
Darklight1903
Alliance. Mage. Invadoria.
Sosyal ağlarda paylaş
minm
ya herkesin cikisi sabit degilki kimisi teliadan baglaniyor kimisi baska bi hattan o arkadas sansli baska bi hattan baglaniyor bu tamamiyle sans isi ama genelde telia uzerinden:/
Sosyal ağlarda paylaş
horten
Sosyal ağlarda paylaş
xarion
Sosyal ağlarda paylaş
Twisty
edik: yazım hatası
[Bu mesaj Twisty tarafından 03 Eylül 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
n3mrut
Sosyal ağlarda paylaş