Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Darklight1903, 03 Eylül 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
blizzden komik aciklama. rested xp verecekmis. lvl 60 adam restedi ne yapsin versin bana 2k gold anlasalim :D

az da değil 2000 g :)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al

[Bu mesaj horten tarafından 03 Eylül 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj horten tarafından 03 Eylül 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 03 Eylül 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
blizzden komik aciklama. rested xp verecekmis. lvl 60 adam restedi ne yapsin versin bana 2k gold anlasalim :D

ben ona bi rested vericem ki.. ohh ohh..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 03 Eylül 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
AVRUPA BIRLIGINE ALMADIGINIZ YETMEDI
OYUNDA GRINDIMIZIDA MI ENGELLIYOSUNUZ LAN SERREFSIZ FRANSIZLAR
ALLAHSIZLAR

diye mail atsam bannaır mıyım

hemen acarlar bence...[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreamendless, 03 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
fransa ne alaka?
telia isvicre sirketi.

avrupa serverları fransa'da diye bi dedikodu duymuştum ondan... zaten bahane arıyorum fransızlardan tiksinmek için boşwer...[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xarion, 03 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
said:
horten, 03 Eylül 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
bizimde gitti e be blizzard alacan olsun. son boss a gelmiştik ayıp be

uldamanın son boss u deme piliz..

o kadar belli ettimmi =/ partiyi sayıyorum: 60 priest (guilde), 53 shamy, 48 war., 46 mage (ben) bi ağız tadıyla kestirmediler şu çok gelişmiş golemi[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

yaw hadi biz keriziz en fazla forumlarda atıp tutuyoruz, gewurlar deil mi paso herşeye dawa açan hak arayan fln nası oluyor bu rezillik karşısında hiçbişi yapmıyor kimse? bütün online gamer'lar mı forumlarda ötüyor bi tek acaba...[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Kutrallar 7 yi oku. Blizz diyo ki onceden belirlenmeyecek hic bir hata durumundan biz suclu deiliz. Hic bir sekilde paranızı geri alamazsınız . Hic bisi yapamazsınız.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Kaybeticek cok seyimiz var da ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sadece biz mi gittik yoksa tüm avrupa mı gitti? tek biz gittiysek of of 1.5 saat grup topladık kimse gık demedi şikayet etmedi bekledi, ayıp oldu cillop gibi raid gruba ah ulan.

wow eu page de açılmıo zaten bakamıyoruz serverlara falan.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horten, 03 Eylül 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
said:
xarion, 03 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
said:
horten, 03 Eylül 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
bizimde gitti e be blizzard alacan olsun. son boss a gelmiştik ayıp be

uldamanın son boss u deme piliz..

o kadar belli ettimmi =/ partiyi sayıyorum: 60 priest (guilde), 53 shamy, 48 war., 46 mage (ben) bi ağız tadıyla kestirmediler şu çok gelişmiş golemi

pff berbat bi durum bende uldamandaydım tam kesicektik saatlerce kasmıştık kesemedik işte gidince olmadı bidaha deneyemedik en son %4 e kadar çekmiştik bidaha deneyemedik :( 42 priest 43 hunter(ben) 44 rogue 44 mage 45 warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kardeks, 03 Eylül 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
yaw hadi biz keriziz en fazla forumlarda atıp tutuyoruz, gewurlar deil mi paso herşeye dawa açan hak arayan fln nası oluyor bu rezillik karşısında hiçbişi yapmıyor kimse? bütün online gamer'lar mı forumlarda ötüyor bi tek acaba...

bugun sordum guildde,neydi o oyle ya falan dedim.neden bahsediyorsun dediler.saatlerce log in olamadim dedim,valla biz catir catir oynadik dedi adamlar.[signature][hline]a c i d:
cok seviyesiz olcak
dream.:
Seviye zaten paladin dps'i ekseninde dolaşıyor burada ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...